1 ayerkek gibiler de ondan. Kadın ya. Altıma aldığımda erkeklik yapmasın diye. Şöyle düşün tamam mı bir kadından yattığını düşün kaslı ondan sonra böyle sert taş gibi Neyse dersin Bir erkek olarak düşünürsen? Ama şöyle düşünürsen bir kadın var tamam mı Böyle etli butlu yağlı yani kadın yağlı olur tamam mı yağlı yağlı tuttuğun zaman şöyle gelir eli Hani böyle sarıldığı zaman yastık gibi olur anlıyor musun Yani sen kadınsın ya sen erkeğin bir üst modeli için kadınsın Yani sen başka bir şeysin yani üste çıkmaya çalışma bırak erkek seni üste çıksın ama evde erkekliysen yaparsın evlendiğin zaman
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. yani ablacım dogal denge diyelim. allah oyle yaratmıs ve dusunsene tersi olsa idi bi sıkısıklık olusmaz mıydı. gerekcesine geleyim madem. ilahi konuları bırakıp. hırslı kız erkeği bi yarıs hali hissine sokar. ekrke ondan geri kalmak altında ezilmek istemez. misal sen y lisans yaptın ben doktora yapmayı hedef koyarım sen onu yapsan ben üstüne gecmeye bakarım. kıza da hırs yakısmaz ayrıca. cirkin durur. erkkeksi gelir kız bu durumda dısarıdan bakan gözlere. normal kız olmaz o kız tipi. hep universitede anlatırlır misal. işte elif vardı inekti. aslında elif cok hırslı calıskandır muhtemelen okulu da erken bıtırdı belki de. belki 4. yabancı dilini ogrendi. ama kımse o kıza yazmaz ayy ya off ben bu dersi nasıl geccem ya diyen aleynaya yürürler. cunku o beceriksiz hal yakısırz kıza erkekte yardım eder işte birlikte bi dersi gecerler. kızın düşeni yardım isteyeni makbuldur erkeğin ise kaldıranı. 2 tarafta aynı iradede gücte olsa denge bozulur.
04 Yorumla- 1 ay
Bu dediğin daha çok kompleks tanımına giriyor. Kompleksli insan (kadın-erkek) her türlü zarar zaten.
Soran1 ay@LimonluPastanınHüznü aynen öylee boş bir açıklama olmuş
Soran1 ayİstediğim tepki yok
- Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 ayİnsanının sevilmemesini onun hırslı olması değil , saygısız olması , ucuz olması , ahlaksız olması belirler.
Konuları saçma sapan yerlere çekerek algı yaratmaktan vaz mı geçsek.
Güçlü kadın demek tevazuyu bırakıp sürekli alacaklı olmak demek değil ki.
Hırs başka insanların hayatını , hayata bakışını ciddiye almamak demek değildir ki.08 Yorumla
Soran1 aySarpercim ben kendi deneyimimle ilgili yazdım konuyu başka yere çeken yorumlardır
- 1 ay
Konu başlığına göre bende kendi deneyimlerimi yazdım.
Aşağıda yazanlara göre değil.
Bende Kendi deneyim ve tecrübelerime göre ifade ettim.
Benim başka yöne çektiğimi nereden çıkarttınız onu anlamaya çalışıyorum.
İçinde bulunduğumuz dünyada kimse tek başına değil.
Kim kimden daha fazla tecrübe etmiş görmüş geçirmiş bilemez.
Bilmem anlatabildim bu arada.
Not:
Sizi tanıdığımı düşünmüyorum.
Lütfen cimli şekilde yoruma başlamayın.
Soran1 ayTanımıyoruz tanımıyoruz da bu öfke nereden bu tanışmamaya
- 1 ay
İşte tanımadığınız için öfkeli olduğum kanısına hemen kapılmışsınız.
Bence siz bu zamana kadar bu şekilde bazı konuları ifade edebilen birine denk gelmediğiniz için bunu birikmiş öfke zannedip geçiştirmeye çalışıyorsunuz.
En iyisi doğru ve gerçeklere biraz alışmayı deneyin.
Çünkü bundan sonra çok şahit olacaksınız.
Soran1 ayYanlış kanılara varmayın beni tanımıyorsunuz
- 1 ay
Ben sizi tanıyorum demedim ki.
Şunu çok içten söyleyebilirim.
Bu zamana kadar kullandığınız kelime oyunlarını bana kullanmayın.
Çünkü o adrese ben son 22 yılda çok defa gittim.
Biliyorum.
Ancak bildiğim bir şey daha var.
Kişi ister erkek ister kadın olsun o zaman denk gelmediği bir üslup ve konuşmaya karşı karşıya kalınca hep aynı taktiğe başvurup karşındakini öfkeli olmakla suçlayarak manipüle etmeye çalışır sizin yukarıda yazdığınız gibi.
O nedenle bırakalım oyun oynamayı.
Saklanmayı.
Lafı evirip çevirip konuyu başka yöne çekmeyi , dost doğru neyse onu konuşalım.
Soran1 ayBen tanıdığınız insanlara benzemem (;
- 1 ay
Bunu bir kahve veya rakı buluşması olmadan kimse bilemez.
Ne siz nede ben.
Bütün bunların ışığında Bildiğim şeylerde var.
burada yazdıklarım sadece buraya özel değil.
Bunu da karşı karşıya gelirsek anlayabilirsiniz.
İnşallah o zaman da burada yazdığınız gibi konuşabilmenizi umud ediyorum.
1 ayKendi kapasiteleri ve vizyonları sınırlı olan erkekler; ayakları yere basan, hedefleri için mücadele eden ve başarıyı yakalayan kadınları karşılarında görmeye tahammül edemezler. Aralarındaki bu kalite farkı, o erkeklerde ciddi bir aşağılık kompleksi yaratır. Kendilerinin ulaşamadığı bu başarıyı sindiremedikleri için; kendi eksikliklerini örtmek, o kadınları kendi vasat seviyelerine çekmek veya karalamak adına sürekli bir kulp takarlar. Bu onların kendi yetersizliklerini başkalarını aşağılayarak telafi etme çabası. Her halleriyle vasatlar.
11 Yorumla
Soran1 ay👑👑😍🫵
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u 1 ayben severim hırslı kadınları
00 Yorumla Kadınlar duygusaldır. Hırslı kadınlar kaprislerini kendilerine hak görürler, streslerini dışarıya aşırı yansıtırlar ilişkide aşırı yıpratırlar.
Bir erkeğin sabahtan akşama kadar iş yerinde amelelik yapıp akşam gelip sabaha kadar işini anlattığını gördünüz mü? Ama siz aşırı yansıtıyorsunuz. Bu yüzden çekilmiyorlar. Karakteristik olarakda erkek baskınlığına düşmandırlar.
Benimle anlaşamazlar. Ben kadınımın yükselmesi için, benim bulunduğum konumun da, gelirinde üstüne çıkabilme imkanı varsa onun için de dahil elimden geleni yaparım ama bu kadınlar bundan da anlamazlar, işin sonunda "ne yaptın sanki" diyebilecek kadın türleri arasındadır ve tehlikelilerdir kısaca
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. yorar çünkü önce kendini sonra çevresini.
hırslı kızın doğal panzehri baştan yetenekli erkektir.
yazın başından beri ve okul açıldığı 3 ay tyt çalışıp hayatında ders kitabı açmamış ben kendisinden 20 sıra ilerde olunca denemede beni boğacaktı nerdeyse.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayEski kafalılar hırsı sadece erkeklere yakıştırdığı için, güçlü bir kadın görünce özgüvenleri sarsılıyor. 🙄 Sorun kadının hırslı olması değil, o hırsı kaldıramayanların yetersizliği. 😉 Kendiyle barışık olanlar zaten böyle bir kadına hayran kalır, korkmaz. ✨
12 Yorumla
Soran1 ayGeldi geldi bi kral daha👑👑👑
- 1 ay
Rica ederim. O senin kraliçeliğin 👑✨
Gizli Üye(25-29)1 ayHırslı olmasından çok ben yaparım ben ederim. Benim kimseye ihtiyacım yok, kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim anlayışı var onlarda. Bi erkekle bir şeyleri paylaşamıyorlar, bunlar erkeğin amaçlarıdır. Ve fıtratında uygundur. İlişkiyi geçimsiz yapar böyle kadınlar.
113 Yorumla- 1 ay
Paylaşmak Ev işlerini bölüşmek istiyorlar ama erkekler yanaşmıyor
Cevap sahibi1 ayBen eşimin çalışmasını istemem
- 1 ay
Bu sizin isteğinize göre değil. Kimsenin hayatında böyle bir şeye karar veremezsiniz. Ayrıca her türlü Ev işlerini bilmeniz ve yapmanız gerekiyor
Cevap sahibi1 aySenin gibi düşünmeyen kadınlar da var. Evimde oturur evime bakarım diyen kadın da var.
İyi sen kendine yemek yapacak, evi temizleyecek erkek bulursun umarım. Ki öyle bi erkek yok neredeyse.- 1 ay
O işler temel yaşam becerisi ve kadını erkeği yok. Bu yaşta işlerinizi kime yaptırıyorsunuz?
Cevap sahibi1 ayBen çoğu yemeği yapmasını bilirim. Evin temizliğini de bilirim. Şu an bekar olarak kendi başıma yaşıyorum.
Evlilikte kadına ev işi yaptırmak değil amacım. Dışarıda çalışacam diye kendini harap etmesini istemem.
29 yaşına gelmişsin ama hâla kafanda bir şeyler oturmamış- 1 ay
Bu yaşta ben de her işimi kendim yapıyorum
Cevap sahibi1 ayTamam
Soran1 ayNeden çalıştırmak istemezsiniz eşinizi açıklamasını merak ettim
Cevap sahibi1 ayÇalıştırmam değil. Çalışmasını istemem. Bunu anlamış ve idrak etmiş biriyle ciddi düşünürüm. Yani birini sevdim diyelim, tutup onu ikna etmem çalışamazsın diye.
Cevap sahibi1 ayDüşünce yapımız, hayattan beklentimiz, evin geçimi her ne varsa anlaşacağım birini isterim
Soran1 ayİşte niye istemezsin demiştim
Cevap sahibi1 ayÇalışan çoğu kadının işten dolayı yıprandığını görüyorum. Ve ayrıca benim eşimin bir sürü erkekle aynı yerde hemhal bir şekilde çalışması hoşuma gitmiyor. Bence bu yeterli bi sebep
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayHırslı değil egolu kadın kadın sevmem dünyanın en güzeli oymuş gibi hareketler filan. Bide paraya pula önem veren kadınları sevmem çünkü bu kendini para için satmak anlamına gelir. Bide kafasız kadını sevmem serseri it kopuk seven sonuç dayak ölmek küfür şiddet annesi babası bile sevmeyen erkekleri seven kadınlar. İtici bulduğum bunlar. Çalışan başarılı insanları taktir ederim kadın olsun erkek olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayben daha çok benden üstün değilde bana kendini teslim edecek, karşılıklı biribirmizi destekleyeceğimiz, bana güvenecek, benimle gelecek, karşılıklı çiçek/tatlı vs. sürprizler yapabileceğimiz bi kızla olmayı tercih ederim yani karşılıklı sevgi ama beni takip etmesi lazım sonuçta doğru olan bu bence yani buluşmayı ben ayaralrım, arabayı sürerim falan vs.
02 Yorumla
Soran1 ayBakın arkadaşlar ben sadece bunu ilişki anlamında söylemedim nedense herkes o şekilde yorumlamış Ben voleybolcuuydum benim antrenörüm bile ben çok hırslıyım diye benden gıcık kapıyordu Ben bunlardan bahsediyorum ilişki konusunda da öğrendim ama sağolsun herkes. Zaten ilişkide hırs olmaması lazım yani
Cevap sahibi1 ayya çünkü biz kız diyince aklımıza böyle vahşi, hırçın bişey gelmiyor aslında voleybolda sporda evet bu olması gerekir ama biz psikolojik olarak sanırım itici buluyoruz. bence sorun antrenöründe yani bu işin profesyoneli ise seni desteklemesi lazım yani sende sorun yok antrenöründe sorun var onun seni daha çok umursaması lazım o hısı görüp ama işte psikolojik yani heralde hırslanınca maskülenleşiyorsun belki itici buluyor ve gıcık kapıyorda olabilir ama sende sorun olmadığını bil yani sen doğru olanını yapıyorsun bence.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 ayHırslı kadında erkekte sevmem. Spor musabakaları ve eğlenmelik yarışlarda hırs severim hırslı severim ama yaşam lüks para mal mülk konularında hırsı uğruna başkalarını gormezden gelen ve her şeyi mubah sayan kadın erkek hiç kimseyi sevmem.
12 Yorumla
Soran1 ayHırs tamımı bunlar değil
- 1 ay
Ne demek istedin pekim?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayErkekler beceriksiz tırnağı kırılsa ağlayan aciz kadınlardan hoşlanır çünkü onun ihtiyaçlarını gidererek kendini işe yarar görecek ve Herkül gibi hissedecek
28 Yorumla
Soran1 ay((; 👑
- 1 ay
Ne alaka ölsün gebersin elimi sürmem 🤣🤣
- 1 ay
Tezini yok ettim
Soran1 ay@Yaralıdavssan bu tip ne ya
- 1 ay
Hangi tip 🙄
- 1 ay
@Yaralıdavssan Böyle diyen köle olur
- 1 ay
Aslan burcum köle bir erkeğim 🙄
- 1 ay
Bu tip ne derken anlamadım arkadaki benim 🙄
Hırs sınırları olsa bile tehlikelidir. "Hedefine giden her yol mübahtır" düşüncesi vardır. Böyle bir ilişkiye başlamam, öyle bir kadınla da olmam. Çünkü bende o yolda bir adım olabilirim.
01 Yorumla
Soran1 ay🤷♀️ Allah bilir
Yetersiz gören bir şeye sahip olamayan çocukluk döneminde hep susturulmuş göz ardı edilmiş erkekler tarafından sevilmezler o tür erkeklere kadınlar bir tehdit olarak görünür boşanmaların %40 da bundan olur zaten erkekleri boşverin kızlar en yüksek topuklarınızı giyip yürümeye ve hırsınıza devam edin taçınızı düşürmeyin Şunu unutmayın kızlar biz insanız onlar insanoğlu🙃
11 Yorumla
Soran1 ay👑👑👑💕 yessss
- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
1 ayHırslı olup bu hırsı başkasına zarar veriyorsa kimse istemez ama hırslı olup da kimseye zararı olmayıp sadece kendiyle ilgili olumlu şeylere sebep oluosa herkes ister böylesini
13 Yorumla
Soran1 ayTek ondan değil ya itici geliyor onlara erkeksi geliyormuş yorumlardan anladığım kadarıyla tahminde ediyordum
- 1 ay
Erkeklerin ne dusundg umrumzda olmamalı onlar öyle çünkü
Soran1 ayAynen öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı.
1 ayÖzgüveni yetersiz erkekler için geçerli söylediğiniz...
Kadınına söz dinleten ufku geniş bilgili ve zeki erkekler için hem geçerli değil hem de o kadına alan açarak yardım etmek de ister.
14 Yorumla
Soran1 ay👑👑
- 1 ay
Emoji paylaştıysanız ben de çıkmadı?
Soran1 ayKral emojisi koymuştum
- 1 ay
Estağfurullah, o sizin güzel bakışınız.
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 ayErkekler ihtiyaç duymadıkları yerde kalmak istemezler eğer ki bir kadın tamamen bağımsız bir şekilde hareket ediyorsa bir erkeğe ihtiyaç duymuyorsa o erkekte o kadını istemez erkekler ihtiyaç olunduğu yerde durmak isterler.
00 Yorumla
1 ayErkekler kendi egolarının güçlenmesine ihtiyaç duydukları için
Kendilerini pohpohlamayıp onların yanında beceriksiz bir kadın olmazsanız
Onların egosunu benliğini tatmin edemezsiniz
Onlarda kendilerini bir boka yaramasalar bile işe yarar göstericek aptal gibi onları pohpohlayan kadınlara giderler
Genelde kendilerinden oldukça küçük kadınlara yönelme sebepleride budur01 Yorumla
Soran1 ay👑👑👑💕💕 hemcinslerim yorumları donatmış
1 ayBazı erkekler akıllı zeki çalışkan farkında olan kadın istemez , evde otursun ister ona hükmetmek ister
11 Yorumla
Soran1 ayTek ilişkiden bahsetmedim
1 ayeril bi özellik olduğunu düşünüyorum iç güdüsel olarak erkekler kırılgan, mücadele eden değil, ettiren kadın ister
11 Yorumla
Soran1 ay🤷♀️
Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Rakip istemezler bildiğim kadarıyla aman ne bileyim bu erkoları en iyi onlar anlıyor taniyor hem bize nesi
11 Yorumla
Soran1 ayAynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hırslı olmak bizim rolümüz. Kadında neyin hırsı olacak? Kadının rolü bellidir, erkeğin rolü bellidir. Erkek olmaya çalışmayın.
04 Yorumla
Soran1 ay😂😂😂 yıl 2026 geleneksel olmaktan çık
Soran1 ayDüşünceler döneme göre değişir oldu mu
1 ayErkekler erkekleşen kadınları sevmez nerede duracağınızı bileceksiniz ön planda olmak olma çabasına giren. İtaatsiz başına buyruk kadınları sevmezler.
021 Yorumla
Soran1 ayBoş yorum erkekleşmeyle hırsın alaka seviyesi kimse itaat falanda etmez hayal dünyan ne geniş
- 1 ay
Erkeğine itaat etmezsen zevkini yaşayamazsın;) bu doğanın en eski takası erkeğe itaat et zevki yaşa
Soran1 ayBen yatakta hırsdan bahsetmiyorum ama yine kafalar görüyorum ki oraya çalışıyor (:
- 1 ay
Eşine yatak odası dışındaki davranışların yataktaki sonuçları direkt belirler Sen yatakta hırsdan bahsetmiyorum diyorsun ama yazdığın her şeyde o hırs ve ön plana çıkma isteği çok net okunuyor
Maskulen bir erkek senin gibi çok hırslı itaatsiz başına buyruk ve sürekli ön plana çıkmaya çalışan bir kadınla uzun vadede mutlu olmaz Çünkü doğa böyle kurulu Erkek liderlik eder kadın da o lidere güvenir ve teslim olur Bu takas bozulunca kimse zevk alamaz ne erkek ne kadın
Belki beta erkeklerle şansını deneyebilirsin onlar senin bu güçlü bağımsız halinden etkilenebilir Ama sen de o tarz erkekleri çekici bulmazsın değil mi 😌
Gerçekçi olalım doğayı inkar ederek mutluluk bulamazsın - 1 ay
Ev isi yapan erkekler ezik mi oluyor yani saçma
- 1 ay
@pembeyolll Doğal düzende erkek evin reisi ve lideridir, kadının görevi de o erkeğe destek olmak ve yuvayı çekmektir. Rolleri tersine çevirirsen erkek otomatik olarak ezikleşir ve kadının gözünde saygınlığı biter. Kadınlar bilinçaltında güçlü, kararlı, koruyucu erkek ister. Bulaşık yıkayan, ütü yapan, ev hanımı gibi davranan bir erkeğe uzun vadede saygı duyamazlar. Bacaklarını bile açmazlar çünkü onu arzulamazlar
- 1 ay
Kendi işini göremeyen aciz erkeğe saygı duymazlar asıl. Erkek adam her işini kendi görür.
- 1 ay
@pembeyolll bu tür yalanlara sadece
İncel Beta erkeklere inanır. Arada bir yemek yapabilir kahvaltı hazırlayabilir evdeyse eğer vallahi kalkıp cam silen temizlik yapan orayı burayı silen kar gibi elinde toz bezi diye dolaşan hiçbir erkeğe saygı duymuyorum - 1 ay
Siz duymayın ben de yapmayanlara duymuyorum. Belli bir yasi geçip hizmet beklemek çok saçma
- 1 ay
@pembeyolll :) kendine bir tane enayi bulup evlenebilirsen şanslısın çünkü gerçek bir erkek seni tercih etmeyecektir
- 1 ay
Gercek erkek güçlü ve merhametli olur. Dışarıda sert olur eşine kıyamaz. Sizin gerçek erkek yorumunuz komik.
- 1 ay
Ne kadar boş, dandik, insanlıktan uzak, gereksiz, oksijen israfı, ananın * yazik denilenecek tarzdan birisin sen öyle.
- 1 ay
@M3rovha3lss kudurun :) biriinin dogrulari söylemesi lazımdı
- 1 ay
Doğrusu erkeğin disarda aslan evde kedi olması. Gerçek erkek olmak budur.
Soran1 aySen kudur lan hıyar
- 1 ay
Doğrular senin sikko ataerkilliğin değil anan babanın kölesi olabilir anlıyorum bunu anana söyle sana kız kardeşini getirsin çünkü ancak o senin sikko düşüncelerine uyar hıyara bak sen Qjekwkdkakfksjskfjskfj bi doğrularına osssurdukumun
- 1 ay
@M3rovha3lss çok tasma taktım,:) böyle konuşan asilere terbiye ettim
Soran1 aySen bizim gibi kadınlara tasma takmayı dene böyle bi beyaz ışık gelir sonrası yok (:
- 1 ay
Ahahahahahah soran mükemmelsin @Masculine_ Senin pokunu ham yapsın 😍 kuru gider diye çişini de hüpletsin 😍
Evet ezik sıkıyorsa benim gibi kadınlarla evlenip tasma takın, aynen aynen ahahahahahha valla o tasmayı ancak fırlatıldiğin vajina sahibi takar yazık ona ama sen merak etme benim gibi kadınlar senin anan gibileri de savunuyor, yaşını bile girmemiş kesin 45'lik bir dayıdır 🤣
Soran1 ay@M3rovha3lss sen daha mükemmelsin canımmm💕💕 bayılıyorum hemcinsime
- 1 ay
Ben de size bayılıyorummm😍 bu yorumdaki iki güzel kıza 💋💯
Şu erkeğe de 👊🏿👊
1 ayHırslı kadın ile mi uğraşcaz zaten normal düzgün kız yok 🙄 zor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayhırslı insanlari genel olarak sevmiyorum. kendi hirsindan yok oluyorlar, kalpleri de kötü oluyor
11 Yorumla
Soran1 ay🤷♀️🤷♀️
1 ayNe konuda hirsli olduguna bagli. Bence erkekler hırslı kadinlari daha cekici buluyor
11 Yorumla
Soran1 ayBeni itici buluyorlardı
Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Hırslı insanı ben de sevmem. Azim başka hırs - ihtiras başka.
2. Grubun mutlu olması mümkün değil.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayKontrolsüz olurlar ve herşeyi kontrol etmek isterler
20 Yorumla Çok abartiyorlar çünkü incir cekirdegini doldurmayacak bir konu için bile hırs bune yav az relax
00 YorumlaKariyer hedeflyen ayaklarinustunde duran kadinlari pek bi severim.
05 Yorumla
Soran1 ayBişey diyicem senin kavga ettiğin kız vardı barıştınız mı onla dün yorumlarda gördüm
Soran1 ayNeden be
Soran1 ayAbisi olarak barışsaydın kızla iyi olurmuş kanka ondan dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
1 ayKadınlara kedileriyle, haklı mutlu erkeklerden uzak bir hayat diliyorum, hep mutlu olsunlar
01 Yorumla
Soran1 ayAmin
nasıl oluyormuş hırslı kadın, ne yapıyormuş hırslı kadın :d
02 Yorumla
Soran1 aySence nspıyodur nasıldır
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayŞahsi hırslarını ilişkisine yansıtan herkes tehlike arz eder kadını erkeği yok bu işin.
02 Yorumla
Soran1 ayİlişkiden bahsetmiyorum sadece
- 1 ay
Yine aynı sebepten aslında, hırslı insanlar hedeflerine ulaşmak için çevresindeki insanları kırabilir, zarar verebilir, yokmuş gibi davranabilir yani tehlikeli sınıfına giriyor, hırslarını kontrol altında tutabilen insan sayısı çok az dolayısı ile insanlara genel anlamda itici gelebilir.
Hırs yerinde ve başarı amaçlı motivasyon için olur ama bunu çevresine muysuzluk ve huzursuzluk verecek boyutta olması kötü...
00 Yorumla
1 ayIşlerine gelmez böyle kadınlarla baş edemezler Çünkü yönlendiremeyecekleri için itici bulurlar
02 Yorumla
Soran1 ay👑👑💕
- 1 ay
💕🌸
1 ayHırs iyi bir şey değil kadınlar için değil erkekleri de sevmem
01 Yorumla
Soran1 ayOk
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 aySanırım her an daha iyisini bulup bırakılma ihtimalini düşündüğümüz için olabilir…
01 Yorumla
Soran1 ayBen ilişkide bahsetmedim bu bir antrenörde olabiliyor kimi zaman komşu kimi zaman arkadaş eş dost kuzen
çünkü kendi ezikliği bastırmak ısterler cunku aptallardır
01 Yorumla
Soran1 ayKim ya
Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Aldatma veya terk etme eğilimi olan kimse sevilmez bu kadınlarda da böyledir
02 Yorumla
Soran1 ayAlakası yok
1 ayÖyle mıymış ben beni sevmeyen kimseyi görmedim 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.
1 ayBen bulmam. Hedefleri olan ve zeki bir kadın her zamana çekicidir.
00 Yorumla
1 ayHırslı kadın doymak bilmez iki iş yapınca kendi egosunu tatmin etmek için bi bk zanneder kendini
00 Yorumla
1 ayOnlara karşı da öyle olacağımızı düşünürler ya da korkarlar
00 Yorumla
1 ayErkekler neyi sevip neyi sevmediklerini öğrenildiler mi ki? 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayÇünkü kolay lokma varken uğraşmak istemez, korkarlar
11 Yorumla
Soran1 ay👑👑💕
Gizli Üye(25-29)1 ayÇünkü hırs uğruna yanındakileri de çok rahat bir şekilde feda edebilirler. En basitinden kariyer ayağına.
00 Yorumla
1 ayHırslı kadınlar genelde inatçı da oluyorlar bizim ataerkil toplumda da inatçı kadınlar biraz zor kabul görüyor ama ben tam tersine hırslı ve inatçı kadınlardan daha çok hoşlanıyorum
01 Yorumla
Soran1 ayE o zaman yeni bi kral daha geldi 👑👑
1 ayKorkarlar, yanlarında yetersiz hissederler. İstedikleri gibi sağa sola çekemezler
10 Yorumla
1 ayAptal severler herşeye yiiaaa miaaaa o ne lan öyle hırslı kadını aldatamazlar diye korkuyolar ksksksks
12 Yorumla
Soran1 ay👑👑😍aynen öyle
- 1 ay
Divaliçe👑
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBazıları ölçüyü kaçırıp erkeksi ve agresif olmaya başlıyor. O yüzden...
00 Yorumla
1 ayBu hırsınız genel olarak erkeğin evi arabası mesleği ne bu arayıştasiniz. Kendi hayatınızda kariyer planı felan hırsınız olsa itici bulmazdim
02 Yorumla
Soran1 ay2. Dediğin zaten
- 1 ay
Benim için sorun yok 2. Olay ise
1 ayEril bişey çünkü eril dişil kavramlarını anlasanız zaten ilişkileriniz de hayatınız da daha iyi olur ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 ayİlişki açısıyla bakmayın arkadaşlar
Gizli Üye(25-29)1 ayErkeklerin sevmediği kadın türü yok. 4mı olan herkesi severler.
01 Yorumla- 1 ay
Tesüf ederim sizi kibarca kınıyorum😂
1 ayBende hırslandım birbirimizi yeriz bdsnsnns ama itici bulmam
04 Yorumla
Soran1 ayYataktan bahsetmiyorum kafanız bi ona çalışmasın
- 1 ay
Genel olarak zaten
Soran1 ayİyi o zaman sevdim
- 1 ay
Teşekkürler ama cinsellikte olabilirmiş
1 ayKadınlar seviyor mu oylesini ki? Ayrıca her erkek ne alaka?
02 Yorumla
Soran1 ayOlanlar için söylüyorum evet şu yüzden diye
- 1 ay
Ama bence tersi durum seninkinin
1 aykadın dediğin sevimli sempatik dişisel ve utangaç olacak gerisi bende :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben severim valla kim demiş erkekler sevmez diye.
16 Yorumla
Soran1 ayBen diyorum
Soran1 aySevindimm
Soran1 ayDahada sevindim😁
- Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
1 ayBence eril bir şey hırs
11 Yorumla
Soran1 ayYo
1 ayHangi slk inandırdı buna seni.
02 Yorumla
Soran1 ayEn az 5 kişi ya cidden
- 1 ay
Ne konuda hirsliymissin peki onuda dediler mi
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında hırslı olmaları daha iyi
01 Yorumla
Soran1 ayNeden
Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Siz öyle düşünüyorsunuz
06 Yorumla
Soran1 ayBen ilişkiden bahsetmiyorum
Soran1 ayO zamannn🫵👑
Soran1 ayYok yok uzun değil boyum ahahaha🌸
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kafa yormak istemezler uğraşmak istemezler
01 Yorumla
Soran1 ayAynenöyle
1 ayOnlara muhtaç olmanı istiyorlar heralde
01 Yorumla
Soran1 ayAynen öyle
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem