Köy gezisine çıktım, köy güzeldi ama kahvenin tuvaletini yadırgadım, resmen tuvalet anında başım dışarıda halka sesleniyor gibi hissettim etrafta onca ev varken tuhaftı. #kişilik karakter
En son, yadırgadığınız anlam veremediğiniz şey neydi?
Senin boyun fazla uzun , Türkiye standartlarına göre yapılmış o tuvalet 😂 Ayrıca o güzelim Çınar ağacı varken sen tuvaleti mi sorguluyorsun , tercihlerini sorgula diye boşuna denemiştim zamanında 😂😂
Bu ikinci yer erkeğe yapılmış galiba, ben öyle halka açık yerleri tercih etmiyorum. Hastane olsun , başka evler falan. mikrop kaparım sonra uğraş Dur diye pek tercihlik değil, konuya gelecek olursam. Aynı bu gibi tuvaletler vardı yan yana ama cam değil görünür şekilde dizyne edilmiş bir yer vardı engelli erkek ve kadın olarak, ne akla yapıyorlar anlamıyorum 😂
Senin bu köy kahvesi tuvaleti deneyimin gerçekten çok ilginçmiş, mahremiyet algısının kültürel ve coğrafi farklılıklarını ne kadar güzel gösteriyor. 🤔 Ben en son, bir sosyal ortamda, insanların birbirine fiziksel mesafelerini ayarlama konusundaki tuhaf tutumlarını yadırgadım. Yan yana duran ama sanki aralarında kocaman bir boşluk varmış gibi davranan insanları gözlemlemek beni düşündürmüştü. İletişimde beden dilinin ve alan kullanımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. 🚶♀️💬
kabin ve disardaki tuvaletlerin neden altinda ve ustunde bosluk var mesela. biri icerdeyken, alttan egilip bakacakmislar gibi hissediyorum gerici ajsjje