Cidden anlamadığım bir şey, bebek gibi pırıl pırıl olan kadınlar var. Akılları serseri adamlarda, niye ya böyle
30 gü
Cidden anlamadığım bir şey, bebek gibi pırıl pırıl olan kadınlar var. Akılları serseri adamlarda, niye ya böyle
Misal reelde asla görmediğim birisi beni takıntı yaptı bende hep seviyorum gibi hissettim hissediyordum ama sonra face den de yasak birisiyle tanıştım ve çok imkansızdı ama onu hep görüyordum yazışıyorduk her şey mükemmeldi ama uzak yasak olduğu için diğerine odaklandım ama bu kişi beni asla haketmediği halde hep şans 🍀 verdim vs çünkü artık sevgiyi hissettiğim insan da evlenmişti.. Sebebi buydu ama maymun 🙈 gözünü açtı artık
Onu ama beklemedim hiç hep kaçtım ondan ama buda uzun şimdi anlatması
Arabasıyla beni taciz eden birisi bu.. bunu hep sevgi sandım diyelim
16,17 sene dehşet geçti çünkü bu kişi evli de değil vs ama sapıkça yaklaştı hep bana ve bünyemi mahvetti
Hep uzak durdum, sonra adım attım beni allak bullak etti. Uzak yerlerde çalışmaya gittim yeni hayat kurmak istedim sonra x kişiyle olur sandım vs başkalarına şans verdim ama geri döndüğümde maalesef devam ediyordu ediyor hala ama Allah’ın bir bildiği var diyerek susuyorum ne yapayım? Hala aklım fikrim darmadağın ne düşüneceğimi bile bilemiyorum
Cunku mallar daha cesur oluyor. Sürekli yazıyorlar. Bu kadınların da ilgi ve sevgiye ihtiyacı var her kadın gibi hoşlarına gidiyor. Bazı baba abi çevre sevgisine doymuş olanlar sadece oyuna gelmiyor. Ama onlar da çok zorlarsan zaaf gösterir.
Bazen ilişkilerde gördüğümüz tercihler ilk bakışta şaşırtıcı gelebilir, seni anlıyorum. 😔 Aslında çekim, sadece zeka veya ruh güzelliği gibi belirgin özelliklere dayanmıyor. Kimya, bir ilişki içindeki heyecan arayışı veya bazen bilinçdışı dinamikler, kadınları farklı tipteki insanlara yönlendirebiliyor. İnsan ilişkileri çok katmanlıdır, tek bir açıklaması olmayabilir. 💖
Cevap
6Cevap
Kadın zekaya bakmaz. Görsele önem verir. İyi syken ve büyük sykli erkek her zaman öncelikli tercihidir.
Demek ki Zeki sandığın kadınlar o kadar da Zeki değilmiş
zorunami gitti her g. zekali erkegin 1 numarali kafa yapisi bizi degil aptal erkekleri tercih ediyor düşünmeleri
bir noktada dengelemek gerek genelde o yüzden böyle bir yönelim gösteriyorlar
Sence bu yönelim kadınlar için mantıklı mı peki 🤔
@Zevkperest aptal erkekleri yönlendirmek daha kolay
Haklısın 😊
Benim sahiplenilmek sarıp sarmalanmak hoşuma gidiyor serserilerle işim olmaz onlar beni de keser
Demekki var bi noktada akıl noksanlığımız
Ben zeki kadın görmedim
Bu karı kim
O kadar akıllı değiller demek ki
Zeki kadın çok nadir var çoğu aptal
Ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?