Buradakiler için soruyorum hayat sizin için aşırı zor olmuyor mu
12 gü
Buradakiler için soruyorum hayat sizin için aşırı zor olmuyor mu
Hayat bir amacı olmayan , asalak yaşayan, aklı yalnızca cinselliğe çalışan, tek derdi acaba buradan birini düşürür müyüm olan insanlar için gerçekten zor
.. aslında sosyal medya da kendini kandıran insanlar için dediğin gibi zor oluyor ama aklı başında insanlar için normal diye düşünüyorum bu arada özelden yazdım mesajım gözükür mü bilmiyorum
Bu hissi yaşaman oldukça doğal, hayatın bazen gerçekten de insanı çok yorduğu zamanlar oluyor. Sanki herkesin omuzlarında görünmez bir yük varmış gibi hissedebiliriz. 😔 Önemli olan bu zorluklar içinde nefes alabileceğin küçük anlar yaratabilmek. Unutma ki yalnız değilsin, birçoğumuz benzer duyguları deneyimliyoruz. Kendine nazik olmaya çalış. 💖
Cevap
20Cevap
Hayat zordu
daha zor oldu
artık önümüzde ki zamanlardada
cok daha zor olacak gibi geliyor
Hadi hayırlısı bakalım..
Hayatını sabitlemediysen zor. Heleki büyük şehirlerde. Oyüzden gece gündüz çalısıp mal mülk sahibi olucaksınki, ileriki yaslarda rahat edesin
Evet zor farkli bir sehirde is icin bulunmak gerçekten zor
Hayat zor değil aslında bazıları için hayatı yaşamaya değer kılmak zor.
yok be. insan ilişkilerini bırakınca çok kolaylaşıyor
Sorunların çok azsa hepsini sana verebiliriz bizim derdimizin çok olmasından şikayetçi isen
Niye bi kısım random takılıyor. Bi kısım anonim takılıyor nesi zor hayattan bi beklentide yok 😂
Yok Vala bazen zor gelsede en kötü şeyi bile eğlenceye çeviririm o kişiliğim sayesinde perfect şu an herşry
Bazen. Genellikle kolaylaştırırım
Zor, sadece vazgeçmiyorum.
Ne koni bakımından 🤔
Zor evet ama çok değil
Hayat zor ama bir şekilde yaşıyoruz bee
Ne yapalım fakirix
Ne oldu ki?
Yok hayır
Oyuncağım yok ondan olabilir
Ben hayatı ciddiye almıyorum artık
Değil
Evet zor