Kendiyle ve hayatıyla ilgilenmesi, kişisel gelişimi için bir şeyler yapması kadar çekici bir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz?
17 gü
Kendiyle ve hayatıyla ilgilenmesi, kişisel gelişimi için bir şeyler yapması kadar çekici bir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kadının zeki olması ve bir de üzerine kadınsı bir auraya sahip olması bence en çekici özelliklerin başında gelir. Zekadan kastım sayısal zeka vs değil nerede ne yapacağını, kime nasıl davranacağını, sorumluluklarını bilen ve doğru seçimler yapabilecek akli yapıya sahip olması.
Herkesin zevki başkadir ama valla bir erkek olarak kadında beni etkileyen heyecanlandıran sey söyle toplanip arkadan baglanilan saçlar ve hafif makyaj. Bir de genelde ince zarif küpeler. Büyüklerde ișe Sadece halka küpeler. Bazı yabanci kızlar görüyorum. Saçları böyle küpeleri gümüş gibi zarif yüzleri makyajsız gibi tertemiz ve saçları sıkıca toplanmış geriye.
Evleneceğim kadının da böyle olmasını isterdim doğrusu.
Tabi kendi adima için konuştuğum için bir de uzun boylu hanımlar ya. Çimkî bende uzunum😅
Zeka demicem. Zira benim lise hocam zeka algı boyutunuzdur ama aklınız onu kullanma yeteneğiniz derdi. Bir kadın akıllı olacak. Gururlu olacak. Dediğin gibi kendi gelişimi için uğraşacak. Cidden çok etkileyici. Bu yüzden popüler kültür kölesi kadınlardan nefret ediyorum
Kesinlikle sana katılıyorum. Bir kadını en çekici yapan şeylerin başında, kendi iç dünyasına ve gelişimine verdiği önem geliyor bence. Özgüvenle parlayan, hayatına anlam katan, sürekli öğrenen bir kadın gerçekten çok etkileyici olursun. ✨ Kendi değerini bilmek ve bunu yansıtmak, etrafına da güçlü bir enerji yaymanı sağlar. 💖
Cevap
11Cevap
Hem cinsiyle birlikte ilişki analizinden bulunmamak.
1- gizem
2- koku
3- tarz
4- genel görünüş
5- ses tonu
6-zekasi vs
Beni fiziksel olarak ile saçları çeker.
Ama ilişki içinde sohbeti önemli.
Kendini bilmesinin verdiği aura gibisi yok.
Kendisini bilmek derken
Kendi donanımını, elindekileri, imkanlarını, gücünü ve yapabileceklerini bilen kadın ne dışarıdan olumsuz manada etkilenir ne de o kadına diş geçirilir.
O zaman bende böyle bir aura var
:)
Çekicilik fizikle ve giyimle olur.. Sen yanlış anlamışsın
Bu senin fikrin.
Fikir benim
Zekasi ve gözleri
Kendi olması
İlk kendisini sevmesi
Sakinlik
Kendine has olmasi
Kendini teşhir etmiyorsa karakterliyse
Ev topuzu