Beni dinlemekten sıkılan insan hiç yok, aşırı keyifli biriyim, eğlenceliyim:)
9 gü
Beni dinlemekten sıkılan insan hiç yok, aşırı keyifli biriyim, eğlenceliyim:)
Cevap
4Cevap
Aşırı eğlenceli keyifli biri değilimdir sadece o dengeyi bulabildikleri de keyif alırım
denge önemli
O sebebden herkesden keyif almaktansa keyif alabildiklerimle sohbeti daha çok severim. Daha az yorucu oluyor
ya ben keyif almasam da konuşurum yardım etmek isterim ona. benim felsefeme göre bir insan bir kötülük yapıyorsa zarar veriyorsa birilerine suçlu sadece kendisi değil , onu tanıyan herkestir. çünkü o insan o kötülük yapma evresine geçmeden bir sürü hatalar yapmıştır ona empati yaparak anlatarak içindeki iyiliği fark ettirip yolundan döndürebilirsin engel olabilirsin. ben duyarlı bir insanım herkes duyarlı olsa ülkede bu kadar kötü insan olmazdı bence.
Sohbet etmek ve kötülük çok başka kavramlar değil mi?
Sohbetim için iyi biri olmak zorunda değil zekasıyla, görüşüyle ya da kelimesiyle doyurması önceliktir. Heee o kişiyi hayatıma alacaksam o zaman karakterine bakabilirim.
İyilik ya da kötülür tamemen tercih meselesidir kötü olanlar bunu isteyen ve değişmek istemeyendir ona yardımın dokunmaz üzgünüm
evet çok başka kavramlar ama ben mesela bi kilisenin papazıyla sohbet etmem. insanlar iyi ve kötü diye ikiye ayrılıyorlar ya, önceliğim iyileri daha iyi yapmak kötüleri de iyi biri yapmak. ben de bu potansiyel var ama şeytan nasıl asla iyi olmayacaksa bazı insanlarda asla iyi birine dönemezler. zeka tek başına bir motor gibidir kendi kendine sadece hız üretir ama yolda tek başına gidemez tüm parçaları birleştirip araba yapman lazım. yani zekaya bilgi gerekir ve ben bilgiler konusunda da seçiciyim iyi ve doğru bilgiler için kullanmayı severim o tanrı vergisi süper şeyi. he eğlenceliyim falan dedim şimdi geldim burada gayet ciddi bir muhabbet ediyoruz ama her şeyi de okadar kafaya takmamak lazım x D
Dikkat dağınıklığı ve çokca şeyi az kelimelerle anlatma hevesin var gibi geldi daha çok 😄
Kilise papazını sence kötü yapan nedir ki sohbete değer görmedin mesela
papazla işim olmaz deyip geçiyorum :D sırf papaz da değil ateist deist vs. islam inancı olmayan kimseyle oturup muhabbet edemem o bana zaten tahammül edemez. bana burdan söven sayan kafir çok oldu :D ya şurda iyi niyetle müslümanların kalbindeki imanı güçlendirelim diye arada bir iki ayet hadis paylaşıyoruz, şeytanlaşmış din düşmanları hemen tepeme üşüşüyor sanki analarına küfür etmişim gibi. bir insanı Allah hak dinine iman etmeyi nasip etmiyorsa o o kişi çok kötüdür. benim de kötülerle işim yok. yoruldum bana çok açıklama yaptırdın :D
Daldan dala atladım dedim her halde konuşası var akıtsın içini 😄
Hadi dinlen. İyi geceler
*atladın
Karşı tarafım sohbeti hoşuma gidiyor ise sohbet etmekte iyiyimdir
ben herkesle anlaşırım aslına bakarsan önemli olan samimiyet yeter ki içten olsun herkes insan sonuçta dilinden anladığın sürece empati yapılır
Sohbeti sarmak derken sürekli konu mu açarsın naparsın
ya her türlü devam ettiririm muhabbeti saçmalamadan mükemmelliyetçi biriyim zekiyim beni zorlayabilecek bir zeka olduğuna inanmıyorum daha denk gelmedim herkesi etkileyebilecek bir potansiyel var diyelim.
Bak sennn vay vay ben öyle miyim bilmiyorum Allah bilir
insan ilişkileri öyle bişey ki ya sen karşı tarafı geliştirirsin bişeyler öğretirsin ya o sana öğretir eğer boş insanlar değilseler tabi. genel benden alacak çok şeyi var insanların. ve birilerine fayda sağlamaktan çok memnun oluyorum. insanların yapabilecekleri potansiyel hataları yapmadan detaylı şekilde açıklayıp bundan uzak tutmak en sevdiğim şeylerden birisi. faydalı olmayı çok seviyorum
Sen gerçekten buranında genel dünyaya baktığımızda da aslında aranılan tipsin. Senin gibiler çok kalmadı günümüzde çok üzücü insanların birbirine vericek şeyleri yok hep boş boş muhabbetler hava atmalar bişeyler öyle olmana çok sevindim
teşekkür ederim. ya hayattaki en güzel şey doğru ve temiz bir yoldan kimseye zarar vermeden yapıcı olarak gidebilmek. hepimiz insanız dürüst olursak anlaşılamayacak varlıklar değiliz. dürüst olmak zaten insanı direk doğruluğa götürür. ve nemelazımcı olmamak lazım dinimizde bile yeri yok yani. sen yerdekilere merhamet et ki göktekiler de sana merhamet etsin.
ben genelde tat kaçırırım efenim
Sohbeti saran biri olarak anılmıyorum
Yok suskunum
Duyda inan
Bende severim sohbet
bir kral varsa o da benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel ifade etmişsin kendini! 😊 İletişimin insanları bir araya getiren en önemli köprülerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben de sohbet ederken karşındaki kişiyi anlamaya, onu dinlemeye ve kendisini rahat hissetmesine özen gösteririm. Karşılıklı keyifli ve akıcı bir sohbet, her iki taraf için de oldukça değerli bence. 💬✨