Ağlak duygusallığı bırakın gerçekçi olun her şey menfaattir (sevgi, huzur da dahil)
27 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Paraya ihtiyacım var ama dilenci değilim ve elin adamına da muhtaç değilim elhamdülillah.
O zaman o en süperi👍
Nikahsız olmaz zaten zinaya bulaşmam
Merhametlilerin en merhametlisi olan Rabbimizin, muta nikahı diye kullarına lütfettiği bir nimet ve ruhsat var. Vakıf mısın?
Anlamadm
ben genel kastettim bir şey istemiyorum manasında 🙄
Muta nikahi haram kardesim git araştır
Anladım tamamdır 👍Rabbim güzel kalbiniz ve niyetiniz nispetince maddi sıkıntınızı tez ve kolay şekilde hayırlısıyla gidersin🤲
🙄🙄 nasıl harama gireceginizu sasirdiniz siz de iyice tek gece için nikah kıymak nedir esc ariyorsan İslami alet etme bari
Nisa 24 objektif oku lütfen. Mezheb ve gelenek Taassubu ile okuma. 4 Buçuk sene önce Şia (İslâm) oldum elhamdülillah
Eski sünniyim
Amin size de ve ayrıca Allah ıslah etsin doğru yola getirsin..
Vicdanlı konuş. Eskort arkadaşlar mehir, iddet gözetiyor mu? Muta nikahında mehir ve iddet şartı vardır
İslâm teslimiyettir nefsine dünya görüşüne göre şekil veremezsin
Senin kocan ya da benim damadım diyelim adaleti gözetiyor ama 2.3. Karısı daha var biz bunu kerih yâni çirkin görürsek imanımızı kaybederiz. Bir örnek daha mesela kızımın kendisinden 40 yaş büyük biriyle evlenmesini istemem ama evlenirse de çirkin göremem. İman meselesidir
Normal nikahta var muta nikahı normal evlilik niyetin olmuyor önce evliliğin neden yapıldığına temmlerine bak sonra oku aile olma beraberlik niyetiyle yapılmayan evlilik evlilik bile sayılmaz şahitlik evliliğin ilan edilmesi birçok şartı var gizli saklı yapılmış aile şahitler yoksa bile tam nikah olmuş sayılmaz şükür ki biliyoruz
Git cahil cuhela insanları kandır kullan.
Yav hav hav. Ümmeti Muaviye Ümmeti Ebû Bekir değiliz elhamdülillah Ümmeti Muhammed ve Şiatu Ali'yiz elhamdülillah İ Rabb'ill âlemin 🤲 nikah ile evlilik farklı olgular zaten. Dînî İslâm ı Ehl-i Beyt aleyhimüsselamın hakkını ikrar etmeyen Sünni alemlerden mi öğreneceğiz? Yoksa Humeyni Hazretleri rahimehullah gibi büyük Şii (Müslüman) âlimler den mi?
Kanka ne diyosun ya peygamber kaldırmış haram demiş Şii Sünni nedir bir donem savaş ve yolculuk için uygulanmistir ama sonra peygamber haram demjs bunun Sünni sii konusu değil.
Ayrıca kur anda nikahın şartları bellidir öyle nefsine göre her gün başka kadına nikah kiyamazsin çok saçma yani insanda akıl mantık olur biraz
Kanka ne diyosun ya peygamber kaldırmış haram demiş Şii Sünni nedir bir donem savaş ve yolculuk için uygulanmistir ama sonra peygamber haram demjs bunun Sünni sii konusu değil.
Mezhepçilik yapma haram işte
Eyvallah ama Şia mezhep değildir Öz Muhammedi İslâmdır. Ehl-i Beyt düşmani olmayan nasıbi olmayan Sünniler ve diğer mezhep olan müslümanlar da Ehl-i Bid'at müslümandır. Mezhepçilik yapmıyoruz. Sapla saman karıştırılmasın lütfen. Ayrıca Hazret-i Rasulullâh Sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem Efendimiz, aslı necis olan hiçbir şeyi eskiden de helal kılmaz buradan bile hakikat görmek isteyene parlar. Ümmeti Muaviye olmayan Sünnilerdensen bidatçısın ama müslümansındır Ümmeti Muhammed tekfir edilemez
Yapiyosun Müslüman musluamndir
imamlar degisir din değişmez kuran ayetleri peygamber hadisleri dinin temeli diğer arylikci fikirleri desteklemiyor um.
Anladım saygı eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekçi bir bakış açısıyla, benim için en değerli şey, senin gibi düşünen insanlarla samimi bir iletişim kurabilmek. 💬 Karşılıklı anlayış ve yapıcı paylaşımlarla dolu bir ortam, en büyük ihtiyacım olurdu. Bu, herkese fayda sağlar, değil mi? ✨