Birileri beni görsün, beğensin, iltifat etsin, g*tümü kaldırsın gibi tatmin edilmeyi bekleyen duygularınız var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birileri beni görsün, beğensin, iltifat etsin, g*tümü kaldırsın gibi tatmin edilmeyi bekleyen duygularınız var mı?
Kelimelere makyaj yapmak, gerçeğin çirkinliğini kapatmıyor Tiryaki Okumuş kadının 'entelektüel kılıfı', hayatın yalın gerçeklerine çarpınca un ufak olur. Adına ne derse desin, maya aynı maya.
İnsan olarak varlığımızın kabul görmesi, yaptıklarımızın takdir edilmesi doğal bir ihtiyaçtır. Kendini ifade etmek, başkalarıyla olumlu etkileşim kurmak hepimizin içindeki bir dürtü. Bu sağlıklı bir durumken, aşırıya kaçan veya sadece dış onay arayışına dönüşen durumlar farklı değerlendirilmelidir. Ben de katkı sunmayı, anlaşılmayı ve faydalı olmayı severim. ✨🤝
Cevap
13Cevap
Göz önünde olmayı sevmem çok gizli takılmak her zaman iyidir
Kadın neresini teşhir ediyorsa orayı kullanıyordur;
- Düşüncelerini kullanan kadınlar beynini teşhir eder,
- Beyinsizler ise bedenini teşhir eder.
Bu tespit 2 x 2 = 4 kadar doğrudur.
Beyni teşhir etmek nasıl oluyor😂
Çoğu zaman fake takılıyorum bunu belirtiyorumda. Bir gözlerime odaklı profil koyuyorum, yüzümün çok görünmesini de istemiyorum. çünkü yani ne gerek var boş boş ilgiye.
Sevgilime ya da arkadaşlarıma ojem, saçım, kombinim nasıl olmuş diye onaylatıcı fotiler atarım biraz pohpohlasın isterim ama sosyal medyada tanımadığım kişilerden bir onay beklemem paylaşmam
Ne hikmetse özellikle son yıllarda beğenilmemek ve bilinmemek daha bir hoşuma gidiyor, ileride yaşanması kaçınılmaz olan gerçekleri şimdiden kabullenmek bu sanırım...
Kanka abartı olmayacak yekilde tabikide övgü kendini iyi hissettiririr senin kastetttdiğin başka galiba
Anladım tabi
Olduğum gibiyim yalan sözlerle ego tatmin etmeye gerkw yok
Kendine güvenen insanın bunlara ihtiyacı yoktur, ama kendini fark ettirmek için saçma sapan kılıklara girene bende gülüyorum 😂
Hayır yok... Sevdiğim insanlardan iltifat almayı seviyorum mutlu oluyorum onlarda bunun benim g. tümü kaldırmadığını biliyor :D
Teşhircilik anlamında kendimi göstermeyi sevmiyorum.
Genel olarak gerektiği yerde, gerektiği kadar görünür olmaktan yanayım.
psikolg dedğin edebiyat fakültesi mezunu psikolojide sabah erken kalkanın açıkta kalmamak için yazdığı bölüm. konuşarak terapi verirler ama kendileri psikiyatri hastasıdır. bu kadın kimse, hastalık tanısı koyamaz.
Herkes beni aşağılıyor eziyor zaten hep tipten boydan vuruyorlar boyum kısa yuzüm çirkin bakım yapmama ragmen çok cirkinim benim evlenmem bu dünya üzerinde imkansız bana hayatım boyunca bir tane bile görücü gelmez 20 yaşındayım ömür boyu ölene kadar aile evinde yaşicam tip yok boy kısa cılız çirkin kısa sıska bir seyim erkekler 160 ve üstü orta ve uzun boylu orta güzellikte ve güzel kızlarla sevgili oluyor boyu kısa yüzü çirkin kız ne kadar temiz dügün zeki akılli edepli güzel ahlaklı olsada erkekler çekici bulmaz sevgili olmaz aslada evlenmezler Hani diyorlar ya erkekler kısa kız seviyor yemin ederim ki yalan boyum 160 tan kısa diye erkekler tarafından çok zorbalığa uğradım uzun kizların tırnağına kurban ol cuce yer cucesi maymun cok ağir küfur hakaret beddua ediyorlar aşağlayicı sözlere maruz kaldım erkekler asla 160 tan kısa boylu kız sevmez 170 boyunda erkek bile 160 165 kız istiyor şaka gibi ama gercek kiz dediğin 165 boyunda olucak 165 ten kısalar ķendine kizım demesin daha neler neler diyorlar uzun ve orta boylu kizlar da zorbalıyor dalga geçiyoOrtaokula giden kızlar bile hepsi benden uzun Türkiye’de kadın boy ortalaması 163 ortalamadan 6 cm kısayım ağır depresyondayım Her gün ağlıyorum, majör depresyondayım. 157 boy çok kısa 😭😭 Erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu kızlarla evleniyor, bu boyla benimle hiçbir erkek evlenmez. Her gün üzülüyorum, majör depresyon, karışık anksiyete tanısı koydu doktor. İntihar edeceğim artık dayanamıyorum bundan on gün önce de zaten 50 tane ilaç içtim antidepresan antipsikotik doktorun verdiği tüm ilaçları içtim ben ezik ve zavvaliyım dışarıdan da öyle görünüyorum çocuk boyuna sahibim ortaokula giden kızlarım bile hepsi benden olsun benim yaşamaya hakkım yok ben bu dünyayı fazlalığım keşke hiç doğmasaydım.
Ezik ve zavvaliyım Ortaokula giden kızlar bile hepsi benden uzun intihar edicem ya da sonum akıl hastanesi olucak üniversite sınavına 3 kez gireceğim ama kazanamadım çünkü dış görünüşünün boyunu kafama çok taktım ailem bundan haberi yok zaten 3 yıldir psikolojik tedavi görüyorum ailem sınavlar yüzünden Depresyonda olduğumu biliyor yani daha doğrusu Annem biliyor Ben gerçi doktoruma Bunları söylesem kesin yatış verir mi Çünkü hala intihar düşünceleri planları var kafamda kendime zarar vermek istiyorum 😔
Sevmem. Profilimde normalde altımda tayt var görünmesin diye kırptım burdaki abazanlar sağolsun
Öyle bir derdim olmadı hiç. Girdiğim her ortamda istemsiz dikkat çeken biriyim.
Şimdiye kadar kendimi göstermeyi hic sevmedim görünmemek daha güzel
Yok sevmem görmek isteyen görür zaten beni görsünler diye extra bir çabam olmaz.
Kendimi hiç teşhir etmedim ha bi gün edesim tutar o da milleti alakadar etmez kime ne
Ben insan görmeye de sevmiyorum insanin bana gözüme bakmasını da sevmiyorum 😂
Hayır öyle bir derdim olmadı hiç ki teşhirciği de sevmem
onun için ekstra bir çaba sarfetmiyorum yoksa kendimden ödün veririm
Nefret ederim imkanını bulsam görünmez olucam
Hayır öyle bir çaba içerisinde değilim
Hayır yok. Ben samimi bulmuyorum zaten
Göstermeme lüzum yok fark edilen biriyim 😂
Ahlak bekçiliği ruh hastalığıdır
Bunları aşalı çok oldu.
Kimsenin övgüsüne ihtiyaç yok
Aslan burcuyum zaten , gerek kalmıyor 😎😎
Sevmiyorum doğru demiş ama