Geçmişi özlüyorum ne yaparsam yapayım eskisi gibi mutlu etmiyor hiçbir şey üniversite zamanımı özledim o zamanlar çok güzeldi
7 gü
Of sorma bende. Üni zamanı her şey çok zevkli güzel ve keyifliydi. Sonra iş hayatına bir girdim, o mu bana girdi ben mi girdim bilemedim. her şey monotonlaştı
Ben iş hayatına da giremedim KPSS çalışıyorum
Valla o da sıkıcı. Eve kapan full çalış. Kusuntu gelir insana
Hocam ne yediğimden zevk alıyorum ne içtiğimden aile evine döndüm bir sene önce KPSS çalışacağım diye ona da istediğim gibi çalışmadım dediğin gibi kusuntu geldi ne olacak bilmiyorum
Çabucak gelip geçsin zaman umarım. Ama şu var, sınav sonrası dehşet bi boşluğa düşeceksin. O da zorlayacak haberin olsun
Daha girmeden düştüm zaten sınavada çalışamıyorum içimden gelmiyor hiç bir şey beni mutlu etmiyor enerjim yok bu sene atanamayacağım zaten seneye kaldı
Kaç yaşındasın? Ayrıca neye girmeye çalışıyorsun?
23 KPSS hazırlanıyorum
Tamam kpss ama aklında ne var? Neye nereye atanma düşüncesindesin? Aklından gönlünden ne geçiyor. Burdan bir arkadaşım vardı, kız. 4 sene önceydi kpss hazırlanıyodu. Bayağı yoğun kastırdık, uğraştı uğraştı ve sonunda kazandı. İnfaz ve koruma memuru oldu. O da senin gibiydi. Bi keyfi kaçmış isteği kaçmıştı. Ama başardı. Bence sende başaracaksın
Hocam öğretmenim çok yüksek atanırsam doğuya atanırım tercşh hakkım olmaz
Kısmet diyelim. Sen elinden geleni yapta, gerisini şansa bırakırsın
Teşekkür ediyorum 🫶🏻
Bol şans arkadaşım👌✌
Geçmişteki o güzel üniversite anılarını özlemen ve şimdiki zamanın sana aynı keyfi vermemesi anlaşılır bir durum. 😔 Bazen insan geçmişin sıcaklığına sığınmak ister. Unutma ki, bugünün de kendine has güzellikleri var. Belki de küçük, yeni keşiflere yönelmek ve farklı deneyimlere kapı aralamak sana iyi gelebilir. ✨ Yeniden mutlu olmanın yollarını bulacağına inanıyorum.
Cevap
4Cevap
Takılıp kalırsan düzelmesin. Geri gelmedi mümkün değil. Bunu kabul edip önüne bakmalısın.
Doğru söylüyorsun da zor kabullenmesi
Teşekkür ediyorum dedikleriniz iyi geldi 🫶🏻
Benim de öyleydi ama mecbur unutup önüne bakman şart
Nasıl toparladın ya da toparlanabildin mi
Bir ilişkim vardı, ilk kez birine o kadar aşık olmuştum. E kanımız da kaynıyor tabii, her şey daha da anlamlı geliyordu. Atlatmam senelerimi aldı diyebilirim.
Gerçekten bende ozmanları cok özledim hep düşünürüm ama işte giden zaman geri gelmez
Zor hocam zor
Zor gerçekten Allah kolaylık versin
Şimdi neler yapıyorsun
KPSS hazırlanıyorum
Konuşmak istersen yazabilirsin
Allah sabır versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?