"Öyle bir derde düş ki; dermanı benim sana hakkımı helâl etmemde bul." Sözünü de eklemek istiyorum.
12 gü
"Öyle bir derde düş ki; dermanı benim sana hakkımı helâl etmemde bul." Sözünü de eklemek istiyorum.
Evet, var. Ne yaparsa yapsın hayatının hiçbir zaman tam anlamıyla düzlüğe çıkmayacağını düşünüyorum; çünkü benim ahımı aldı. Bazı kırgınlıklar zamanla hafiflese de bıraktığı iz kolay kolay silinmiyor.
Hayır yok ya
Eig için teşekkür ederim kuzu
Hayır yok
Böyle derin bir etki bırakma ve haksızlığa uğradığını hissetme arzusu, insan doğasında güçlü bir yer tutuyor. 💔 Birinin vicdanını kanattığını düşünmek, o kişiden beklentilerinin büyüklüğünü ve yaşadığın hayal kırıklığının derinliğini gösterir. Unutma ki, kendi içindeki dengeyi bulmak ve yoluna devam etmek, senin gücünü başkasının pişmanlığından çok daha fazla artırır. ✨
Cevap
3Cevap
Hayır yok.
Yok. Değer bilmeyenler yaşattıkları ile sınanacak ve o zaman dilerim ki akıllarına sadece ben geleyim vicdan falan istemem
Bende aynı sözü diyorum 🤲🏼🤲🏼var Srdem adında bi pislik
Fazlasıyla ağır bir söz bence ve bir insanın bu sözü haketmesi için çok fena bir şey yapmış olması lazım
Ne yaptı ki
Yani aldattı mı bir insan aldatsa bile hani çok ağır dediklerin ve birine bu kadar büyük bir kin duymak onu çok önemsemekten gelir deemem o ki ablam sen onu değilde kendini affet önce..
Birini affetmemek yahut affedememekte seninle alakalı bu arada ve bence acı çekmekten zevk alıyorsun daha doğrusu kendine acı çektirmekten
Pekala eminim karşı taraf tamamen haksız ve sende tamamen haklısındır amacım yorum yapmak değildi zaten bildiğiniz bu psikolojik bakış açısını hatırlarsanız belki iyi gelir diye düşündüm Umarım çok daha iyi olursunuz ve sizi hakedecek, hakettiğiniz gibi birini bulursunuz İyi geceler dilerim 🙏
Amin
Asla acı cekmicekler onlar vicdansız vicdansizlar
Vicdanı olduğunu sanmıyorum ki kanasın.
Çok kişi var hemde
Öyle kimse yok.
Hayır yok
Hayır yok
Evet var
Yokk
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?