Kimine bir yemek, kimine bir insan, kimi için hayatında eksik olan herhangi bir şey, kimine ise kendisidir mutluluk.
Peki senin için mutluluk kim veya ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimine bir yemek, kimine bir insan, kimi için hayatında eksik olan herhangi bir şey, kimine ise kendisidir mutluluk.
Peki senin için mutluluk kim veya ne?

Çok büyük şeylerde değil. Sabah kahvemi içerken evde sessizlik olması, güzel bir şarkı duymak, bir işi tamamlamış olmanın rahatlığı, bir dostun “nasılsın” diye sorması. Yani mutluluk daha çok küçük anların toplamı. Yoksa bir insana ya da bir şeye bağlamak kırılgan yapıyor. O yüzden kendimle barışık olduğum anlar mutlu ediyor beni. Beklentiyi düşürünce daha çok mutlu oluyorsun aslında. Bir de başkasını mutlu edince içim ısınıyor.
Söylüyorum not edin
- 4 yumurta.
- 1 su bardağı şeker.
İyice çırpalım.
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
Tekrardan karıştıralım iyice.
- 1 paket kabartma tozu
- 3-3,5 su bardağı un.
İyice karıştıralım
-3 yemek kaşığı kakao
Bunu da iyice karıştıralım.
-180° sıcaklıkta yaklaşık 20-25 dakika pişirmeye bırakalım.
O arada 1 ade çikolata sosu ve 5 su bardağı sütü bir tencereye koyup kaynamaya başlayana kadar karıştıralım.
Sonra çikolatalı sosu. Kekimizin üzerine dökelim.
Ve işte mutluluklar sjdjrj
Mutluluk peşinden koşulunca kaçan bir şey, ortam hatırlayınca gelen misafir gibi. Ne yaparsam yapayım odağım sadece yaptığım şeyden keyif almak. Çalışmak beni mutlu eder, yemek yaparken, temizlik yaparken ya da kısa bir yürüyüş yapmak istediğimde bile hayıflanmam keyif almaya bakarım. Mutluluk kişiye bağladığım bir durum değil benim için, insana endeksli mutluluk sadece kendine zul'dur.
Mutluluğun formülü aldığın her nefese teşekkür etmektir.. şükredince mutluluğunda artıyor olana şükür olmayana şükür verilene şükür verilmeyene şükür burada her olmayandan mahrum değil de muhafaza edildiğini farkedince formül çözülüyor aslında.. en büyük mutluluk sevdiklerinin yanında olması ve sağlık sıhhat huzur...
Cevap
57Cevap
Sevmek sevilmek anlamak anlaşılmaktır benim için mutlu olmak için bi çok sebep var aslında 🙃
Benim için çok basit bol yalnızlık ve bol sesizlik
Bir kadın tarafından sevilmek.
Uygulanan tüm formüller sorunun yanıtına ulaştırmıyor. Bazen çözümü çok basit soruyu zorlaştıranlar hayatımıza karışıyor.
Mutluluk artık anı yaşamakta var oluyor. Hayaller ve uzun vadeli planlarda aksini yaşamak mümkün..
🙏☺️
Boğalar her daim birbirini anlar. ♉
👍👍
Tabiki ☺️
🤣🤦
😄😝
Anı yaşamak, hayatın getirdiği her şeyi kabul edip bir şekilde devam edebilmek. Hareket halinde olup daima insanların içinde ve kendi içinde barışık olmaz. Pessimistic veya optimistic olabiliriz ama önemli olan hareket halinde devam edebilmek bazen küçük adımlarla bazen büyük.
Herkesin birbirine benzediği ve ilişkilerin basitleştiği bu dünyada ve herkesin kolayca ulaştığı şeylerde değil, elde edilmesi emek isteyen ve derinliği olan detaylarda saklı mutluluk
Sevdiklerimle bir arada olmak, hayallerimi gerçekleştirebilmek benim için en büyük mutluluk. Gezmek, eğlenmek ve hayatın içinde keyifli anlar biriktirmek ise bu mutluluğu tamamlayan en güzel şeyler.
Benim için mutluluğun formülü; doğru zamanda, doğru insanın zihninde ve kalbinde yer bulabilmektir.
Çünkü hayat, ne tek başına yaşanacak kadar bencilce, ne de sadece bir şeyler tüketerek doyurulacak kadar basit. En güzel yemek bile karşılıklı gülümseyerek yendiğinde anlam kazanıyor. Benim için mutluluk; kendi dünyasında mutlu olmayı başarmış iki insanın, birbirinin hayatına harika birer detay olabilmesidir.
Hayalimin gerçekleşmesi sevdiğim tarafından sevilmek ilgilenilmek farklı değişik şeyleri denemek de beni mutlu ediyor
Hayatıma iyi kalpli diyebileceğim bir dost bir insan daha dahil edebilmek ve sevdiklerimle huzurlu bir hayat.
Mutlak mutluluga inanmiyorum o yuzden mutluluk an'larda sakli... Ani yasamaktir. Zamanin gerektirdigini yapmaktir. Carpe Diem...
Önce bedensel ve mental sağlık. Sonra ise mutluluğu aramamak içinde yaşadığım anın içinde ki güzel şeyleri fark edip mutlu olmak.
Para hışırtısı
Kapı gıcırtısı 💃🤣
Dönüp bakmam bile djdjs
🤣🤣
O formül bende yok ya varsa fazladan formülü olan paylaşabilir mi acaba 🥺
Ben henüz insanın veya kendinin mutlu olma formülünü bulamadım
Mutluluğu çok yükseklere koyarsan ulaşamazsın mutluluk hep elinin altında olmalı
Huzur bulduğum kişi huzur bulduğum şeyler huzur bulduğum yer 🥰
Asıl formül karşılıklı saygı olması devamın da ise yalanların olmaması
Mutluluğun formülü sorunlu insanlardan uzak durmak.
gifteki gibi biriyle tanışmak al sana mutluluk :)
Allahın rızası doğrultusunda kimseye muhtaç olmadan yaşamak
İçimden geliyor mutluluk formulu kendini sevmek barışık olmak bu..
Huzur vversin dürüst ve karakterli olsun yeterli. Sadakati ben saglarim
Huzurlu olduğum her an mutluyumdur. Bi yere veya kişiye bağlı değil
İşin gücün olması sağlıklı olmak mutluluktur
Formul basit, karsilikli saygi sevgi, durustluk, uyum, sadakat.
Sadece huzur kaygısız yaşamak yarını düşünmek zorunda kalmamak...
Bana lahmacun yapın da mutlu olayım
Yemeksepeti. Com 🤣
Sarma sardım tatlı yaptım kurabiye yaptım yeter hal kalmadı
Güzel göründüğüm her gün 🤭
Oww yani her gün
Yaaa 🫠
Çocukluk kendin olma kimseye benzememe karsilastirma yaparak yaşamama
Şükretmek, şükrettikçe şükredeceğin daha çok şey çıkıyor karşına….
Açık konuşmak gerekirse en mutlu oldum anlar var sadece uzun süre mutlu olmak zor
Nefes alıyorum hala mutluyum 😀😂
Hayatta iş ve eş yönünden doğru seçim yapmak bence
Bunun hangi üzerinden konuşulduğu önemli olan.
Kafaya hiçbirşeyi takmamak.
Hiçbir istediğini elde edememek, durmadan çalışmak
Gülebilmek. Hatta kahkaha atmak.
Kendim için yaşadığım her an...
Çay içmek müzik dinlemek..
Kaliteli insanlarla geçirilen zamanlar
Empati kurmak ve anlamak
Çocuklarım mutlu olunca bende oluyorum
Sağlık mutluluk ve huzur
Az insan çok huzur
Coook para saglik huzur
Vicdan rahatlıgı , sağlık ve huzur gerisi boş
Anın tadını çıkarmak.
Mutsuzluğa alışma hali 😀
Ruh halime göre değişir açıkçası
Bulursam kimseye söylemem
Gereksiz insanlardan uzak durmak
Hedeflerine odaklanmak
Kafana bir sey takmanak
Ailem
Hesabımda çok param olmasi
Huzur desem😇
Mutluluğun formülü kendini sevmekten geçer.
Sevdiğin biriyle beraber olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?