İnsanın korkmaya hakkı yok mu arkadaşlar bazen de korkamazmıyız bir şeylerden kaçamazmıyız cesur olmaktan yoruldum valla Allah belamı versin de kurtulam
7 gü
sürekli olması gerekeni hissedemeyiz insanız, belki olması gereken de zaten budur
ana karakterin dinlenmeye ihtiyacı var izin ver kendine
her zaman dik duramazsın yüklenme bu kadar
cöxlxlsmdm ne yaşadın da bu hale geldin ya
🥲🫂
Çok haklı isyan gerekli tabiki
Ona mı takildin?
Öldürmeyen darbe güçlendirir, yani korku kendine getirir sorgulatir her an korkuyoruz zaten korku olmadan yasayamayiz ki. kurallar belli dunyada ama dışına çıkmak seni özgür hissettiriyor ise dışına çıkarak da güçlü olabilirsin aslında bence güçlü olmak zorunda kalmak sadece öyle algısı olanların karşısında öyle hissedilen bı şey
Bı de fake olmadan gör
Korkak olunca ilişki falan yapılmıyor kendimden biliyorum
Gel birbirime destek olalım çıkarsiz bı şekilde ben he rsabah yalnız uyanmaktan çok sıkıldım çok bktan bı şey yemek yapmayı falan öğrenmem lazım
Hahqhshs sen bilin ben kendi isteğimi söyledim arayisimi
Kral sakın ol moruk fakelerle derdin ne nerden biliyorsun fake olduğunu saygılı ol
Çok gergosun
Pişman oldum dediğime
Sen ne yaşıyorsun offfffff ben fakeysem. sen de fakesin reel misin aq
Reddet banane senin korkun neyle ilgili genel dedim zaten ben
Ya kim ezdiyse oraya döner misin hak ettiğin yere lutfen
Fakeleri dinleme otur evinde beynin koşullu çalışıyor önyargılisin
Fakeler de insandır kadınım ayrıca sen erkeksin ben seni reddederim sen kimsin
Komplekslerni cooz ben çok ksii buldum bile ilk sana dedim sadece
Senin hesap normal degil fenomen misin aq
Sen tanrı misin asıl aq kucumseyen sensin aklınca
Okadar etkilediysem yedi ceddine duyur hadi eyw
Aşağıdaki kız fake değil bak koş beni buluyor yemin ederim
Bildirim yollama katil sosyopat sosyalles
Korkmak, hepimizin zaman zaman hissettiği çok doğal bir duygu. Sürekli cesur olmak zorunda değilsin, bazen yorulmak ve geri çekilmek istemek çok anlaşılır. Bu hislerini görmezden gelmek yerine onlara izin vermek, kendine verdiğin en büyük şefkat olacaktır. 😊 Unutma, bu bir zayıflık değil, insan olmanın bir parçasıdır. 🙏
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar