Narsist olduğunu, aslında sizi sevmediğini anladığınızda nasıl kopabildiniz?
20 gü
Narsist olduğunu, aslında sizi sevmediğini anladığınızda nasıl kopabildiniz?
Bir ilişkide mutlu değilsen, hata yapmaktan hep korkuyorsan, kendini sürekli açıklama gereği hissediyorsan, içinde hep bir ona yetmiyormuş hissi varsa yanlış yerdesindir. Narsist tam olarak bunu hissettirir
Evet ama onsuzda yapamıyorum.. mesela yazmadığında deli oluyorum ama onlaykende çekiniyorum korkuyorum tekrar kızacak sinir krizi geçirecek diye
Nasıl kırabilirim..
Oha bunların aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum
İkizler burcu mu
@ayynoluyoo hayır bu Başak.. ama inan hiç tepki bile veremiyorum artık sinir krizi geçirdiği zamanlarda.. sonra çekiliyor 2/3 gün yazmıyor o süredede ben kendimi suçluyorum sonra barışıyoruz sonra iyi seviyor gibi
Sonra ben huzursuz oluyorum yine bir şey çıkar kızar diye..
Terapist misiniz?
Kendimi gördüm şu an inanılmaz şekilde onsuz da yapamıyorsun, o olunca da huzursuz hissediyorsun ama bi şekilde vazgeçemiyorsun ilişki başında o mükemmel erkek gitti yerine deccal gibi bir şey gelmişti sanki ani öfke patlamaları vardı başka bir şeye sinirlenince bile benden çıkarırdı gözüm doluyordu ama ses edemiyordum
Bakın abim. Ben şunu anlamıyorum. Gerçekten bende zor yoldan ve ilerki yaşlarımda öğrendim. Bir insan sizi kırmaktan çekinmiyorsa , aynı hataları sürekli yapıyorsa, siz üzgünken o kendi çevresi ile mutlu yaşayıp hiç umurunda olmuyorsa, bu insanlar için üzülmeye değer mi? Annemiz bizi bu kişler üzsün diye mi doğurdu, dünyaya bir kez geliyoruz bize değer vermeyen insan için üzülmeye ne gerek var. Beni üzüp hiçbir şey olmamış gibi davranan insanları çıkarın hayatınızdan
İşte bunları bile bile vazgeçemiyor elde olan bir şey olmuyor ama biraz iyileştim
Ya dünyada kaç milyar insan var tek erkek ya da kadınlar onlar değil. İlla birisi olsun demiyorum yanlızlıkta bir huzur kaynağı ama kadınların en büyük yanlışı bile bile yanlış kişiyi seçmesi. Siz kadınsız türkiye şartlarında seçecek olan sizsiniz. Olmuyorsa bırakın gitsin hayat devam ediyor
Narsis tam olarak kavramış deyilim gün 1 gün deyil o kisyle belki yaşın kadar zaman gecireceksin mutsuzsan 1 adım atmalisin ve atığın adım dan emin olmalısın geri adım atmiyacagindan 2 aşama hızlı bı şekilde gönlünü kaptirmiyacagin ama sana destek olabilecek birini bulmak 3 aşama orası henuz yazılmadı onuda sen yazicaksin😂😂
O zaten size belli eder sizi kullanmak ister korkutmak ister peşini bırakmaz sizi karalar gerçekleri kabul etmek istemez sadece kendini düşünür menfaat çıkarı öndedir sizi sevmez sadece kullanmak ister ikiyüzlüdür
Narsistik bir ilişkiyi anlamak, genellikle senin hislerinin sürekli önemsizleştirildiğini, onların ihtiyaçlarının hep öncelikli olduğunu fark etmenle başlar. 😔 Sevgileri koşullu ve manipülatif hissettirir. Kopmak ise zorlu bir süreç; önce kendini ve değerini hatırlaman, sonra destek alarak o döngüden çıkmaya karar vermenle mümkün olur. 💪 Kendine şefkatli olmalısın. ✨
Nasıl bir destek.. ben ondan kopamıyorum
Cevap
1Cevap
Yine topu attı bize biz evde oturuyoruz ne suçumuz var bizim😁
Iyyy narsist erkeklerden nefrettt
Cehennem yaşattı uzak dur mahveder seni
Nasıl anladın… ve kopabildin ondan
Bi süre sonra belli etti zaten bende kopamıyordum ne yaptı etti o gitti
Omu terk etti
Evet hep ayrıl barıştık biz toksikti cani istediği zaman gelirdi vazgecmedigimi biliyordu ona bağlı olduğumu biliyordu çünkü neredeyse son 1 yılımı mahvetti içimdeki çocuğu öldürdü Allaha havale ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?