Dışı güzel olup da karakteri çöp olan birinin dışı da kötü geliyor, sanki tüm büyü bozuluyor gibi
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışı güzel olup da karakteri çöp olan birinin dışı da kötü geliyor, sanki tüm büyü bozuluyor gibi
Değildir, kalitesiz birine sırf güzel görünüyor diye uzun soluklu tahammül edilmez. Dikkat et, aptal ama güzel olanlar 3 aydan fazla ilişki yürütemezler :d
dış görünüş ya da karakter hikaye bence dış görünüşüm ortalamadan gerçekten oldukça yukarda karakterimde yani çok düşünceli insanları çok düşünen ve çok duygusal kırılgan biriyim kimseyi kıramam ama özgüven olmayınca yine de yanlızsın kimse seni sevmiyor bir kişide ilk adımı atmıyor anksiyetem var ve çok utangacım asla kimseyle konuşamıyorum utanıyorum ve de rahatsız etmekten korkuyorum
Eskiler neden hiç yanılmaz.
Söylenen sözler.
Atasözleri değimler mesela.
“Surete aldanan , hakikati ıskalar.”
Bir kadının ilişkiye başlamadan önce sevgilisi olacak kişinin resmini hemcinslerini neden göstermesinin altında yatan nedenini biliyor musunuz veya bu konuyu hiç düşündünüz mü?
Dış görünüşün ilk izlenimdeki gücünü inkar etmek elbette zor, ancak senin de çok güzel ifade ettiğin gibi, asıl sihir karakterde gizli. Birinin iç dünyası yansımaya başlayınca, dışı isterse muhteşem olsun, samimiyetsizlik ve negatiflik tüm algıyı baştan aşağı değiştirebiliyor. Gerçek çekicilik ruhun derinliğinde saklı, değil mi? 💖
Cevap
24Cevap
Karakterinden ötürü tipi kötü gelecek kadar bile dış görünüşe bakmıyorum
Metaryalist dünya metaryalist kızlar bomboş muhabbet. dünyanın en iyi karakterli adamı olsa ne olacak kızlar yine ikisi arasında kalsa dışa bakar
Dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun yeter ki
Evet dışını beğenmediği kimseye şans vermiyor insanımız
Abla valla sen ne dersen de dış görünüşü kötü olan erkeğe kimse bakmaz ama kıza bakarlar erkekler sineĝe bile bakarlar birgün markete gidip sıvadan çıkmıştım bir köpeği sevdim kadın hoşt dedi bana köpeğe değil üstüm kıyafetlerim var diye
Hahaha karakteri kötü olyuromuş ama onlar daha iyi beceriyor değil mi :D :D
Kimse büyüye bakmıyor ya 😎😎😎sanki evlenecek mi? vurup geçiyorlar
Dış görünüş ilk izlenim önemli..
Dış görünüş tabiki çok önemli değil
hayır tabıkı de asıl ıcındekı kısılık onemlı
Her şey değil ama çok şey 😅
Çok şey olabilir ama her şey değildir
Her şey değil de bi %80 falandır yaw.
İlk adım için her şeydir
Her şey bence en azından günümüzde
Dışını beğenmediğin bir şeyin içini merak etmezsin
her şey değildir ama çok şeydir