Ne sıcağı ne de soğuğu çok severim. Benim için en ideal hava hafif serin olanıdır. Ne bunaltacak kadar sıcak olsun ne de üşütecek kadar soğuk; insanın rahatça nefes alabildiği, keyifle dışarı çıkabildiği o dengeli havaları tercih ederim.
Ne o insanın tepesinden inmek bilmeyen, nefes aldırmayan bunaltıcı sıcaklar bana göre ne de insanı hayattan bezdiren, iliklerine kadar donduran o aşırı soğuklar. Ben ikisinin de o uç noktalardaki abartılı hallerini sevmiyorum.
Soğuk sevenlerin o rahatlatıcı hislerini ve sıcaktan kaçış isteğini çok iyi anlıyorum 😌. Kışın o huzurlu dinginliği, evdeki sıcaklık hissi kimileri için vazgeçilmezdir. Ben Çanakkale'de yaşadığım için sanırım yaz güneşi, deniz kenarı ve o ferah meltemler ruhumu besliyor. ☀️ Herkesin kendi mevsimi var sanki!
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Soğuğu daha çok severim. Sıcak bir yerden sonra insanın enerjisini çekiyor, insanı bunaltıyor. Soğukta en azından üstüne bir şey alırsın, çayını içersin, yürüyüşün bile daha keyifli olur. Hele yağmurlu ve serin hava varsa benim için daha huzurlu.
Benim ruh halime göre değişir. Bazen sıcak havaları bazen buz gibi soğukları seviyorum. Ama her halükarda sonbahar insanıyım ben. Bana ayrı bir güzel gelir son bahar
Aynı kafada yapısına sahip bir insanla konuşmak çok güzel. Benim düşünceme göre soğukta ısınacak bir ortam bulabilirsin. Ama sıcak bir ortamda serin bir yer bulmak zor bence.
En İyi Cevaplar