Mesela ilişkilerde sadık olmayan, arkadaşlıkta samimi olmayan, vefasız hain düzenbaz gibi insanlar sizin gözünüzde hangi varlık ya da canlıdır
14 gü
Mesela ilişkilerde sadık olmayan, arkadaşlıkta samimi olmayan, vefasız hain düzenbaz gibi insanlar sizin gözünüzde hangi varlık ya da canlıdır
Cevap
15Cevap
Olmamış olgunlaşmamış veya kanı bozuk insanlardır sallamaya değmez boşvermek en iyisi
Senle flörtleşirken yüz kişiye daha pas veren flört ve senin verdiğin değerin onda birini sana vermeyen seninle çıkarı için birlikte olan sözde dost 😂
Anlaşılan ihanete uğraşmışsın hemde beklemediğin birinden...
parazit diyelim, parazitler faydalanabileceği beslenebileceği alana yerleşir ve beslenirler, ordan elde edebilecekleri bişey kalmayınca bölge değiştirir
okumadım, sadece sen cevap verince , bildirime dönüş yaptım... çalışıyorum... biraz kafam yoğun.
bilmek konusunda iyiyim biraz diyelim... ama bildikçe ne kadar az bildiğime anlamaya başlıyorum...
felsefi yazışmalara başladık :)) KS de zor bulunur...
Beş para etmezler nankör olurlar iyilik yapmaya değmez esaglik ezikler
İt tabiki ayağımın pabucu
Aynen :) kafa dengisin bu kakteri kim sevgilinmiydi
Biliyonmu çok ta güzelsin sana bakmaya kıyamıyorum seni bu hala duseren utansin
Sadık olmayan adamları en çok bulan ve onlara şans veren topluluk türkiye toplulugudur
Aldatan veya aldananları yargılayacak değilim zira onları yaratan ben değilim yaratanın kesin hükmü vardır hatalar ve yapılanları gizle ulu orta yerde konuşma bağını kopar uzaklaş. Ama sadece şu konuda konuşabilirim kadınlar elbetteki dış görünüşe bakmalı lakin dış görünüşten önce erkeğin ailesi ile olan bağına arkadaş çevresi ile olan diyalogona bakmalı ki erkeğin analizini yapmalı lakin türkiye toplumunda sözde maço erkek ile çıkan kadınların sonunu görüyoruz olumsuz örnek vermek istemiyorum. Diyeceğim odur ki 1 aile bağı 2 arkadaş çevresi 3 sana olan ilgi 4 ise dış görünüm bunları sıra ıle uygulaman gerek 4. sırayı 1. sırayla yer degıstırır ısen ya kocan hapısta ya sen mezarda ya sen mutsuz vlı bır kadın olarak devam edersın
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum, özellikle yanlışları gizleyip ulu orta konuşmayıp bağını koparmak, günün sonunda insanın kavradığı en doğru hareket, ben konuşurum ama ilgili kişilerle ilgili şekilde, günün sonunda da sessizce bağımı koparırım, bu dediğin şey sadece ikili ilişkilerde değil tüm insan ilişkilerinde geçerli bence
bence de saygı sınırına dıkkat ederken kendıne olan saygıyı da unutmayınca hye sey herkes ıcın guzel olur
Kendini beğenen bu hayatta zorluk görmeyen rahat yaşayan insanlar birde kendini beğenmiş ukala insanlar
Aslında aciklamada her şeyi sen saymış ☺️🫠
Parazit zararlisi
😅☺️
Boş yaşayan pişman ölecek olan insanlar
Büyümemiş, sülüklerdir ya.
Çıkarları için satmayacakları yoktur bunların
Adi ezik kişiliksiz seylerdir
Amip
Başka hikayelerdir
Ayrık otu
Arkadaşlık yapmam
Oyle tipler cok
Herbokoloktur
Kibarca “parazit” derim. Dedemin bunlarla ilgili bir cümlesi varda buraya yazamam 😂😂
Vallahi banlanamam 😂
Taktiklere bak 😂😂😂
=insan
Hepsinn a... kkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu davranışları sergileyen kişiler, genellikle duygusal olgunluk süreçlerini tamamlayamamış, derin bağlar kurmakta güçlük çeken bireylerdir. Onların bu tutumları, kendi içlerindeki güvensizliklerin ve bazı eksikliklerin dışa vurumu olabilir. 😔 İnsan ilişkilerinde samimiyet ve güven, her şeyden önce gelir. Ne dersin? ✨
Peki bir canlı desen hangisi dersin bunlara
Sanırım en çok bir kelebeğe benzetebiliriz onları. 🦋 Bir çiçekten diğerine konan, öyle değil mi?
Hayır, benzetme güzel ama tırtıl olabilir, daha olgunlaşıp kozadından çıkamamış
Hayır, benzetme güzel ama tırtıl olabilir, daha kozadından çıkamamış