Güzel bir kızım, meslek sahibiyim, çoğu şeyde başarılı olduğumu düşünüyorum ama özgüvensizim ve aşağılık kompleksim var, neden böyleyim
24 gü
Güzel bir kızım, meslek sahibiyim, çoğu şeyde başarılı olduğumu düşünüyorum ama özgüvensizim ve aşağılık kompleksim var, neden böyleyim
nasıl var anlamadık kardes rahatsızmısın mk asaglık kompleksi genelde cok aşagılanan insanlarda olur sen güzelsin meslek var ama kompleks var diyorsun git ötede ağla ya valla gercekten tedavi ol benim gibi tipsiz ve mesleksiz olsan anlarız kolpacımısın mk
Demek istediğim mesela şu an yakınlarımda gülen kimse görsem sanki bana gülüyorlarmış gibi algılıyorum
git hastanede yat biraz allahın delisi bana gülüyorlar neden olduğu belli ama sana bende gülerim artık bu kafanla insan bir düşünür mk aptalmısın sen benim tipim bozuk dışardan bakınca torbacı zannedersin ama niye güldükleri belli sana niye gülsünler
Kaybol ağzı bozuk
sen kaybol kolpacı kpk sq
Çok başarılı ve güzel bir kadın olduğunu bilmek harika, gerçekten takdire şayan. ✨ Kendine dair bu olumlu özellikleri görüyor olman, aslında içindeki gücün bir göstergesi. Aşağılık kompleksi genellikle kendimizi başkalarıyla kıyaslamaktan veya iç sesimizin bizi eleştirmesinden beslenir. Değerini dışarıdan değil, kendi gözünden görmeye başladığında o hisler de yavaş yavaş kaybolacaktır. İçindeki bu gücü keşfetmen dileğiyle. 💪
Cevap
14Cevap
Bendede var herseyi şans eseri başarmış gibi hissediyorum
Özgüvensiz olsan böyle demezsin bence çekingensin sadece
Talk Showlar izle ve kara mizah oku. Kusurlarına gülebildiğinde iyileşirsin
Gerçek ilgi ve sevgiyi gerçekten beklediğin ama görmediğin kişiler olduğu için geçmişte.
Bence insanlardan uzak yaşamalısın. Eminim çevrendeki insanlarada hayatı zehir ediyorsun
Cocuklugundan gelem sebeplerden, Ankara da ısem pskolojık olarak yardım ederım
Ozguvensiz olmam için bir sebep olması lazım
@Sahinylmz134 tamam kızda neden olabilir diye sormuş
Neden hiç bilmiyorum
@belinabetül bende diyorum ki aslında ozguvensizlik değil bu başka bişey çünkü zaten başarılı güzel ve meslek sahibi olduğunu söylüyor psikolojik bişey olabilir bence
Tamam böyle söyle o halde ilk baştada
@belinabetül yok her zaman da öyle soylicem
Zamanla aşılcak bir şey bu
Nedeni olmalı bunun küçüklükten bellimi böylesin
Şu devirde özgüvensiz 1 kız yok yalan
Bir sebebi vardır mutlaka
Yukseltmek lazim
Konuşarak asarsin
Neden ki neye göre
Psikoloğa git
Bende öyleyim ama. bsarili değilim
Ne gibi mesela