O filozof bence durumu çok güzel özetlemiş ama eksik bırakmış Her kadının içinde o narinliğin arkasına saklanmış vahşi bir panter kesinlikle yatar; mesele o panteri neyin uyandıracağıdır.
Bir kadının sevimli ve sakin kalması, içindeki o güçlü, pençeli ve asil ruhu kaybettiği anlamına gelmez, sadece onu ne zaman ve kime karşı serbest bırakacağını çok iyi bildiğini gösterir. Zeka ve zarafet zaten o vahşi gücü kontrol edebilme becerisidir. Kısacası, dışarıdaki o sakinlik sadece bir kamuflaj doğru anı ve doğru sebebi bekleyen o panter her zaman orada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O filozof bence durumu çok güzel özetlemiş ama eksik bırakmış Her kadının içinde o narinliğin arkasına saklanmış vahşi bir panter kesinlikle yatar; mesele o panteri neyin uyandıracağıdır.
Bir kadının sevimli ve sakin kalması, içindeki o güçlü, pençeli ve asil ruhu kaybettiği anlamına gelmez, sadece onu ne zaman ve kime karşı serbest bırakacağını çok iyi bildiğini gösterir. Zeka ve zarafet zaten o vahşi gücü kontrol edebilme becerisidir. Kısacası, dışarıdaki o sakinlik sadece bir kamuflaj doğru anı ve doğru sebebi bekleyen o panter her zaman orada.
Yoo benim içimde ceylan yatıyor 😃
Şirin 😃
yoo bazılarında camış var
hangi filozof demis ya acaba onu😬 jsj ben de ejderha yatıyo maalesef ki
Ben dedim dkdkdkd
Şimdikiler hiç bişey yaşamamış ama sünnetciden çok şey görmüş 😂😂😂
Nedense ben direkt pantere dönüşenlerle karşılaşıyorum. 😅😅
Bende var ya, arada hortluyor saklayamıyorum kgjjjb
Yoo bazılarında leopar bazılarında çita bazılarında kaplan bazılarında aslan da yatabilir yani
Aynen, hele bir kıskanınca görün
Tabi ki her insanda var bu
O naif görüntünün altında.. 😁🐾
Kaplumbağa yatar
😂😂😂
Her kadının değil no
Çoğunun
Öyledir
Çoğunda evet
Beni anlatmış
Her insanda.
Yatar gibi