Ben de dahil tüm kısa arkadaşlarım agresif ve sinirli. Acaba sinir tepemize çabuk ulaştığı için mi 😔

Ben de dahil tüm kısa arkadaşlarım agresif ve sinirli. Acaba sinir tepemize çabuk ulaştığı için mi 😔

Çünkü yere yakın olduğumuz için kan basıncımız fazla bundan mütevellit beyne fazla oksijen sevk ediliyor bunun sonucunda ise fazla oksijenden duygular birbirine giriyor zeka ve akıl fazla çalışıyor... 😂😂
😂😂 teşekkür ederim
Şimdi bu konuyu bilimsel olarak ele almak ve birçok terimleri kullanarak örneğin anatomi, genetik, mutasyon, psikoloji gibi alanlardaki yoğun deneyim ve düşünce deneylerin sonrası açıklama yapmak istiyorum. Tüm bunlardan yola çıkarak bunun sebebinin kısa boyluların boyu kısa olduğu için sinir tepesine çabuk ulaşıyor şeklinde söyleyebiliriz😀
Ne alakası var yav gayette sakinim :D Hatta sen hiç sinirlenmez misin seni hiç sinirli görmedim sinirli halini düşünemiyorum diyor sürekli @Ben_köpraa şu hanzade hanım efendi leydi :D
Hakket sinirlenmez misin🤔
@Ben_köpraa Çok sinirlenirim de karşımda sen varken gösteremiyom hemen gülüyom şalkdas
Öyle bi tip sksksksls
@Ben_köpraa Evet aşırı sevimli jsjs
@Təntənõviç😍😍😍😍
@Ben_köpraa Baya bi sürü gocaman gocaman jsjs
Totosu yere yakın olandan korkacaksın sözü çok doğru ya😅
Teşekkürler canım
Rica ederim bebek
Cevap
27Cevap
Yere yakın çektiği için diycem de olmıycak adjfjf
boyla ilgisi yoktur.
Bu abimiz sebebini açıklamış bence. :)
1.50-1.55 kızlar çok tehlikeli. Ek olarak bir de karadenizliler ise infilak etmeye hazır bomba gibi olabilirler.
Siz olur diyorsanız olur efenim, sizi hiç sinirli tahmin edemiyorum
Eyvah Ayşegül Hanım melek görünümlü bir deccalmiş demek. Koşun site ahalisiiii
Biz onlara yarısı yerin altında olan arkadas diyoruz
Siniri, tepe bölgesine daha yakın olduğu için çabuk çıkıyor. (Bilimsel açıklamasımsı gibi bir şey)
Kısa kadınlar özellikle kötülük abidesi oluyor. İnanılmaz komplex, çirkef ve kıskanç oluyor ve bunlara rağmen daha burunları havadalar
Deniz seviyesine daha yakın olduğu için sıcak ve nem daha hızlı sinirlenmesine sebep oluyordur.
benim boyum 1.73 kısayım ama ciddi ve sinirli biri olmamın nedeni boy değil boyu olup aptal olan insanlardan dolayı
ben de kısayım sinirlenince cadı modu açıldı diyorlar
Bence de ondan
boy kısa olunca sinir seviyesi anında doluyor :D
Sınırın gideceği mesafe kısa bu yüzden çabuk snirleniyoruz işte 😂
Boyları kısa ya sinirlerinin zirveye ulaşması kolay olur😅
Vitamin eksikliğinden olabilir.
Bu tamamen çocukken yetiştirilme yöntemi ile alakalı çocuğu şiddete meyiiilli buyutursen ister istemez gen yapisida ktif olur kıza uzun farketmez
Topraga yakın oldukları için elektrik cekiyo
Şimdi bir şey söyleyeceğim olmayacak ben susuyorum siz anladınız 😂
Birileri onları tutuyordur onlara güveniyorlardır
Çünkü sinir beyinden kalbe gelir ve kısa boylularda bu seyahat daha kısa sürer kdkdmd
Ortalığı karıştırmayı severler genelde kdjvjf
Her türlü bu kadınlar boydan vuruyor ya jcjcjcj
Yerden kuvveti daha iyi çekerler çünkü
Yere yakın olandan korkmak gerek 🤣
Bize söyleyecek söz bırakmamışsın ki 😅
küçük köpekler de öyle
Her insan bazen sinirli oluyor
Sinir yerin altından yükselir.
Sinirden büyüyemedik
Moruk yat uyu heri
Dhdhd hadi canım hadi
Soruyu ciddiye almak zor olduğu için... sürekli boyları yüzünden zorbalığa uğruyorlar o sebeple sinirli olurlar :D
Alakasız
Bilmiyorum sebebini
Olabilir
Bilmiyorum
Kısa boylu özgüveni diye bir şey var ondan.
Kan oranı daha az çabuk sinirleniyolar hdfg
Çğnküğğ
Boyun kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?