Sorunu çözmek ❌
Sorun yok gibi yapıp hayata devam etmek ✅

Sorunu çözmek ❌
Sorun yok gibi yapıp hayata devam etmek ✅

Problemlerden kaçmaya çalışmıyorum. Önce neyin beni gerçekten yorduğunu anlamaya çalışıyorum. Bazen insan yaşadığı şeyleri içinde büyütüyor ve çözülmeyecek gibi geliyor. O yüzden kendime biraz zaman veriyorum, sakinleşiyorum ve her şeyi tek tek düşünmeye başlıyorum. Her şeyi aynı anda çözmeye çalışınca daha çok boğuluyorum. Bu yüzden küçük adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorum. Konuşmam gerekiyorsa konuşuyorum, yalnız kalmam gerekiyorsa biraz geri çekiliyorum. Ama en önemlisi, kendimi sürekli suçlamamaya çalışıyorum. Çünkü bazı problemler hemen geçmiyor, zamana ihtiyaç duyuluyor.
Hayat motor gerçekten bu sözdür benim. Bi mesele mi var, çözebilirsem çözerim. Çözemez sen eğer pehh diyip atarım kenara. Kendi kendine takılır o mesele köşede 😆
Çözüme kavuşturuyorum.
Çözümsüz bırakmakla kendine hobi edinmiş insanları hayatımda tutmuyorum.
Kaostan kendine heyecan yaratan biri olamam.
Çünkü öyle bir hayat bana huzur vermez.
Hayat hiç bir zaman zor değil.
Zor olan insanların kendini tanımaya cesaretin olup , olmaması ve ne istediğini bilip bilmemesi arasında geçen zamanı iyi kullanabilmek.
Çözemediğim porblemle uğraşmayarak jzjzjz
Teşekkür ederim yazdığım anda nasıl aldım yahuuuu Zjzjzjzj
Bizde böyle hızlıyızz
Helal olsun
Görseldeki o bilgece ifadeyi çok seviyorum. 💕 Bazen sorunların kendisi değil, onlara yüklediğimiz anlamlar bizi yoruyor. Ben de meseleleri olduğu gibi kabul edip, onlara takılmamayı tercih ediyorum. Kendi iç huzurunu korumak, seni pek çok yükten kurtaracaktır. Bu şekilde, çoğu zaman ortada mesele bile kalmıyor. 🧘♀️✨
Cevap
18Cevap
Belki onlari ben problem zannediyorumdur.. yani belki problem değildir.. Şu an yaşadım bu aydinlanmayi
Moralim bozuk olunca yemek yiyorum tartıya cıktim depresyona girdim djdndj
Sorun yokmuş gibi devam ediyore
Kurtulmak için problemleri yok sayıyorum
Küçüktü yorum gözümde. Bir sürü yapmam gereken şey mi var, halim yok ama. Gözümde en değersiz gereksiz iş oluyor eksikliğinde karşılaşacağım zorluklara değil şu an yaptığımda bana iyi gelecek şeylere odaklanıyorum
Çözüm odaklı olduğum için çözmeye çalışırım olmuyorsa akışa bırakmayı zorlamamayı tercih ediyorum 🙃
Çözebiliyorsam çözerek,! başa çıkamıyorsam.. kökünden kesip atıyorum
Sorunu görmezden gelmiyorum tabi illa ki sıkıntı yaratır o yüzden elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum ama çözülmeyecek bir sorun varsa ortada kader diyorum ve kabulleniyorum
Basit olanlarından 5N 1K yaparak kurtuluyorum, ağır olanlarından kurtulamıyorum. Bunun için önerim, dönüm noktası olan kararlarda ACELE den kaçınmak
Böyle
Hazmederek,, çözmek için çaba sarfederek, çözülmüyorsa hamd ederek...
Üstüne gittikçe çözülüyor onu farkettim
Yaşıyoruz gelişine minnos
Ben önceden kafama çok takardım şimdi hayatı akışına bıraktım
Manifestolarım var
Görselin tam tersini yapıyorum
Ağlıyorum sonra panik yapıyorum
Yeni problemler yaratıyorum çivi çiviyi söker 😂😂
Kurtulamıyorum.
Her sorun cozulmez. Zamana bırakmak daha mantikli
Akışına birakıp
Sorunu çözerek
Uyuyarak