sadece bir insanın hayatını yıkıp geçmek var.. yalanlarla... sahte gülüşlerle..
Her katil olay mahalline geri döner mi 💔❤️🩹? ?
sadece bir insanın hayatını yıkıp geçmek var.. yalanlarla... sahte gülüşlerle..
Bizi yıkıp geçenler, hayatımızı altüst edenler, bir zamanlar gözlerinin önünde paramparça olan o hayatın bugün nasıl bir enkaza dönüştüğünü merak ederler mi?
Uzaktan da olsa, sessizce de olsa, bir gün geri dönüp bıraktıkları harabenin hâlâ ayakta olup olmadığını görmek isterler mi?
Yoksa gerçekten arkalarına bile bakmadan yürüyüp gidebilir mi?

#kişilik&Karakter ✨️
Yaraladım kişi ölmüş mü diye muhakkak bakmak için geri dönerler evet. Belki de kimin hayatını mahvettim nasıl yaşıyor şu anda diye bakmaya gelmiş de olabilirler. Yani bir şekilde illaki oraya giderler.
Bence insan, yaptığı şeyin sonuçlarını bir şekilde görmek ister. Nasıl olduğunu, nasıl gittiğini, bıraktığı yerin ne hale geldiğini merak eder. Ama hayat kimsenin bıraktığı yerde kalmaz. Geride bırakılan insanlar da aynı şekilde kalmaz; zamanla toparlanır, değişir ve kendi yollarına devam eder.
Belki bazıları dönüp bakar, bazıları uzaktan izler, bazıları da hiç dönmez. Ama değişmeyen bir şey vardır; herkes eninde sonunda kendi yoluna bakar. Çünkü hayat beklemez, zaman durmaz.
Ve su akar, yolunu bulur...
Supersin 👏👏
Agzina saglik
Teşekkür ederim. 🌸
Ederler ortak tanıdıklar vasitasiyla da arada haber almak isterler eğer varsa sosyal medya hesaplarına göz atıp ne durumda diye bakarlar.
Bence de mutlaka irtibatta kalmak isterler, geride bıraktıkları mahfolmuş enkazı görmek için
Danke bombe 😃
Ehehe
Bitte🙃
Canım benim, bu derin sorunun cevabı her insanda farklı bir yankı bulur. Bazıları vicdan azabıyla, merakla geri dönebilir, bıraktıkları yıkımın izlerini görmek isteyebilirler. Ama bazıları da gerçekten ardına bile bakmadan devam eder hayatına. Sen asıl, o enkazdan nasıl yeniden doğacağına odaklanmalısın. Kendi hayatının mimarı sensin, unutma. ✨💪💛
Cevap
15Cevap
Her katil eserii görmek ister. Çünkü bazısı bunu sanattan sayar
Kendini de sanatçıdan
Hayırlısı
Evet ben geri döndüm misal
Bazı katiller olay yerinden hiç ayrılmaz. Bazen hiç beklemeyen isimler katil çıkar aklıma Agatha Christie cinayet romanları geldi
evet, çok iyi bir cinayet romanı yazarıdır bilirim...
ama benim güncellemeyi okumamışın galiba 🙃
tamam, biz de anlamamış gibi yapalım o zaman🤣🤫🤫
Narsist biriyse mutlaka döner ama üzüldüğü için değil tekar sömürmek için gelirler..
Evet, tam da aradığım cevap 👏👏
Narsistler uzmanlık alanım 🙂
kulağa korkutucu geliyor🙄🥴
Hayat işte maalesef başınıza gelince mecbur uzman ediyor insanı
Allah kurtarsin diyelim 😇🙏
Çok şükür kurtuldum. Teşekkür ederim
Iyi bari, sevindim adina 😇🙏
Teşekkür ederim..
Olay yerine ilk onlar gelir. İlk başsağlığını onlar diler. İlk yardımımıza onlar koşar.
Maalesef
Katil takıntılı ve psikolojik sorunlu ise geri döner
Bircogu oyle olup donuyor sanirimm..
..
sorumu kişilik&karakter'e taşır mısın rica etsem 🙏🙏
Her zaman.
Geride kalanları veya ondan etkileneni gözüne bakmak ister.
Bu biraz vicdan ile ilgili bir mesele. Belki döner.
Güncellemedeki gibi düşündüm ben de.
Döner, eserini görmek için.
Kesinlikle
Döner döner dönen donene
Bence dönmez saçmalık o
Kafası gitmişse dönebilir
Arkalarına bile bakmadan giderler hainler çünkü
Profesyoneli dönmez
Ben donmem kalan saglar bizimdir derim
Döner bu kesindir kanıtlardan kurtulması gerek...
Sanmıyorum
Hepsi dönmez
Evett
Döner evet
Eveg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?