Saçma bulduğunuz ama yine de kıskanmaktan kendinizi alıkoymadığınız bir şey var mı
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma bulduğunuz ama yine de kıskanmaktan kendinizi alıkoymadığınız bir şey var mı
Kıskancım ama boğmamaya özen gösteririm bir toplumda hemcinsim ona dik dik baksa rahatsız olurum belli etmemeye çalışırım (saçmadır benim seçtiğim adam zaten dikkat çeker 😁) birini övse çok kıskanırım o an belli etmem bambaşka bir konunun içinde laf sokarım gibi gibi şeyler
Kıskancım , ve benim kıskançlığım sahiplenmek savunmak demek paylaşamamak demek, yani aşık olursam vay bana, bu yüzden ilk eşimi dövdüm nedeni ise benimle gezmek istemedi devamlı bana kızdı , telefoncuya gittik telefonuma koruma Ekranı takılacaktı, beni içeri sokmadı, kapıda bekledim ve içerde bir kız vardı onunla bana bakıp gülüşüyorlardı konuşuyorlardı , sonra dayanamadım girdim sordum hemen akrabası olduğunu dedi, sonra çıktık , dediki senin üzerine onu alcam , bende onu dövdüm
Birbirini anlayarak seven insanları kıskanıyorum. Veya evlatlarıyla arkadaş gibi olan aileleri. Mutlu evlilikleri kıskanıyorum, evi yuva yapabilenleri de
Cevap
17Cevap
Hayır kıskanç değilim ne sevdiğimi ne de başkalarını hiçbir zaman kıskanmadım
Sahiplenici bir kıskançlığım var sevmiyorum ama var. Arkadaş, sevgili vs kim olursa olsun.
Sevdiğimde kıskandığım her şey saçma 😅
Sevgilimi ya da eşimi kıskanırım sadece.
Vallahi acayip kıskancım, sevdiğimi saçmalıktan bile kıskanırım, ister saçma bulsun ister mantıklı 😏
Biraz öyleyim ama öyle saçma sapan şeylerden de kıskançlık duymam
Kıskancım. Karşı cins ile iletişimi problem ederim.
Çok kıskancım ya ama sevdiğime karşı arkadaş falan değil
İnsanın sevdiği aşık olduğu kişidir anca onda saçmalar
Sevdiğim adamı kıskanırım sadece, saçma nedenlerden de kıskançlık yapmam.
Herşeyin fazlası sıkıntı bence. Orantılı kıskançlık gerek
Tabiki sevdiğim birini herseyden herkesten çok kıskanırım ve bu bir saç teli bile olsa fark etmez ksjsksjdkj
Kiskanç biri değilim eşimi kisitlamayi da sevmiyorum giyimi kusami karismayi sevmem gereksiz kıskançlıklar dan nefret ederim
Eşimi kıskanırım evet ama kısıtlayıcı tarzda değil, özellikle yaz tatilinde otelde
Sinekten bile kiskanirim
Yüksek duygum yoksa kıskanmam :D
yeterince kıskancım diyelim hanım efendi
Yani çok kıskanç değilim
Bunaltıcı kıskanç değilim
Yok galiba. Sevdiğim insanı kıskanırım
Aşk her şeyi affetmez
Çok kıskancım
Kuzenleri ile konuşması
Kıskanç biriyim
Kıskanç değilim
Çok değilim sanki