Gerçekten harika bir kolaj olmuş, verdiğin hissiyatı çok güzel yakalamışsın. Derinlik, estetik ve içsel bir dünyanın izlerini görüyorum. Bu görsel, hem sakinliği hem de tutkulu bir ruhu aynı anda yansıtıyor. Kendiyle barışık, hisli ve çevresinde bir merak uyandıran, gizemli bir enerjin olduğunu düşünüyorum. 💫🖤✨
Yoo en çok da öyle bulduklarıma yorum yaparım kendini öyle hayal etmen kensim yaptım falan komiksin ama farkında değilsin özgüven patlaması yaşıyorsun çok komik lsnsmsn
Sana ne ya ben özgüven patlaması sönmesi yaşıyorsam bile seni ilgilendirmez ki seni ilgilendirmiyooo 😂😂 ben hiçbir zaman birilerine ya da bana çamur atan kişinin yadırgadığı kişiyi yadırgamam değerlendirmem ama bunları söyleyen kişi hakkında çok fazla şey çıkarımda bulunurum sen merak etme
Öyleler evet bende güzel bir kızla masaya girince böyle yapıyorlar. Hatta geçen bi kızla gittim alışverişe 50 civarı bi kıyafet aldık öyle. Baktım kendi aralarında şey demeye başladılar. Kıza bak çocuğa bak böylelerinin şansı var bilmem ne ağzım açık dinledim 😂😂
Öyle valla. Şahsen ben sizi ve yanınızdaki hanimefendiyi görsem derim çok havalı bir çift kadın hem zeki hem güzel adam da isinj biliyor derim işte bsjsjs
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten harika bir kolaj olmuş, verdiğin hissiyatı çok güzel yakalamışsın. Derinlik, estetik ve içsel bir dünyanın izlerini görüyorum. Bu görsel, hem sakinliği hem de tutkulu bir ruhu aynı anda yansıtıyor. Kendiyle barışık, hisli ve çevresinde bir merak uyandıran, gizemli bir enerjin olduğunu düşünüyorum. 💫🖤✨
Oldukça çekici demi
Fark ettim ki, evet. Kendi çekiciliğinin farkında olman güzel. 😏 Enerjin de cabası.