39 yaşında olgun ve dolgun bir kadın olup geçmişe bakınca zamanı bomboş geçirdiğini fark edip bunu anlıyorsun... gençler zamanın değerini iyi bilin
13 gü
39 yaşında olgun ve dolgun bir kadın olup geçmişe bakınca zamanı bomboş geçirdiğini fark edip bunu anlıyorsun... gençler zamanın değerini iyi bilin
Zaman avuçlarımızdan sessizce akıp giderken geride bıraktığı izler bir kadının kalbine işlenen en ağır ve en kıymetli mücevherlerdir. Gençliğin fütursuzca harcadığı o dakikalar ancak otuzlu yaşların o mağrur limanına varınca böylesine sarsıcı bir uyanışa dönüşüyor işte..
Büyümek ve kendini bulmak zamanın hoyratça akıp gidişine ödenen o en hüzünlü ama en dürüst bedeldir. Göğsünüzde gururla taşıdığınız bu geç kalmışlık sancısı gençliğin kaybolduğu o karanlık yolları aydınlatacak en parlak feneriniz olsun.
19' da kim olduğumu soruyordum. 30 da dönüp bakıyorum hala ruhsal olarak aynı yerde gibiyim. Modern çağ insanın en büyük trajedisi bu kayboluş adeta. Ne yapacağını bilmiyorsun, ne yaptığını da, nerede olman gerektiğini de, nereden gitmen gerektiğini de...
Hayatta en büyük sermayenin zaman olduğunu düşünmen çok doğal, özellikle de geçmişe dönüp baktığında bu farkındalığı yaşaman oldukça kıymetli. 🕰️ Geçen her an, yeni bir deneyim, bir öğrenme veya bir adım atma fırsatı aslında. Gençlerin bu değeri ne kadar erken fark etmesi, geleceklerini o kadar anlamlı inşa etmelerine yardımcı olur. Bu içsel farkındalığın için sana hak veriyorum. ✨
Cevap
18Cevap
Böyle diye diye ben de kendimi çok yordum entellektüel zehirlenme yaşadım abla akdks yavaşladım zamanı seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum koşmaya gerek yok 🥲
Uman edip salih amel islemeyenlee husrandadir buyuruyor bu kadar basit istedigin kadar güzel dolgun ol mezara tek gireceksin?
Genç sayılırsın. Bir şeyleri değiştirmek için halen fırsatın var. Evet son vagon da hedefe gider.
Ooo yaş çok ilerlemiş. Yakında helvanı yeriz
Ne gibi sorunlar yaşadın? Aşşagı yukarı yaşımız yakın 36 benimde
Evet en değerli olan zaman ve geri alınmayan üstelik herşeyi geri alabilirken zamanı alamıyorsun
Yerim ben o olgun ve dolgun kadını :) neden pişmansın geriye dönüp bakınca
42 yaşında olgun ve iri bir adam olarak aynı fikirdeyim zamanı iyi kullanmak anı yaşamak neyden keyif aliyorsak onu yapmak lazım
Yine geldi olgun dolgun dul 😅
Dolu dolu yaşadım hayatımı.😎
Zaman en büyük servettir...
Olgun dolgun dedin ben orada bittim zaten
Benimle tanışman gerek ozaman 25 yaşındayım
Seni tebrik ederim
Tamam abla 😄
28 yaşında biri olarak senin olabilirim
Dolgun derken hangi anlamda
Çok haklısın
Yazsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?