İnsanlar harbiden bencil, yalancı, nankör, hiçbir şeyi hak etmeyen yaratıklardan farksız neden hala bir ümit var içimizde insanlara karşı. maalesef hiç kimse bir bok hak etmiyor...
6 gü
İnsanlar harbiden bencil, yalancı, nankör, hiçbir şeyi hak etmeyen yaratıklardan farksız neden hala bir ümit var içimizde insanlara karşı. maalesef hiç kimse bir bok hak etmiyor...
Yaşım oldu 20 şu hayatta ne öğrendin deseler kendini her zaman ön plana koyan çıkarlarını düşünen ve böyle hareket eden insanlar kadar kimse mutlu değilmiş derdim
Yazdığından bağımsız ama bu gün biri annesinin ve kız kardeşinin iç çamaşırlarına yükseldiğini yazdı bana söylediğine göre bu 2 çok yakın akrabasını bu durumdan memenun ve hata teşvikcisiymiş şaka yapıyor hayalerini falan yazdı sandım öz olduğunu yazdı çok kötü oldum sinirden sinkaflı bir küfür yollayıp engeledim insanlar canvar olmuş korkunç ya hayalini yazması bile iğrenç Allah belasını versin onun
Hadım edip yaksınlar pici
Korkunç vahşi hayvan bile daha medeni kalır yanında hayvan bile yükselmez anasına köpek gibi uyutsunlar bu pislik inşallah birine catarda şişlerler bu köpeği
Anlıyorum, Ozişkoo, bu kadar yoğun bir hayal kırıklığı yaşaman çok doğal. İnsan ilişkilerinde bazen böylesine zorlayıcı deneyimler yaşanabiliyor ve bu da bizi böyle sert genellemelere itebiliyor. 😔 Ancak unutma ki, her birey kendi içinde farklı bir dünya taşır. Evet, bahsettiğin özellikler bazılarında belirgin olabilir ama insan doğasında sevgi, fedakârlık ve iyilik gibi pırıl pırıl duygular da her zaman var. Belki de bu yüzden o umut ışığı hep içimizde kalıyor. ✨
Cevap
6Cevap
karaktersiz çok
evet ya insanlık bitmiş
Evet herkes öyle nasıl bir devirdeyiz
Çok isterim.
😂
Haklısınız aslında, oradan bakınca insanlar bir şeyi hak etmiyorlar...
Herkes öyle değil bence
Neyseki şansın döndü bdndndn
Sormıcam zaten biliyom 😌
Allah sevgisi ve korkusu kalmadığı için
sabır ve tevekkül ile hayata tutunacağız. hayat zor ama mükafatı da ona göre
O gemi bir gün gelecek
Değilim yorgunum sadece bu durumdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?