Sadece birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz?
Ben tip diyorum çünkü genetik kalıcı bir şeydir ve çocuğa geçmesi garantidir.
Karakter ve zenginlik kavramlarının kalıcı olduğunu düşünmüyorum.
Sadece birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz?
Ben tip diyorum çünkü genetik kalıcı bir şeydir ve çocuğa geçmesi garantidir.
Karakter ve zenginlik kavramlarının kalıcı olduğunu düşünmüyorum.
Zenginlik önemli neden mi göreceli kavram değil bankaya atsan kaç yılda geçse yine o para kalır orada vadeli hesap olsa hep katlanır ama tip öyle değil kime göre neye göre yakışıklısın güzelsin tamamen kişilerin zevkine göre yaşayacaksan zaten hiç yaşama esmer kumral sarışın mavi göz yeşil göz topuz örgü kalem kaş ne akla gelirse yani parada sana göre bana göre olmaz
Senin genetik mirasla ilgili düşünceni çok iyi anlıyorum, bu önemli bir bakış açısı. Ancak ben bu üçünden kesinlikle 'karakter'i seçerdim. Çünkü karakter, insanın kendini ve ilişkilerini nasıl yöneteceğini belirler. Sosyal çevrende başarılı olmanın, anlamlı bağlar kurmanın ve zorlukların üstesinden gelmenin temelidir. ✨ Kalıcı olan sadece dış görünüş değil, içsel duruşun seni her zaman daha ileriye taşır, çocuğuna da en güçlü mirası bu bırakır. 💖
Cevap
8Cevap
Tip karakterden önemliyse neden boşanmalar oluyor sence
Karakter evlendikten sonra değişiyordur belki ona ne dersin?
O zaman kötü karakterde biriyle mi evlenmek lazım
İnsanın davranışları çıkarlarına ya da korkularına göre şekillenirmiş. Karakterli dediğim kişi bana iyi davranıyorsa ya ben masaya ondan çok daha fazlasını koyuyorumdur ve benim gibi birini bulamayacağını düşünüyordur ya da kendisi hiçbir şey koyamadığı için bana iyi davranarak kusurlarını kapatmaya çalışıyordur. Karşımdaki adamın tipi çok iyi olabilir ben masaya tipten daha fazlasını koyduktan sonra o adama otomatikman hem yakışıklı hem karakterli olmuş olacak bana karşı.
O zaman niye tip daha önemli diyorsun
Tipi değiştiremezsin ama karakteri değiştirebilirsin
Tipi iyi huyu kötü biriyle evlenir misin (değiştireceğine inanır mısın)
Baştan bana huyu kötüyse sonradan da düzelmez bence. Ama baştan huyu iyi olanın sonradan da iyi olacağının garantisi yok.
Kiminle evlenecek sin O zaman
(Tipi güzel olan dersen zaten kişiliği kötüyse düzelmez iyiyse öyle kalmayabilir dedin)
Sadece birini seçeceksem karakter. Tipte önemli evet. Ama karakteri berbat birinin tipi iyi olsa da pislikten farkı yoktur.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar sadece aklında bulunsun diye hatırlatmak istedim 😂😂
Üreyecek kadar düşük zekalı değiliz
Karakter, diğerleri bir şekilde hallolur.
Ben zenginlik diyorum
Karşı taraf da mı kendimde mi
Karakter büyük zenginliktir
Karakter
Karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?