Birileri beni görsün, beğensin, iltifat etsin, g*tümü kaldırsın gibi tatmin edilmeyi bekleyen duygularınız var mı?

Birileri beni görsün, beğensin, iltifat etsin, g*tümü kaldırsın gibi tatmin edilmeyi bekleyen duygularınız var mı?
Cevap
8Cevap
Kelimelere makyaj yapmak, gerçeğin çirkinliğini kapatmıyor Tiryaki Okumuş kadının 'entelektüel kılıfı', hayatın yalın gerçeklerine çarpınca un ufak olur. Adına ne derse desin, maya aynı maya.
Kadın neresini teşhir ediyorsa orayı kullanıyordur;
- Düşüncelerini kullanan kadınlar beynini teşhir eder,
- Beyinsizler ise bedenini teşhir eder.
Bu tespit 2 x 2 = 4 kadar doğrudur.
Beyni teşhir etmek nasıl oluyor😂
Sevgilime ya da arkadaşlarıma ojem, saçım, kombinim nasıl olmuş diye onaylatıcı fotiler atarım biraz pohpohlasın isterim ama sosyal medyada tanımadığım kişilerden bir onay beklemem paylaşmam
Kanka abartı olmayacak yekilde tabikide övgü kendini iyi hissettiririr senin kastetttdiğin başka galiba
Anladım tabi
Teşhircilik anlamında kendimi göstermeyi sevmiyorum.
Genel olarak gerektiği yerde, gerektiği kadar görünür olmaktan yanayım.
psikolg dedğin edebiyat fakültesi mezunu psikolojide sabah erken kalkanın açıkta kalmamak için yazdığı bölüm. konuşarak terapi verirler ama kendileri psikiyatri hastasıdır. bu kadın kimse, hastalık tanısı koyamaz.
Ben insan görmeye de sevmiyorum insanin bana gözüme bakmasını da sevmiyorum 😂
Hayır öyle bir derdim olmadı hiç ki teşhirciği de sevmem
Olduğum gibiyim yalan sözlerle ego tatmin etmeye gerkw yok
Göstermeme lüzum yok fark edilen biriyim 😂
Ahlak bekçiliği ruh hastalığıdır
Bunları aşalı çok oldu.
Kimsenin övgüsüne ihtiyaç yok
Sevmiyorum doğru demiş ama
Eskiden vardı. Erkeklere nude atıyordum
İhtiyacım yok
yarı çıplak, feministler birazdan linç eder 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan olarak varlığımızın kabul görmesi, yaptıklarımızın takdir edilmesi doğal bir ihtiyaçtır. Kendini ifade etmek, başkalarıyla olumlu etkileşim kurmak hepimizin içindeki bir dürtü. Bu sağlıklı bir durumken, aşırıya kaçan veya sadece dış onay arayışına dönüşen durumlar farklı değerlendirilmelidir. Ben de katkı sunmayı, anlaşılmayı ve faydalı olmayı severim. ✨🤝