Fiziğime, tipime o kadar aşığım ki erkek olsaydım beni elde etmek için ateşi suya çevirirdim 😄😄
ve çoğu kızdan daha üstün olduğumu düşünüyorum hep
ve çoğu kızdan daha üstün olduğumu düşünüyorum hep
Bu çok güzel bişey bence kendini beğenen seven insanlara saygı duyarım önce kendini sevmeli insan ama tabi burnu havada bu dünyayı ben yarattım edası ile yaşayan insanlar da itici seviyede nede olsa boşuna dememiş güzelliğine fazla güvenme bir sivilce yeter. Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter. Bir doğum yaparsın güzelliğinden eser kalmaz huyun güzel olsun. İyi insan ol kendini sev ama kimseden üstün görme 😉
Kendine aşık olmak (narsisizm), bireyin kendi fiziksel ve zihinsel özelliklerine aşırı hayranlık duymasıdır. Bu durum, psikolojide genellikle Yunan mitolojisindeki yansımasına aşık olan Narcissos efsanesi ile açıklanır. Kendini sevmek sağlıklı bir özgüven sağlarken, aşırı kendine aşık olma hali bireyi bencil yapabilir ve ilişkilerini olumsuz etkileyebilir.
Kendini bu kadar iyi hissetmen ve fiziksel özelliklerini beğenmen gerçekten de harika bir duygu! 😊 Kendiyle barışık ve özgüvenli olmak, hayatta çok değerli bir hazine. Ama unutma ki gerçek güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil, içindeki o pırıltı ve karakterin de bir o kadar değerli. ✨ Kendine güvenmeye devam et, bu sana çok yakışıyor.
Cevap
39Cevap
Normal herkes kendini beğenir.
Sanalda bile gizlenecek kadar öz güvensiz pısırık tipin hayal dünyası :d
Kanka gizlenmesem bi adım gözükecek yani adımda aleyna 🤠🤠
özgüveniniz için sizi tebrik ederim. insan önce kendini begenmeli, kendine saygı duymalı. her şey öz de başlar.
Beğenmen güzel bir şey ama kendini insanlardan üstün görüyorsan ve sürekli kendini övüyorsan vs sıkıntı
Böyle diyen kızların vasatı aşamaması sorunu peki?
Normal değil ki güzel insanlar genelde böyle egoist olmazlar.
Kimse beğenmeyince sen kendini beğen işte ne güzel
Keşke cesaretin olsaydi da fotoğrafını koysaydin
İnan artık herkes teşhircilik yapar olduğu için ve birbirinin kopyası olunca erkelerde ateşi suya çevirmiyor.
😊 fazlada övünme değerli olduğunu bil
Kendini kimseden üstün görme çok övünmede Sonra. Nazar değer Maşallah diyelim ozaman sana 😀
Bencede cok normal türkiyede yaşiyorsun burada dişi tavuğa korna basarlar egon gayet normal türk millet icin
Dimi birde çıtırsın hiç erkeğinin aklını başından aldın mı yaramazlık yapmayı şımarmayı seven tatlı kız mısın aynı zamanda
Bu tip kızlar ileriki dönemlerde çok sorun yaşıyor göz çevresindeki bir kırışıklık bile psikolojisini bozuyor
Bu senin yorumun gormedık ki
Eminim görsen sende öyle dersin
Büyüyünce geçiyor
Bu kadar övüyorsan iş yok demektir 🤪😅
Göster buna bız bakalım
Desenem senin için cehenneme gidilir
Abartığını düşünüyorum fazla bir özgüvenlisin
Herkes beni anneme benzetiyor annem 52 yaşında olduğu halde bile iltifatlar alıyor arkadaş çevresinden neden abartmayım
:) annem den aldım diyorsun yani. Merak ettim seni olabilirsinde fazla söyledin sanki
Erkek olsan çok can yakardın
Narsisizm bu
Deme ya
Bunun farkında olman güzel ama bunun farkı dolap bunu devam ettirmek hoş bir şey değil inan bana özgüvenli olman güzel bir şey ama en küçük şeyde egonun sarsıldığı bir olayda saldırganlaşıyorsan ve çok kırılgansa ki öyledir eminim buna çok kötü bir şey işin tuhafı şu an güvendiğin şey güzelliğin ve düşman düşün ama bundan yıllar sonra bu böyle devam etmeyecek marsisliğin devam edecek ama o diş güzelliğin durmayacak bunu bir düşün derim hoş bir şey değil narsistlik
Normalsuu
Normal
Çok iddialı
Hı hı kesin öyle
Çok normal
Görsel paylassaydin ya görelim bu güzeli
Normal
Umarım öyledir
Görebilir mıyız hayran artar
Çok tatlısın :)
Aynen
O Zaman çok güzelsin