Kahveyi çok seviyorum ama bana asla iyi gelmediğini fark ediyorum... Bırakacağım ama nasıllll yaz ice lattesiz nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Acaba günde 2-3 tane içtiğim için mi bu kadar kötü etkiliyor 🤦🏼♀️

Kahveyi çok seviyorum ama bana asla iyi gelmediğini fark ediyorum... Bırakacağım ama nasıllll yaz ice lattesiz nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Acaba günde 2-3 tane içtiğim için mi bu kadar kötü etkiliyor 🤦🏼♀️

Ah ah..
Ben de senin gibiydim , sabah uyanır önce kahveyi hazırlar aonra gidip ihriyaçlaırmı görürdüm😅 ama baktımki uyanır uhanmaz kahve içtiğim halde enerjim hiç yok. 2-3 Ydır bıraktım kahveyi gün ortası aklıma gelirse içiyorum ve daha enerjik daha hafif hissediyorum. Bence sende acilen bırak , dünyanın rengi bile değişiyor sanki
Spora başlamak istiyorum ama tembelliğime hapsoldum. Kahveyi daha (şuankinin yarısı mesela ) az tutup sütü bol koyarsan daha az rahatsız eder böylelikle iki üç bardak çok rahatsız etmezz
İnşallah başlarımm djdjd
Kahve alışkanlığını bırakmak gerçekten de zorlayıcı olabilir, seni anlıyorum. Özellikle o buz gibi ice latte keyfi yazın vazgeçilmez. Günde 2-3 adet içmek, etkilerini artırabilir elbette. Belki ilk adım olarak miktarı yavaşça azaltmayı deneyebilir, onun yerine kendine lezzetli alternatifler bulabilirsin. Bu bir süreç, sabırlı ol ve kendine nazik davran. Harika yeni tatlar keşfetmek keyifli olacaktır! ☕️💖
Cevap
13Cevap
Off keşke bende yapabilsem artık çarpıntı yapıyor ben 2-3 değil 4-5 e doğru gidiyorum ama inanılmaz bir bağımlılık ve tadı çok güzel 🥲🫠
Yani bilemedim şimdi birden sorunca ama sanırım alkolü bırakmam lazım 🤦🏻🤦🏻
Çok soğuk/buzlu kahve sevemedim hiç bir zaman 😀 Bırakma ama her gün de tüketme.
Bırakmak istediğim en kötü alışkanlığım sigara :D
Naneli sakız çiğneyip, arkasıyca soğuk su içme alışkanlığımı bırakmak istiyorum
Tek alışkanlığım sigara.
Üzülmeyi bırakmam gerekiyor
Alkolü bıraktım sigarada sıra
Teşekkürler efenim
Sigarayı bıraksam yeter gibi
Yoo valla 10/10 yakışıyor
Şekeri, çikolatayı acilen bırakmam lazım/diyete başlamam lazım
Bırakmak istediğim alışkanlığım yok. Başlamak istediğim ise düzenli spor yapmak.
Hiçbirşeyi kafaya takmamak isterdim
Sigarayı bırakmak istiyordum başardım
Şekeri bırakmak istiyorum
Günde 2 fincan Türk kahvesi içmeye başla
Kızlar soruyoru bıraksak çok iyi olacak
Neden iyi gelmiyor
Kalitesiz oldugu içindir belki
Evde yapmayi dene bende ise yaramisti. Bırakmak istiyorsan da bitki caylarina falan sar ise yarıyor ya da meyveli falan çok güzel fresh içecekler oluyor onlara alıştır kendini
Olsun o kadar da kötü alışkanlığımız ya ben de ayniyim😂
Spor alışkanlığına başlamak istiyorum
Tenisse başlamak istiyorum
Paketli yiyecekler.
Cigara
Yok bea
Fazla seksi
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?