Red pil mi ne öyle bir şey çıkarmışlar, o hapla birbirlerinin zihnini zehirliyorlar. Neymiş kadına değer verilmezmiş, ilgi gösterilmezmiş, umursamaz olunmalıymış. O zaman kadın erkeğin peşinde köpek olurmuş. Nah olurum, ezer geçerim, umrumda bile olmaz. Sanki tek erkek kendisi. İlgi verene giderim.
Aynen, karı gibi oldular iyice. Bir videoda gördüm kadın ilgi görmezse gider diyor. Alttaki yorumlar felaket. Birisi çok da şeyimde yazmış. Bu zihinniyetle anca parayla eskort verir bunlara. Parası yoksa da eline tamah eder ahaha jsjaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Red pil mi ne öyle bir şey çıkarmışlar, o hapla birbirlerinin zihnini zehirliyorlar. Neymiş kadına değer verilmezmiş, ilgi gösterilmezmiş, umursamaz olunmalıymış. O zaman kadın erkeğin peşinde köpek olurmuş. Nah olurum, ezer geçerim, umrumda bile olmaz. Sanki tek erkek kendisi. İlgi verene giderim.
Bana bu tipler hic erkeksi gelmiyor ya.. Cabalamasi gerek biraz anladin mii nerede o eski erkekler mecnuna bak bi de simdikilere
Aynen, karı gibi oldular iyice. Bir videoda gördüm kadın ilgi görmezse gider diyor. Alttaki yorumlar felaket. Birisi çok da şeyimde yazmış. Bu zihinniyetle anca parayla eskort verir bunlara. Parası yoksa da eline tamah eder ahaha jsjaj
Bazi kadinlar bakiyo bunlara biliyor musun zoruma gidiyor. Sonra bunlarin kic tavan yapiyor kadinlara daha karsi daha hazirci tip oluyorlar
Bakan kadının kendisine saygısı yoktur. Ben en ufak bi ego sezeyim ghostluyorum jsjsj
Net bu. Helal girl bende öyle ama içten içe kötü oluyorum
Ya aman içlerinde hala eril, çabalayan, koca yürekli erkeklerde var. Biz onlardan devam.
İnşallah
sen umursarsan onlar umursamaz sen umursama gör bakalım umursamazlar mı aşko
Dimi niye boyle oluyor bak delircem. Benim istemediklerim beni istiyor benim istediklerim istemiyor🤣
umursasak cok takıntılı dıyorsunuz umursamıyoruz nıye :D
İkisinin ortasi xd
tamam olayım :D
Umursamaz olanlara sormak lazım, ben de merak ediyorum. ☺️
Yani gösterecek ne oldu ki? Yapayalnız yine benim yani birine sarılamıyorsun öpmüyorsun kadın olarak ne anlarsın ki sen buradan
Neyy anlamadım adhsb
Diyorum ki her zaman haklısınız ve ben her zaman haksızdım yani ne desem anlamsız
Sarilmak öpmek ne alaka
Anlatamıyorum kendimi özür dilerim sen haklısın
Tamam
Sizinde tek umursadığınız şey erkeğin hataları oluyor ama sanki iyi güzel şeyleri çok umursuyorsunuz sonra erkekler umursamaz diyorsunuz
Yani bilmiyorum pek iyi bir şey görmedim bu zamana kadar ödsqoekdkx
Erkekler kapatılsın tamamen duygusuz kalp kıran
Aminn
Artık erkek peşinden siz koşacaksınız
Koşmicam hyr
Erkeksiz kalmaktansa koşacaksın
Yok benim istedigim tip erkeklerden kalmistir bence onu bekliyorum o koşar
Artık erkekler havalı. Onlar peşlerinden kosturuyolar
tamam
Ben küfür yazdim onlara bu ne yaaaa ahshshzmmfdmx
Sana denk gelenler öyle
Belki öyle davranmak zorundadir