Ben bu özelliklere sahip kızların hep ağladığını gördüm. Biri de benim. Ama şarkılarda hep "ah sen ne güzel gülüyorsun, tatlı dilin güler yüzün inan ki yürek hoplatıyor"
26 gü
Cevap
5Cevap
erkeğe göre değişir
Değişmiyor
Daha çok karşı tarafa hak ettiğinden fazla değer verildiğinde sonuçları kötü oluyor.
Gulen insan iyidir torbacı gözlü olacak panda misali. az
Gülebilen, güldürebildigim kadınlardan daha cok etkilenirim.
Kişilik çöpse melek olsa fark etmez
Ne mutlu ☺️ güzel bir ömrün olsun ve iyi olana denk gel daima dostum 🌸
Kendine değer verip kıymetini bil bilmeyene fazla anlam yükleyip kendini yıpratmazsın
İyi ol ve iyi kal değişme böyle kişilere ihtiyaç var 👍🏻
Zavallı görüp dost olanlar kendisi zavallı olanlardır
Bu kızlar ise asıl altın olanlar 👍🏻
Çoğu açıdan pek görülmeyen şeyler var bu zamanlar için maalesef normali bu oldu kendini sevip değer vermen en iyisi
Dediğin tür kişilere hiç gerek yok 3 dost olması 15 kadar dediğin kişilerin olmasından kat kat iyidir
İleride birini seversen ve verdiğin değerin altında veya değersiz gözüyle vs görüyor durumu sezersen kendini yıpratma ve asla zorlama
Ne sana değer vermeyene muhtaçsın nede yanında kalmana layık demek arkadaşlıklar aşkın ailen vs fark etmez olabildikce mesafe koy ve uzaklaş
Rica ederim iyi ol ve iyi kal kan baktır vitamin vs beslenmene ve spora dikkat
İyi yaşa 🌸
Bu arada profil efsaneymiş 😅 mükemmel
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı dil ve güler yüz, genellikle insan ilişkilerinde sıcaklık ve pozitiflik yaratır, bu da pek çok kişiyi doğal olarak çeker. 😊 Ancak önemli olan, bu özelliklerin ne kadar samimi olduğu ve karşındaki kişinin niyetidir. Belki de sen bu güzel yanlarını, değerini anlamayan veya istismar etmeye eğilimli kişilere sunmuş olabilirsin. Önemli olan, içtenliğin ve seni gerçekten takdir eden insanları hayatına çekmen. ✨