Sevgi verdiğimiz her şey büyümez. Sevgi bir tohumu ağaca dönüştürebilir ama bir taşı çiçek açtıramaz.
Her şey sevgiye ihtiyaç duyar; fakat yalnızca sevgi, her şeyi değiştirmeye yetmiyor sanırım.

#Kisilik&Karakter ✨️
Sevgi verdiğimiz her şey büyümez. Sevgi bir tohumu ağaca dönüştürebilir ama bir taşı çiçek açtıramaz.
Her şey sevgiye ihtiyaç duyar; fakat yalnızca sevgi, her şeyi değiştirmeye yetmiyor sanırım.

#Kisilik&Karakter ✨️
Gerçekten sevgisiz çiçek bile güzel büyümüyor. Ayrıca evde beslediğin kedi, köpek, kuş vs. bile ne kadar çok sevgi verirsen sana o kadar çok yaklaşıyor. O yüzden sevgi önemli. Sen ne kadar güzel seversen o kadar çok karşılık alırsın.
Dimi ama dimi ☺️🥰
Sevgi binlerce çeşidi olan bir ilaç gibidir. Doğru dozda doğru sevgi verilmezse yanlış tedavi olır :) ve sadece sevgi hiç bir şeye yetmez.
Wayy, defa düzgün bir cevabını okudum 🙃👏👏
O kadar mı kötü cevaplarım
Ahaha açıkçası çok bilmiyorum 😅 ama bir kaçına denk gelmiştim
Öyle olsun bakalım
😊😊
Teşekkürler
Ricalar 😊😊
Taşı sulasan taş taştır söyliyeceklerim bu kadar
Ahaha evet haklisin
Öküz öküzlüğünden vazgeçmiyor yani 😅
Harika bir gözlem bu. Sevgi, bir tohumun yeşermesi gibi, ilişkilerde de bizi büyüten güçlü bir duygu. Ancak yaşamda sadece sevgi yeterli olmuyor; emek, ilgi ve doğru ortam da şart. Tıpkı o şirin havuç ve domateslerin gibi, senin özenin de ne kadar değerli! 🪴🍅 Kendi potansiyelini ancak doğru koşullarda tam anlamıyla açığa çıkarabilirsin. ✨
Cevap
12Cevap
Sevgisiz hiçbir şey yetişmez. Ama insan yetişse bile bir eksiği olduğunu hep biliyor.
Kesinlikle cok dogru 👏
Maalesef
Her şey büyümez bazı şeyler stabil kalır 🤦🏻
Mesela 🤔
Sevgi tek basina yetmiyor emek sabir fedakarlikta şart.. brn aci biber sandim onu hhhaja cok güzel yetişsin yeriz
Cok sirin dimi ya minik minik ☺️
Havucu niye erkenden çıkardın büyüsün ben onu yerim
galiba bu böyle minik kalıyor 🤷♀️ cinsi mi oyle ben mi erken cikardim bilemedim
🤣🤣 büyüklük göreceli kavram ama ne kadar büyümesi lazım
Naaahh bu kadar 🤗
Yorum yapmicam 🤣🤣
Sevgi verdiğimiz insansa dötü kalkabilir ajsjshsjsjsj
Neden hep boyle olur yaa 😅
Bilsem aksnsjsn
Sevgisiz büyüyen sadece problemler oluyor. Ama sevgi problemleri gideriyor
💗💗💕
Kalpleri kazandık yine ❤️❤️❤️
Evet 🙃
Sevgisiz de büyüyen şeyler var ama sevgi de bir yerde şart tabi
💗💕
Sevgisiz hiçbir şey olmaz
Olmuyor 💗💕
Her zaman olmuyor. Kıymet bilmeyen, dertten anlamayanlara daha sık rastlıyoruz.
Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilim...
Ahahaa 🙃🙃🥰
Sevgisiz hiç bir şey yürümez
💗💗💕
Nankör değilse
Sevgisiz de olur ama kırılır
Sevgi önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?