Görsel koymadım, çok kötü oluyorum.. görsel atanı engellerim.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende var ya. Aşırı rahatsız olmuyorum ama görünce çok kötü oluyorum. Yemek yaparken, süt kaynatırken kabarcıklar da çok rahatsız ediyor, hemen bozuyorum
Of çok zor ya
❤️🌹
Şimdi ben birşeyş merak ettim sen çilek eline alsan maf olur musun şu yüzden soruyorum anksiyete var mı yok mu sende bu fobisi olanlar arının bal peteginden rahatsız olurken çilekten olmaz Kaşıntı veya vücutta karıncalanma hissi yaşayan tiptir fakat çilekten incirden dahi rahatsız olanlar ise panik atak veya kaygı krizleri yaşar
Ağır derece değil
tedavi ol tripofobinin üst evreleri cidden hayatı zindan eder sana.
noktolar boşluklar tekrar eden yapılar pskolojini ileriki evrelerde çok başka şekillerde gösterebiliyo.
annem ileri seviye tripofobisi olan biri lise yıllarında başlamış yaklaşık 5 yıldır tedavi görüyo.
imaknın ve yaşın varken kurtul
O derecede değil, teşekkür ederim
Bilmeyenler için açıklamasını eklemek istedim.
Tripofobi,
kümeler halinde bir araya gelmiş küçük deliklerden, kabarcıklardan veya düzensiz desenlerden duyulan yoğun korku, tiksinti ve rahatsızlık hissidir.
Bal peteği, çilek yüzeyi veya lotus tohumu gibi görseller bu durumu tetikleyebilir.
Cevap
93Cevap
Bilmiyordum ne olduğunu baktım yok ama rahatsiz edici bencede. Fobi olarak degil ama rahatsız etti beni.
Aramıza hoş geldin. d
8 sene hastanenin ameliyathanesinde her türlü vakaya giren biri sence bunu fobi edinir mi ahdhd :D
Edinmez. d
good girl :D :P
Ne olduğunu bilmiyorum demek ki yokmuş öyle fobim olsaydı bilirdim 🤦🏻 hiç bi fobim yok galiba
Ne olduğuna şimdi baktım, rahatsız edici bir şey ama fobim yok.
Bu fobinin adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor sinirim bozuluyor elim ayağım titriyor
Midem bulanıyor, kusma isteğimi tetikleyen bir şey bu
İlk defa duyduğum bir kavram bu.
İnternetten bakarsanız fobiniz olup olmadığını anlarsınız
Baktım ne olduğuna
Hayır öyle fobilerim yok çok şükür 🙏
🌹❣️
💞🥰💐🌺
Bende yok.
"Görsel atanı engellerim" yazmasaydın valla atıcaktım, bu sitede var bi sürü, yıllardan beri de vardı. Ne kadar çok etkiliyo ki? Bilmediğimden soruyom bu arada, ciddili
Çok kötü hissediyorum
Yok onu tahmin ediyorum, fobi sonuçta. Ama ne olacakmış gibi? Mesela klostrofobiklerde sıkışma ve boğulma hissi gelir ya, onun gibi. Sende nasıl bi his oluşuyo
Hiç girmeyelim o konulara düşünmek bile kötü
ben de agorafobiğimsiyim sdlşfkisd taam o zaman tşkler yine de
Ricalar d
Sabah sabah off o ben de var. Corap altindaki kaymasin diye silikon pıtirciklar oluyor o bile fena yapiyo beniigğ
😅😅
😅😅
Var. Ve çocukluğumdan beri ileri seviyede var. Hatta ilk defa bir soruyu okurken tüğlerim diken diken oldu. Lanet girsin bu fobiye. Püüü püüüü 😆😆
🤣🤣🤣
Çok eskiden Annem ile Babam alışveriş yapar orada ciğerine girerler işbembe alırlardı bamla ikisi satırla doğrar ben ilgiyle bakardım sonra nefretle ve tuhaf bir duyguyla bakmaya başladım o işkembe her yanı delik delik
Çok geçmiş olsun ilk defa duydum… mesela sen çilek yiyemiyor musun?
O derecede değilim şükür
Neyse çok şükür… şimdi farkettim biliyormusun beni kabarcıklar çok rahatsız eder içecekler de ki patlatırım hemen
Ne olduğunu bilmiyordum, görmüş ve öğrenmiş oldum. Bir şey hissettirmedi.
İyi bari ya çok kötü hissettiriyor
Küçük küçük delikler görünce deli oluyorum
ay baktım şimdi de ne zor bir şeymiş, Allah yardımcınız olsun
♥️♥️
Delik fobisi dimi bende çok az var o blraraya gelen yuvarlak şekillere bakamıyor glbi oluyorum
Evet evet
Maalesef 😒😒
Off çok kötüymüş gerçekten bilmiyordum baktım çok çok kötü 😖😣
Evet çok
Çilek falan beni rahatsız etmiyor da görseller yaralı gibi çok itici
Çilek beni de etmiyor seviyeleri var bizimkisi orta düzeyde
Emin değilsin yani. djfjf
Ne olduğunu bilmiyordum ve baktım sayende fobimim ismini öğrendim teşekkürler hddhddhhd
Rica ederim, aramıza hoş geldin. d😘🤣
😅😅
Fobisi olan arkadaşlara sabır diliyorum karanlık fobisi olan birisi olarak.
Teşekkürler ❤️
Rica ederim 🩷.
Şimdi görsele baktım da bende de var galiba 😂 bakarken başımın dönmesi normal mi acaba
Normal. djdhd
Rahatsız oluyorum da öyle fobi yok. Klostrofobi var bende
O da var bende
Huzurumu bozar ama senin kadar değil resmen foto atani engellerim dedigine göre fotoya bakamayacak kadarsin benim o kadar değil ama bir huzursuz ediyor
Benim varya sol tarafımda biri yürüdümü huzursuz oluyorum hemen onun soluna geçerim illa yürüdüğüm kişi sağımda durmak 🤔😂
Durcak
İnternetten baktım şimdi. İnsanın üzerinde olan görseller biraz rahatsız etti ama bal peteği vb. şeylerde rahatsız olmuyorum.
Aşırı yok sanırım ama çok rahatsız oluyorum bende acaba var mı
Evet var hafif
Ya bundan rahatsız olmak bana şov gibi geliyo. özür dilerim ama deliklerden bi insan neden rahatsız olur ki? veya ben hiç böyle bir fobi yaşamadığım için anlamlandıramıyorum
Tamam şovmeniz knk
özür dilerim kötü niyetle söylemedim. hiç böyle rafine bi fobim veya hastalığım olmadı. bendeki en saçma fobi palyaçolar
Atıyorlar fobilerini yazma ben yazdım salağın teki musallat oldu engelledim
Babam arıcı olduğu için arı kovanlarına koyduğu şeyler hep böyle oluyor alıştım görmeye 😃
Fobi değilde bi çıtırından rahatsız ediyor evet
Ne olduguna yeni baktim, hos durmuyor acikcasi 😀ama fobi seklinde degil
Bunun ne olduğunu bilmiyordum baktım rahatsız edici ama eh pek etkilenmedim. Yani sanırım benim yok
İlk defa duydum enteresan bir fobi sadece şey sorayım petek bal yiyemiyor musun peki?
Öyle bir şeyim yoktu ama görsellere bakıncs içim tuhaf oldu
Ne olduğuna baktım ama bende öyle bir şey yokmuş fark ettim
Hiç yok bende duvar tırnaklama nişasta falan huylandırıyor
Bende de var ama kontrol edebiliyorum kendimi
Rahatsız olma eşigimin yanında bunlar Melek 😅. Allah kurtarsın abla zor durum
Allah kahretmesin ne olduğunu merak edip baktım bakar bakmaz kapattım 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
neden böyle bir şey yaptın şimdi böyle birşeyin varlığından habersiz yaşıyordum ne güzel
Bende yok ama yakın arkadaşımda vardı bakamazdı bile
Şu an düşünmek bile aşırı huzursuz ediyor beni
oyle seylerden korkmam ama kuşlardan ve tavuklardan cok korkuyorum 😭😔
Ciddi misin🙄
evet korkuyorum
yeğenimde var bu benim ama çocuk olduğu için soramıyorum bulmuşken sana sorayım bunun kökeni ne olabilir ilk nasıl başladı çok acayip ve spesifik bir korku yauv
Ayy benim avukatta var canım çekti biraz görsel atim de gıcık ediyim hehehe
Çok şükür bi ondanim yok
Yok ama gorselleri aşırı rahatsız edici oluyor.
Ya bir şey soracağım bal petegine de fobin var mı
O derece değil
bunun Türkçesi ne
İnternetten bakabilirsin
Ney tri ney tri cjncjcj ilk defa duydum
Sgdgdfd
Bu neee yeni fobi keşfettim valla çok sağol huylandım jshxjdjsj
Ahaja
Çilek görünce ne yapıyorsun
Ağır derece değil
Ne olduğunu bilmiyorum ki
İnternetten bakarsan fobin olup olmadığını anlarsın
Bakınca fena oluyorum
Ben de
Ay bende de var o
Az önce gördüm tüylerim halen diken diken. d
bendede vardı bızmanlar hele bazı gıfleer vardı mıdem kaldırmıyodu
Yok ya öyle bi fobim, umarım atlatırsın bir şekilde
Kendimize fobi edinmeyelim de rahatsız edici bence de. Öyle görsellere bakmıyorum :D
Delik el fotoğrafları vardı makyajmış sanırım allahtan çok iğrenmiştim korkmuştum
Ya yuh
Senin yüzünden merak ettim baktım
Iyy berbat oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?