Çocukken ne kadar tatlı, ne kadar masumlar. Büyüyünce Ebu Cehil oluyorlar jsjsjaj

Çocukken ne kadar tatlı, ne kadar masumlar. Büyüyünce Ebu Cehil oluyorlar jsjsjaj

0-3 yaş aralığında gayet masumlar hemcinslerim aslında beyin gelişimlerini tamamlayan hemcinslerim bu devirde oldukça çok. Mesela mühendis oluyorlar doktor oluyorlar ama adam olamıyorlar. Bu da genetik bilimine göre açıklanamayan bir problem... Yani işin kısa ve özü. Hemcinslerim saygı gören kısmı atomu parçalarken, tarihe yön verirken geri kalanı beynini kullanmıyor. Çünkü kuştaki beyini bunlara entegre etmişler
Cevap
26Cevap
Hiç bir insan masum değildir.
Ağzına yüzüne çikolata bulaşmış tırnaklarının arası simsiyah oluyor bu yaşlardaki oğlan çocukları, ığrenç
Ahaahsjhdss
Ergenliğe kadar olan aralık, ergenlikten itibaren hormonlar kaynamaya başlıyor jdkd (bilimsel net bir bilgi)
Hem çocuk kalsanız keşke jsjs
Yeni guncelleme gelmiş 45 yaş diyorlar.. en masum zamanları..:))
Kaynak nedir hhaaj
Kaynak ben.. hayatımın en masum zamanlarını geçiriyorum.. keşişler benim yanımda cehennem odunu sayılır öyle söyleyeyim :))
Çocukken iki cins de masumdur. Büyüdükçe toplum etkisi çevre etkisi şartlar derken o masumiyet gidip yerine fettanlik alıyor.
Bin çuk musimim bince
ehehehe aşsfdadssfsd
Bunun yaşla alakası olduğunun düşünmüyorum. Kişisel gelişimle alakalı
sanki kadınlar kanatsız melek küçüklükten itibaren başlıyor şeytanlıkları
Dedeme niye laf ettin sen
Ah sorry djfh
12 ye kadar masum oluyolar genelde ondan sonrası yok
Erkekler her zaman masumdur ama siz masum değilsiniz kızlar
ağzına meme verdigin sürece tüm erkekler bebeklikten itibaren masumdur
tam benim yaşlarım bence hahqhhs
5-10 yaş saf aralığında
0-3 yaş iyi skdks
Ebu cehilden sonra sustum.
Sanki siz büyünce adile naşit oluyorsunuz
yürümeye başlayana kadar
O yaşlarda da masum değildim
Niyeti kötü olanın yaşı bir sayıdır
Doğmadıkları zamanlar mzmsmsns
Ohaa sende
Kadınları tanımadıkları dönemler
0-5 yaş arası skcjd
😂😂
Sjdjjsjf
Erkekler bana çok masum geliyor nedense
Çocuk yaşları
Maksimum 5
0-2 yaş , 3 demiyorum ayrı bir sıkıntılı o da 😂
Max 9
Ben hep masumdum hiç değişmedim
Bugün çok güzel sarı saçlı kız gördüm kızda benden bir şey söylememi bekliyor açılamadım yazık oldu daha sonra dolmuşa binicem duraktayım çok güzel kıza rahatlıkla bir şey sordum sonra teşekkür ettim kızda bana çok kibar şekilde rica ederim dedi ulan benim halim nolacak işim düştüğünde utangaçlık yok ama kızla konuşmaya çalıştığımda 0
Galiba artık bu işlerin bana göre olmadığını kabul etme zamanı geldi
şu an morelim bozuk bi kaç gün yokum siteye girmicem 1 hafta sonra görüşürüz
Bebekken sadece...
1,5.
0-1 yaş arası
Ne yapsak suç la.
@göklerdengelenşey masum değiliz hiçbirimiz diyerek sezen Aksu'nun şarkısıyla konuya girmek istiyorum hepimizin masum olduğu yaş çocukluk yaşlarıdır kaldı ki kadınlar da çok masum sayılmaz
@Yağmursu99 Doğrudur ama soru kadınlara yönelik değil, bize yönelik. Ben bu tarz konuları kadın erkek diye ayırmıyorum. Kadınlar da çok masum sayılmıyorsa ha tamam o zaman bizim de masum olmamamız normal devam o zaman diyebilen biri değilim. Ben kendimi biliyorum, bildiğim için bazı sorular beni geriyor istemsiz.
Haklısın ne kadar doğal ve içten bir cevap kalemine sağlık
@Yağmursu99 Teşekkür ederim, geceniz güzel geçsin.
Bebek oldukları an.
Bebekken
¹ -8
1-4 yaş arası
7-8..
0-10 arası olsun😅
ana karnında jçjç
Erkekler doğar doğmaz şeytanlaşır
yokki :D
42 dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?