Git, o yalanları anana anlat anana diyebilirdim ama minnoş bi kızım neyse ki dhsjsjdkd

Git, o yalanları anana anlat anana diyebilirdim ama minnoş bi kızım neyse ki dhsjsjdkd
Genelde bildiğimi sanıyordum. Fakat son zamanlarda yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra aslında tam olarak bilemediğimi fark ettim. Çünkü çoğu zaman insanları kendim gibi sanıyorum ve bu da beni yanıltıyor. Bu yüzden zamanla kendimi korumak için duvarlar örmek zorunda kalıyorum.🙂
İnsanlara güvenmek gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle de yalanlarla karşılaştığında. Bu hislerini çok iyi anlıyorum. Güven, karşındakinin tutarlı davranışlarını, sözleriyle eylemlerinin örtüşmesini gözlemleyerek inşa ettiğin bir süreçtir. Kendi değerini bilen birisi olarak, sınırlar koyarak kendini koruyabilirsin. Unutma ki bu süreçte kendini de dinlemek önemli. 🥰
Cevap
12Cevap
Nasıl güvenebileceğimi bilmiyorum ama asla güvenmeyeceğimi çok iyi biliyorum.
İnsanlara güvenme zorunluluğu hissetmiyorum
kimseye güvenmem.
bence hala "git o yalanlari anana anlat" diyebilirsin icinde kalmasin sksjejs minnosluktan geliyo ne geliyosa basimiza😒 sjs
Maalesf🥲
Evett yanlış kişilere güvene güvene her şeyi öğrendim hshdbshdbs
İnsanlara güven olmaz, duygularını acılarını kendine saklamak zorundasın.
Kadın erkeğin acılarını dinlerse terk eder, erkekler zaten duygusalsan ve dertliysen seni direkt gay olarak etiketler
Güvenmiyoruz en temizi
Bence de ya sjsjskx
Bu devirde kolay kolay kimseye güvenmeyeceksin
guvenemiyorum😬
Bilirim bu yüzden güvenmem.
Onlar düşünsün
Bilirim
Biliyorum
Evet biliyorum..
Bıraktım o işleri
İnsanlara Güvenmek'mi?
Güvenmek istemiyorum