Çekici midir, olgunlaşmış mıdır genel anlamda soruyorum, fikir olarak olgunluk olarak 36 yaş büyük bir yaş mı
24 gü
Çekici midir, olgunlaşmış mıdır genel anlamda soruyorum, fikir olarak olgunluk olarak 36 yaş büyük bir yaş mı
Cevap
51Cevap
Bayılıyorum 30 yaş üstü kadınlara bazıları çok güzel ve özgüvenli görünüyor onlar gibi olmak istiyorum
Cekicilik goreceli bir kavram ama olgunluk ve kaliteli guzellik konusunda tam yaslarindasin fikrende olgunsan ve zeki isen kesinlikle buyuk bir yas degil
olanda var olmayanda var kimisi yıpranıyor kimmisi tam yasında duruyor kimisi oldugundan genç yıpranan kişiler 36 degil 30 da olsa dolayısıyla çekiciligi kalmaz yıpranmayan 40 ta olsa çekicidir
Belli olmaz ki bazı insan var 36 ama kişilik olarak olgun değil bazısı var 20 yaş ama olgun. Kişiden kişiye değişir
Bakimliysa çekicidir kimisi salıyor kendini kilo alıyor çok kıyafetine saçına başına bakmıyor onlar çekici gelmez
şahsen ilgimi çeker olgunluk konusunda yaşın büyklüğüne gelince 20 yaşında eli öpülecek insanda var 70 yaşında götü * de
Kadının en güzel en harika göründüğü yaşlardan biridir
Çok kriter var birine bir benzetme yapabilmek için insan çok yönlü
36 yaş olgun bir yaştır kendine bakan bir kadınsa çekici olur tabiki
Güzel bir kadınsa 30larında tam bir afet olur çirkinse bitik olur değişir yani
Zayıf vücutlu mu bebeksi okşamalık yüzlü mü zarif giyimli mi. Buna cevap isterim önce
Kendine bakmışta olabilir, hayattan kopukta olabilir..
Karşı tarafın kaç yaşında olduğuna göre değişir 70 yaşında adama 55 yaşında kadında çekici gelir
Seksen yaşındaki kadına tecavuz etmişlerdi seni de skrnler çıkar merak etme yani
Büyük değil. Kendine 20 li yaşlarda sevgili bul
Bana göre o yaşlar bir kadının prime zamanıdır. Kendini tanımış çözmüştür ne istediğini istemediğini bilir yaştır. Şarap kadındır özetle
30 lu yaşlar kadınların çekici olduğu yaşlar.. Ne istediğini bil8r zevkini bilir. sekste harikadır.
en dolgun c3kici gorunumlu yaş yuz yapisi pamuksu oluyo olgun duruyo cok cekiyo
olgun kadın sayılır. bence olgun kadın 45 falan oluyor. ama 36 yaşındaki kadın. Aklı başı yerindedir.
Harika bir yas tadı alınacak yas olgun vucut en güzel zamanda sen kendini nasıl hissediyorsun onemli olan o ama
büyük yasli degil ama cekicidir tabi
değişir bakımına göre
Olgun bakımlıys agüzeldi
Tipine fiziğine bağlı
Olgun kadın her yönüyle başkadır
Çok çekici ve olgunluktır
büyük değil o olgunluk ayrı bi çekicilik verir
Çekiciliğin yaşla pek alakası yok.
Tamam çekici olduğu yaştadır
36 iyidir.. çocuk değil en azından
Bence en verimli zamanıdır
Olgunluk dönemi ama çekicidir elbette
çökmeye başlamıştır
Görünümü kendini belli eder
Olgunluk tabiki de
Eğer bakımlıysa, her türlü gideri var.
En çekici yaşlardayız, 45'e kadar yolu var. 😃
Senin 31 mi 🤔
Benim icin cekicidir
Bana normal
Bana göre olgun
İdeal
En güzel caglarimiz
en güzel yaş
Bakımla alakalı
Çekicilik yaşla ilgili degil
Çoğu çekici evet
Olgun severim zaten
Evet erkeği tatmin ediyor yaptım
Çekicidir
İyidir severiz 🥰
Çekicidir
Fena yenir
Fiziğine bağlı ya
Normal yaş
Çok güzel yaş
Çekicidir
Zeki mi onu söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çekicilik ve olgunluk yaşla değil, daha çok kişinin kendini nasıl taşıdığı, yaşam deneyimleri ve içsel zenginliği ile ilgilidir. 36 yaş, bir kadının hem gençliğini koruduğu hem de hayata dair sağlam bir bakış açısı edindiği çok özel bir dönemdir. Bu yaş, kesinlikle büyük değil, aksine hayatın tadını çıkarmanın tam zamanıdır. ✨ Yaş sadece bir sayı, sen nasıl hissettiğinle varsın. 💖