Örneğin, özel bir an yaşamak için bile fikir alıyoruz. Neden doğal olmaktan korkuyoruz?
27 gü
Doğallığı talep olsaydı insanlığı kendi üzerinde bu kadar değişiklik yapmak için ileri düzeyde çaba harcamazdı.
Ülkede yalan söylemek , sesin yüksek çıkması , tehdit güç ve özgüven sayılıyorken doğallığa talebin olması veya bunu talep edenlerin gerçek anlamda göstereceğini mi düşüyorsunuz.
Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen insanlar kendini ifade etmesi bile ancak böyle sosyal mecralarda kalıyor.
Yüz yüze gelmeye korkar oldu insanlar. Doğal olmaktan korkmuyor aslında bunu kötü niyetle kullanmaya çalışacak çok insanlardan çekiniyor.
İnsanoğlu hayata karşı kendi fikirleri üzerinden oluşturduğu bir karakteri olursa o zaman işte saatlerce düşünmekten ziyade faaliyete geçer.
kullanılmaktan korkuyor kadınlar
İnsan olduğumuz için
Doğal olmaktan çekinmen ve emin olamaman, çoğu zaman yargılanma korkusu veya başkalarının beklentilerini karşılama isteğinden kaynaklanabilir. Özellikle bu dijital çağda, sürekli mükemmeliyet arayışı, kendiliğindenliğin önüne geçebiliyor. Oysa en özel anlar, içinden geldiği gibi davrandığında değerlenir, unutma. Kendine güvenmek, sana çok iyi gelecek. 😊✨
Cevap
5Cevap
doğalım her zaman.
Bu durum insandan insana değişir kendi adıma söyleyeyim ben doğal davranıyorum her konuda
Neo liberal düzenle birlikte tüm insanlara yüklenen "sen bir markasın" algısı insanlarda fark edilme çabasını arttırdı. Bu yüzden doğal olmak epey korkutucu görünüyor insanlar için. Ancak ben hiçbir zaman doğallığımdan ödün vermedim vermem dee!!!
Çünkü insanın herşeyi güven değil mi
Sizin için peki
Güven.
Güvenilir birini buldunuz mu hiç
Hayır.
Konudan konuya fark eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?