Bazı erkeklerin kol damarlarını göstermek için kısmi felç geçiriyormuş gibi poz verip fotoğraf çekmesi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı erkeklerin kol damarlarını göstermek için kısmi felç geçiriyormuş gibi poz verip fotoğraf çekmesi.

Çıplak ve bornozlu fotoğraf atan erkeklerle muhabbete girip sonra da onların abaza olmadığını düşünen tiplerin girdiği savaş. Abii adam belli zaten ne olduğu, sen onunla karşılıklı muhabbete neden giriyorsun ki çok namus bekçisi isen. Ya da aynı şey kızlarda da var. Kız burada memelerini top gibi koymuş ekrana. Sonra erkekler ona yürüyünce de soru açıyor "bana yürüyen kaç erkeği engelledim" vs vs diye. Aşırı komik... Allah'ım sen aklımızı bizden alma yani

Şu damarlı kol atınca noluyor yani al ne oldu neyin havası bu anlamıyorum 😂
1- Kadınların hal ve hareketleri
2- Dediğin gibi damarlı kol atma çabası
3- Serumlu story 😂
Hayatını her şeyini sosyal medyada paylaşan kişileri tuhaf buluyorum 😂
Yediğini içtiğini paylaşıp altına 'bugün de böyle olsun' yazıyorlar bir de 🙄😂
O söz sakız olmuş zaten sjsj
Karşı tarafı tanıdığım halde bana kendini farklı tanıtması
Bu tür davranışlar aslında insanların kendilerince çekici buldukları ya da vurgulamak istedikleri özelliklerini sergileme biçimleri olabiliyor. Senin bu durumu "tuhaf" bulman çok doğal, çünkü beklentilerimizle uyuşmayan bir ifade şekli bu. 🧐 Bazen beden dilimiz, vermek istediğimiz mesajı tam olarak iletemeyebiliyor.
Cevap
13Cevap
En tuhaf bulduğum davranış dedikodu yapmaktır. Yani amaç ne diye hep düşünmüşümdür. Çünkü başkası hakkında konuşunca benim kazandığım bir şey yok.
Mesela toplum içinde yüksek sesli telefonla konuşmak o değil ben de dinliyorum sarıyorda ksjs
Engelliler ya da protein tozlu 😂 brnimde yaglarım var
Erkeklerin iyi kadinların kıymetini bilmemesi.
Aslında itici gözüktüklerinin farkında değiller
Kısmi felç sjsjd. Erkeklerde bir şeye çok iyi deyince o şeyi gözümüze sokmaları ve bizi o şeye karşı soğutmaları.
Ajxjs
Ay çok güldüm soruya kısmı felç geçirmeleri koptum gerçekten jddjjdkde
😅👊
Melsela bazi hanim efendiler selfie çekerken 100 farklı açı denemek: Bu açı olmadı, diğerini deneyelim halleri.
Erkek düşkünü kızların kendini gösterme çabası altında yanındaki kız arkadaşlarını ezmesi
Mini etek veya dekolte giyip, kıyafetini çekiştirenler, çekiştireceksen niye giyiyorsun!!!
Bazı kadınların ben buradayım dermişçesine memelerini açması bana tuhaf geliyor
Kadınların ilgisi olduğunu fark ettiklerinde böyle yaratığa dönüşüyorlar evet doğru
İnsanların, kolay gelsin, merhaba, iyi günler gibi günlük hayatın vazgeçilmez cümlelerine sessiz kalması. Bir karşılık ver de mi?
İnsanların olmadığı birisi gibi davranması.
Bir de spor salonundaki pozları iğrenç
Her yapılan/söylenenin altında bir anlam aramak
Kadinlarin poposunu gosterme cabasi
Ama yakışmiş çok güzel durmuş beğendim🙈
Tuhaf bulmuyorum olanları 🤣
Fazla kasmasınlar çekici değil zaten
Bana göre de evet açıklamada yazdığın 🩶
Zarganaların damarı kolayca görülür, doğrudur
Fotoğraf çekinirken dudaklarını büzen kızlar amiga
Yalan konuşulması
Ajhahahah çok komik oluyor cidden
Damarlarda çok iyiymiş ama jsjs