Tek bir hakkın var. Ya geçmişe gidip merak ettiğin şeyleri öğrenebilecek, hatalarını düzeltebileceksin ya da geleceğe gidip seni nelerin beklediğini görebileceksin. Hangisini seçerdin ve neden? 👀⏳✨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tek bir hakkın var. Ya geçmişe gidip merak ettiğin şeyleri öğrenebilecek, hatalarını düzeltebileceksin ya da geleceğe gidip seni nelerin beklediğini görebileceksin. Hangisini seçerdin ve neden? 👀⏳✨
Geçmişe gitmek isterdim bazı selamları hiç vermeyip bazı adımları hiç atmamak isterdim ama yaşandı ve bitti sonuçta gelecekte ne olduğunu bilemiyoruz belki bunu bilip ona göre yaşayabilirdim diyorum belki çok kötü şeyler göreceğim orada da sürekli bunun etkisinde kalmakta insanı yorar ve diken üstünde yaşatır en iyisi olduğu gibi devam etmek
Beni salın geçmişe… Taa babamdan anama geçmediğim zamana hep kalayım orada huzur içinde…
Geçmişe gidip Bitcoin gibi şeyleri alabiliyor olsaydık hiç düşünmeden giderdim🤣. Ama öyle bir şey yoksa, bu kez de geleceğe gidip nasıl bir hayatım olacağını merak ediyorum… hatta bazen “nasıl bir sonum olur” diye merak ediyorum 🙂
Evet abi sıkıntı, ama nedense merak ediyorum 😃 aman aman Allah korusun
🤣🫶🏻
Eic için teşekkürler abi 🫶🏻
Bu gerçekten çok düşündürücü bir soru ByBrawo! 🤔 Psikoloji alanında çalışan biri olarak, aslında her anın ve o anlardan öğrendiğimiz derslerin kıymetini çok iyi biliyorum. Ama tek bir seçim hakkın varsa, ben geleceğe gitmeyi tercih ederdim. İnsan davranışlarının ve ilişkilerin zamanla nasıl evrildiğini görmek, toplumsal dinamik
Cevap
16Cevap
Geçmişi sil at geleceğe bak 😅
Bir yere gitmek istemiyorum, ben anı yaşamayı seviyorum.
Geçmişe gitmem imkansız ama geleceğe zaten gidiyorum yavaş yavaş, böyle iyi.
Eğer bazı şeyleri değiştirecek ise geçmişe. Yoksa geleceğe
Kesinlikle geçmişe gitmek isterdim onun avantajları daha çok
geçmişe gitmek.
Geçmişse gitmeyi o kadar çok istiyorum ki, o dönemde yaşayan insanları çok özledim, küçük bir şeyle mutlu olan beni çok özledim..
Geçmişimin aq geleceğe gitmek isterdim bakalım beni nasıl manyaahhğğ bir hayat bekliyor 😃
Efendim 😃
3 milyon tl ile gider
2008 yılına gider altın alır dönerdim günümüze hepsini bozardım
gecmise bi gidip geleyim, duzeltmem gereken bi sey var ajsjs gelecegi gelince görürüz
İkisine de ana 1453 e de gidilir ya. Orada ölmek. Ve 600 falan.
Geleceği merak ediyorum
Geçmişi gördük geçirdik ne olduğunu biliyoruz
Şu anda kalmak isterdim geçmiş yaşandı zaten gelecek 🔮ise muamma. Ama şu anı değiştirmek senin elinde. ✨🥂
Gecmis yaşanmış hikayeleri daha cok seviyorum farkli zaman farkli yerler farkli hayatlar farkli insanlar kültürler :)))
Yaslanmayacak ev olduğum gibi kalacaksam geleceğe giderdim.
eger yaslanacaksam, geri çocukluğuma dönmek isterdim.
Eğer bir şeyleri değiştirebileceksem geçmişe, değiştiremiyeceksem geleceğe gitmek isterdim.
Geçmişe gidip tercihlerimi değiştirmek istediğim konular var... 🤨
Geçmişe bu aklımla gitmek isterdim şu ana kadar olacak herşeyi bilerek gitmek gelevek biraz korkuturdu ama geçmişe gidip geleveğimi daha sağlam inşaa ederdim belki
Geçmişe gitmek isterdim , Çanakkale savaşı sırasında bende yardım etmek isterdim atalarımıza cepheye yiyecek taşımak , yaralılara yardım etmek isterdim
Beni geleceğe ışınlayın uzaylıları görmem lazım
Cilalı taş devrinde olmak isterdim..
Anda kalalım ne işimiz var oralarda
Çocukluğuma gitmek isterdim 12 yaşıma mesela. Aklımda kalan güzel anıları yeniden yaşamak için.
Geçmişe gitmek çünkü özlem duyduğum şeyler geçmişte
Geleceğe gitmek isterdim
Geçmişe gelecekte ne var bilmiyoz
Geçmişe gitmek isterdim
Geçmiş
Geçmişe sünger çektik, geleceğe bakıyoruz
Geçmişe
Geçmişe 🌼
gelecek
Gelecek olana
Hulk
Gecmiss