Kötü biri ölümden dönünce iyilik yapmaya başlayabilir mi? Eğer değişirse bu kalıcı mı olur yoksa yaşadığının etkisi geçince eski haline mi döner?

Kötü biri ölümden dönünce iyilik yapmaya başlayabilir mi? Eğer değişirse bu kalıcı mı olur yoksa yaşadığının etkisi geçince eski haline mi döner?

Valla insan ölümden dönünce öyle mistik bir olay yaşarsa değişebilir elbette belki.. lakin bu korkuyla yapılmış değişiklik ne kadar kalıcı olur bilinmez. kişi kendi değişmek istemedik ten sonra.. yaşanan ilahi bir mesaj olarak alginanip yapılıyor.. samimide gelmiyor :))
İkinci bir şans olarak görülebilir.
İlk sanainda kullanmasina engel olan sebpler neydi acaba ki ilahi bir güç tarafından ikinci şans bahsedilmis :))
Ölümü unutmuş olması olabilir
Ölümü unutarak yaşayan yaklaşık 4 milyar insan var.. niye bu uyanış arkadaşa bahsedilmis.. ben daha çok insan yaşadığı deneyimden kendine öyle pay çıkardı diye algılıyorum.. buda öğretici bir şey.. ama bu zaten doğduğundan beri aslında sana ogreriliyor.. kısaca gene bir unutma söz konusu olabilir :))
Meme kanseri yenen bir hemşerimiz vardı. Uzun zamandır tedavisini gördü yendi ve tesettüre girdi umreye gitti şimdi neredeyse hergun Instagram da dini paylaşımlar yapıyor
Umarım bir daha bunu yaşamaz
Elbette, ölümle burun buruna gelmek, yaşamı farklı bir perspektiften görmeni sağlayacak çok güçlü bir deneyimdir. Böyle bir olay, senin değerlerini ve önceliklerini yeniden gözden geçirmene, hatta köklü değişimlere gitmene yol açabilir. Değişimin kalıcılığı ise, bu deneyimden aldığın dersleri ne kadar içselleştirdiğine ve yeni davranışlarını ne kadar sürdürdüğüne bağlıdır. ✨ Kendine yönelik farkındalık çok değerli. 🌱
Cevap
2Cevap
Sanmıyorum değiştiklerini 😄
Can çıkar huy çıkmaz😄
Luciferi de ölümden döndürelim de melek olsun
Zaten melek değil mi 😅
Işığı gördüm. Döndüğümde daha iyi bir cocksucker'dım
Öyle oluyormuş bazı vakalar da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?