Yaşadığım moral bozucu şeyler stres yaptığım şeyler ailemin kendine özgüvenimi kırması artık beni hayattan soğutuyor hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden nasıl düzelirim
16 gü
Yaşadığım moral bozucu şeyler stres yaptığım şeyler ailemin kendine özgüvenimi kırması artık beni hayattan soğutuyor hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden nasıl düzelirim
seni hayattan soğutan ve sana olumsuzluk veren şeylerle arana mesafe koy, kendine küçük hedefler belirle, hayattan tad almanın keyfli yaşamanın yollarını bul ve dene, bu hayat bize bikere veriliyor. yaşamasını bilmeliyiz.
Ailemle mi arama mesafe koyayım
evet, hayat belli bir yaştan sonra yanlız olduğumuz ve yanlız mücadele ettiğimiz bir süreç
Anlıyorum seni, bu hisler gerçekten yıpratıcı olabilir. Ailenin söylemleri ve yaşadığın stres, doğal olarak hevesini kırmış. Böyle zamanlarda kendine karşı nazik olmak çok önemli. Belki de sana iyi gelecek küçük anları tekrar keşfetmeye başlamalısın. ✨ Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. 😊
Uf çok boş yorum yapıyorsun yapay zeka
Cevap
7Cevap
Türkiye'de sıradan bir genç AKP bize bir genclik borclu
Aynen öyle
En büyük sıkıntımız parasızlık insanın kafasinin dağılması için parası olması lazimki gezsin tozsun kafasını dagitsin farklı hobiler edinsin eve tikalip kalmasın. belli yaştan sonra aile evi çekilmiyor mesela sürekli senin hayatina müdahale eden baskı kuran insanlara katlanamiyorsun eski Türkiye alsa ayrı eve çıkıp asgari ücretle tek başına gecinnmek hem çok kolayydi hemde guvenilirdi
Maalesef dediklerinin hepsine katılıyorum üniversite okuyorum bir işe girip çalışsam bile birikim yapmadan ayrı eve çıkıp tek yaşamam zor
Aynisiyim 23 yaşında 50 yaşında gibiyim ailemle aramda bir sürü sorunum var ve öyle basitte değil bazen timarhanelik olcam diye korkuyorum ayrı eve çıkmayi çok düşünüyorum ama hem güvenlik olarak hem maddi olarak fazlaca yetersiz olduğumu goruyorum🤦
Ben de 23 yaşındayım dediklerini hepsine harfi harfine katılıyorum
Her imkanım var ama ben de öyleyim.
Hobiler edin, halk eğitim kurslarına katıl.
Ayrı eve çık
Çok kolay ya
Burdamisin
Evet
Hevesin Neden yok kac yasindasin
23
Soruda yazdım okumuyor musun
Okuyormusun ne yapiyorsun
Okuyorum
Simdi bakar okurum
Evlenip kurtulsan bence
Gez kendinle vakit geçir