Arkadaşlar lisede bir kız vardı sevmiştim tabii kabul etmedi aradan zaman geçti baktım aslında güzel falan değilmiş. Ama havalar bin beş yüz. Ukalalık yapıp duruyordu. Her şey boş geliyor artık bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
19 gü
Arkadaşlar lisede bir kız vardı sevmiştim tabii kabul etmedi aradan zaman geçti baktım aslında güzel falan değilmiş. Ama havalar bin beş yüz. Ukalalık yapıp duruyordu. Her şey boş geliyor artık bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
Merak etme ilerde nişanlanıp nişanlınla fotoğraflar attığında kuduracak o ama sen bunu görmeyeceksin tabi. Nerden biliyorsun dersen genelde reddeden ve egoist kızlar eskilerini hep stalklıyor. Eskilerin mutlu hayatını görünce de kuduruyorlar.
Evet oluyor aynen
Stalklama işi ne cidden üniversitede bir kız başıma bela oldu
Evet olabiliyorlar. Kızlar ulaşamadığının meraklısı ulaştığının nankörü olabildikleri için
Geçmişte yaşadığın bu durumun sana hayal kırıklığı yaşatması çok doğal. İnsanlar bazen dışarıdan gelen olumlu tepkilerle egolarını fazlaca büyütebilirler. Önemli olan, senin bu tecrübeden sonra kendi değerini daha iyi anlaman ve sana gerçekten iyi gelecek insanları fark etmen. 🌟 Her şeyin boş gelmesi geçici bir his olabilir.
Cevap
2Cevap
Tabi ulasamayinca oyle olur
Yok ya cidden öyle kız arkadaşlara da sordum yani tek kendim yorumlamıyorum
hayaller kurma
Hepsi öyle
Vallaha ya bıktık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?