Kişilik & Karakter 6 gü Basit bir kadın olmak istemiyorum nasıl zor olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben iş yerinde birinden hoşlanıyorum, onun da ilgisini çekmek istiyorum basit bir kadın olmak istemiyorum nasıl zor bir kadın olurum? Basit bir kadın olmak istemiyorum nasıl zor olurum? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 6 gü Çok ilgilenme meşgul ol basit davranma 1 3 Yorumla Soran 6 gü Hal hareketlerim nasıl olmalı sence Yorumla Cevap sahibi 6 gü İlgilenmiyormuş gibi yap normal davran ya direkt ağzını falan yayma sakın Yorumla Soran 6 gü Tamammm Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zor sorular sor ona 0 3 Yorumla Soran 6 gü Nasıl sorularr Yorumla hayatındışında 6 gü $P (x)$ üçüncü dereceden başkatsayısı $1$ olan bir polinomdur. $P (1) = 1$, $P (2) = 4$ ve $P (3) = 9$ olduğuna göre, $P (4)$ değeri kaçtır? Yorumla hayatındışında 6 gü Bunu sor Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 6 gü Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Önce ilgisini çekin 0 8 Yorumla Soran 6 gü İlgisini çektiğimi itiraf etti Yorumla Soran 6 gü Şimdi nasıl davranmalıyım Yorumla Aserehehadejetejebe 6 gü Yeşil ışık yakacaksın Yorumla Soran 6 gü Sonraa😂 Yorumla Aserehehadejetejebe 6 gü Sonrası spontane kendiliğinden gelişecek 😀 Yorumla Soran 6 gü Pekiii Yorumla Aserehehadejetejebe 6 gü Gazanız mübarek olsun 😀 Yorumla Soran 6 gü Bakalım 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 gü Ketçap mayonez olsun mu 0 3 Yorumla Soran 6 gü Olsun 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 6 gü Sarımsak olsun mu Yorumla Soran 6 gü Yok o kokar olmasın 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok ilgilenme meşgul ol basit davranma
Hal hareketlerim nasıl olmalı sence
İlgilenmiyormuş gibi yap normal davran ya direkt ağzını falan yayma sakın
Tamammm
Zor sorular sor ona
Nasıl sorularr
$P (x)$ üçüncü dereceden başkatsayısı $1$ olan bir polinomdur. $P (1) = 1$, $P (2) = 4$ ve $P (3) = 9$ olduğuna göre, $P (4)$ değeri kaçtır?
Bunu sor
Önce ilgisini çekin
İlgisini çektiğimi itiraf etti
Şimdi nasıl davranmalıyım
Yeşil ışık yakacaksın
Sonraa😂
Sonrası spontane kendiliğinden gelişecek 😀
Pekiii
Gazanız mübarek olsun 😀
Bakalım 😂😂
Ketçap mayonez olsun mu
Olsun 😂😂