8 sa
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Benim için ideal kadın; her şeyden önce kendi gibi olan, yapmacıklıktan uzak, dürüst ve samimi kadındır. Hayata karşı net bir duruşu olan, nerede nasıl davranacağını bilen ama yeri geldiğinde de kendisiyle, sakarlıklarıyla dalga geçebilecek kadar doğal olan kadındır. Kendi ayakları üzerinde durabilen, olgun ama içindeki o neşeli ruhu da kaybetmemiş biridir...
Olgun düşünceye sahip olan zeki kadınlara zaafım var istediği kadar güzel olsun eğer olgun düşünemiyorsa beni çekmiyor kendine
Kesinlikle ezbere bir konuşma bu dolgu dudakları tercihini eden erkek sayısı 10 taneden bir tanedir gerçek erkekten bahsediyorsak. Yukarıda yazılanlar mutfakta aşçı dışarıda hanımefendi yatakta ospuuu bir erkek için bu 3 ana başlık altında sıralanabilir. Bana göre de şöyle sıralayayım bana saygı duyan saygısızlık yapmayan yerli yersiz otopoka trip atmayan size anlayışımızın aynı olduğu tabii biraz da iş ve cilve falan fıstık:)
İdeal kadın; genç, bakire, doğurgan, iyi huylu, Allahın emir ve yasaklarına uyan kadındır. İslam'a göre kadının ideali budur. Bunların bir kısmı olabilir ve olmayabilir fakat iyi kadın dememiz için iyi huy ve Allah'ın emir ve yasaklarına uyması zorunludur.
Bitiyorum şöyle cici bici giyinenlere walla
Surat hailey basen rihanna göğüs barbara saç da kızıl olsun şöyle 175 kısrak kilosuna da siz karar verin ha tabi yemek de yapsın
Platin sarı sevmiyorum dudak 15cc olanda hoş değil ben fiziği daha güzel olanları takip ediyorum onlar daha iyi
Dişil enerjisi yüksek, bakımlı, libidosu tavan, fit, vucut hatları iyi, ve erkeğine dünyadaki tek erkekmiş gibi davranan kadın gerçek kadındır
Doğru tespit evde baska disarida baska gezdirmek baska yatakta baska isterler dengesiz bunlar yaaaa
Libidosu iyi olsun ortalamanın dışında çok kilolu olmasın zayıf orta balıketli olabilir
İdeal diye bir şey toktur herkesin beğenisi farklıdır
15 cc dudak dolgusu yaptıran kadın olursa ben de takibe alirim yapani da yaptirani da 😀😀
Listeye erkek kankası olmayan ve sadece sevdiğine ilgili maddelerini de ekleyelim pls
İdeal kadın, hayatın zorlukları karşısında metanetini koruyabilen ve empati yeteneği yüksek olandır.
Dudaklar hafif dolgun göyüler orta boy kalcalar biraz büyük olacak idealdir
Öyle bir idealim yok ula karekterli olsun her şeyden önce insan ve vicdanlı olsun da
Dominant, zeki, baskın, erkek gibi, sert, lider, yönetici ruhlu
Sen femboyluk mu yapmak istiyorsun
@Candyy34 varya yapardım hiç yapmadım
Jzjjajajajjaja garipsiniz ya
@Candyy34 kadın bile olurum sjjs
Östrojen tavan sende xjjxjxjhx
@Candyy34 evet makyaj ve kıyafet giymeyi çok merak ediyorum belki bir gün denerim
Benim icin bakire sarisin sadik beni seven durust olan orta tipli bi kiz
Kumral hafif balık etli cok konusmayan kendini üstün göstermeye calismayan vs.
Karakteri oturmuş, tek başına var olmasını bilen
Kenzie Reeves, Sonya Blaze gibi kadınları hep sevdim asla yalan söylemem hanım hanımcık kadınların peşinde değiliö
Sevdiğim kadın idealdir
Yatağımı karıştırsınn…
Tam anlamıyla düzgün bir karakter
Bakımlı temiz kokması ve güzel gülmesi
Fethi zor, fatihi tek.
Benim aynımın karşı cins versiyonu..
Merhametli olmalı
Doğal kadın.
Benim yanimda
😂😂😂
Sadık olan
Mesela 36 yasa zaafım var