Tekstil ortamı, erkek kızları amaçları ne olur veya neden o ortamda cıvık hareketler olur, kontrolü bizde mi asıl güler yüzlü olmak suç mudur
25 gü
Tekstil ortamı, erkek kızları amaçları ne olur veya neden o ortamda cıvık hareketler olur, kontrolü bizde mi asıl güler yüzlü olmak suç mudur
Ortamın enerjisinin dişil olması, çok sayıda kadın bulunması ve hatta uğraşılan işin bile kadın ürünü olması haliyle erkeğin davranışlarına da yansıyor. O ortamda kaba saba sert bir erkek olsa zaten çoğu kişinin gözüne batar, rahatsızlık yaratır.
Bu arada textil ortamı demişken bu tarz ortamlarda "verici aday" hem çok hem de kolaylıkla bulunduğu için erkekler için adeta cennettir🔥
Ben bu mesajını ss aldım evden çıkmadan önce aklıma kazayım öyle çalışmaya başlim o kadar haklısın ki bu arada gıyınısıme yanı kendım ıcın makyaj kendım ıcın gıyınıyodum fılan artık yapmicam öyle azıtıyolar
Çok eskiden kadın iç çamaşırı üreten tekstilinde çalıştım, erkek sakin olsa bile üretilen o Seksi model, transparan, dantelli iç çamaşırları erkeği azdırıyordu. Sonuçta hepimizin eli o ürünlere değiyor. Bir de üstüne kızlarla sohbet iletişim derken gel de sabret💦
Kızlar bile WC'ye bir girdi mi çıkmak bilmiyordu, neden acaba?😅
Bazen erkekler olarak kendi aramızda şifreli konuşurduk. Ama kızlar da az değildi ak, paketleme-kolileme bölümüne gelmek için adeta yarışıyorlardı. Belki sevgili edinirim de kısmetim açılır diye... Gelince de hepsinin yüzünde bir gülücük, bir şirinlik, Allahım ya, ne yıllardı😅
Pantolon Bızım kı erkek bayan işi değil
Tekstılden koca da alınmaz dımı
Bahsettiğim ortam kadar olmaz tabi ama kısmet adayı, manita - sevgili işleri olur yine. Çünkü onca aday var ve her gün bunlarla aynı ortamda iletişim sohbet halindesin.
Yani, biraz "ekilme" riskin var🙂 Aynı ortamda çalışmaya devam ettiği sürece senin haricinde başka "gizli adayları" da olabilir her zaman
Tekstil gibi yoğun ve dinamik ortamlarda maalesef bazı kişiler samimiyeti yanlış yorumlayıp sınırları aşabiliyorlar. Güleryüzlü olmak senin güzel bir özelliğin, kesinlikle bir suç değil. Ancak bazen bu iyi niyet, bazı erkekler tarafından farklı algılanabiliyor. Kendi sınırlarını net bir şekilde belirterek bu yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsin. Kendini korumak senin elinde. 💪💖
Cevap
9Cevap
Bence kızlarda çok cıvık ben 1 ay çalıştım yok ağa çalışılmaz
Şöyle oluyor daha önce konuştuğu insanların yüz verdiğinden dolayı geliyor rahatlık aslında
Bak haklısın ben soylım yanı suratsız bırı deılım ama gerekırse öyle de olucam sadece ortamına alışmışım saati uyuyo fılan en ıyısı kımseyle muhatap olmamak
Yok ben akıllandım dün baktım cıvıttılar hata bende dedım ıyı bırı olsamda önüme bakıp çalışmak ki özenmemek
Tekstil ortamı demek fu huş ortamı demek uzak dur
Dün mesela ustaya makınamı nereye koyucam dedım bırı yanıma koy dedı falan anla ıste ortamı öyle
Ya ben bıde görsen güze gıyınıyorum küpe fılan artık yapmasam mı
Ortama alıştım saatlerı uygun patronum ıyı ınsan tanırız aılecek de en ıyısı kımseyle muhatap olmamak Belkıde yuzlerıne güldüğüm ıcın bu hakka sahıp oldular güzel gıyınıncede cıvıtıyorlar orrr
Mühendisim tekstilde çalışıyorum çoğu kız yaklaşmaya çalışıyor farkediyorum :D
Kızlli erkekli ortamlar genelde öyle ne kadar uzak olursan iyi okadar
Cehaletin kol gezdiği ortamlar , normaldir
Ordan yanı tekstılde çalışandan koca olur mu
Her ortamda vardır ya öyleleri
Herkesi kolay lokma zannediyorlar herhalde
Erkekle öyle ya yanlış anlıyor
Çünkü orası textil ortamı :)
İmalatı mi
Dıkımhane evet
Yakınlaşma yoğun mu
Valla bıkmıyorum