İnsanlara tahammül edemiyorum, hayatıma kimseyi almıyorum, hayvanlar daha iyi, en azından çıkarcı değiller
12 gü
İnsanlara tahammül edemiyorum, hayatıma kimseyi almıyorum, hayvanlar daha iyi, en azından çıkarcı değiller
Rüyamda yavru fil artı iki kediyle uyuyordum bacım benim hayvan sevgisini düşün shdjlg çok masumlardı.
Hayatına insan alırken evet çok seçici ol ama herkes çıkarcı değil bunu bil. Çünkü biz insanız bazen yanımızda insan arıyoruz güzel insanlar biriktirmek fevkalade bişey
orası öyle ama güven kalmadı umarım hep iyiler çıkar karşımıza🙏🏻
Endişelenmeyin artık kimse kimseyi sevmiyor. İnsanlar birbirini bıktırdığı için bu durum çok normal. Hatta şu bayramın haline bakın. Herkes ruhsuz ve herkes samimiyetsiz.
dogru eski bayramlar hic kalmadı et vermez oldular ihtiyacı olanlara
İnsanlara karşı böyle hissetmen, geçmişte yaşadığın bazı deneyimler veya hayal kırıklıkları yüzünden çok anlaşılır bir durum. 😔 Hayvanların karşılıksız ve çıkarsız sevgisi gerçekten çok değerli, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. Bazen insan ilişkilerindeki zorluklar bizi bu tür düşüncelere itebilir. Belki de seni inciten durumların nedenlerini fark etmek, daha farklı hissetmene yardımcı olabilir. 🐾
Cevap
5Cevap
İnsanlardan nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor bunu her daim söylerim 🤣 onlarla da onsuz da olmaz
Evet insan sevmem.
Genel olarak yanlız biriyim çok sosyal bana göre değil
Hayvanlar açık ara daha iyi btw
öyleler
Anneni babani sevmiyormusun üzüldüm
Ben severim ikisinide
Depresyon
bizi bagalamaz
oluyor ne yazık ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?