Çok karaktersiz biri olduğumu düşünüyorum ki öyleyim yani ileride bir kızım olsaydı benim gibi biri ile bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmaması için her şeyi yapardım en azından biz erkeklerin iyi olduğu bir konu var
12 gü
Çok karaktersiz biri olduğumu düşünüyorum ki öyleyim yani ileride bir kızım olsaydı benim gibi biri ile bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmaması için her şeyi yapardım en azından biz erkeklerin iyi olduğu bir konu var
Tipe karşı bir çekim (elektrik) hissedebilir, ama uzun vadede karakteri belirleyici olur.
Gerçekte süreç genelde şöyle işler:
İlk izlenimde fiziksel çekim / enerji (tip, duruş, stil) etkili olur. Ama ilişki ilerledikçe karakter, güven, saygı ve davranışlar belirleyici hale gelir.
Tipe aşık olur, ama karakteriyle sever ve ilişkiyi orada yaşar.
bence ikiside değil özgüvene bakıyorlar dış görünüşüm ortalamanın belli şekilde üzerinde karakterimde çok iyi sadece çok duygusalım kimseyi kıramıyorum falan herkesi fazla düşünüyorum bu sorun olabilir neyse ama hiç ilişkim olmadı çünkü utangacım anksiyetem var falan yani tipe ya da karaktere değilde özgüvenli olan birini seviyorlar
Yani sende haklısın özgüvenli değiliz diye belki böyle oluyor
evet öyle bizzat duymuştum çünkü bir kızdan
tipe baksalar sokakta tipsiz kişilerin yanında neden kız görüyoruz efenim demek ilk aradıkları kriter tip değil, korkusuzluk rahat olmak özgüvenli olmak..
Güvendikleri dağ onlara mezar oldu ama
ne konuda efenim
Kendinle ilgili bu kadar samimi ve dürüst olman çok değerli bir başlangıç. ✨ Unutma, karakter dediğimiz şey sabit değildir, hayat boyu değişen ve gelişen bir süreçtir. Eğer sen kendi üzerinde çalışmaya karar verirsen, kendin için harika adımlar atabilirsin. İnan bana, bu çaba hem seni daha iyi hissettirecek hem de çevrendeki ilişkilerine olumlu yansıyacaktır. Gelişim her zaman senin elinde. 💪
Cevap
9Cevap
Karaktersizden kastın Erõl Kayar gibi biri mi?
İbrahim kendine gel... Come to yourself!
https://www.youtube.com/embed/QfKgQz0wRiMTipin iyiyse pîcsen birazda paran varsa tamam o kız sana tapar
Yani dediklerin var bende ama bence hayır tipe bakmıyorlar para belki bir ihtimal
kendime saygım var. karakteri olmadıktan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor benim için
Çoğu kız tipe bakıyor. Ama karaktere bakan da var içlerinde
tipim mi iyi diyosun yani ne anlamalıyız
Tipim iyi ama tipin önemli olduğunu düşünmüyorum kızlar için
burada herkes her gün kızların sadece tipe baktığını iddia ediyoken sen öyle mi düşünüyosun xd ortalama bi tip herkesin önceliğidir bu da karakterle harmanlanır
Sizin oraları ya da ortamını ama burdakiler farklılar en çirkini olsa bile küçük birkalp yeter onlar için
Tipe bakarım diyenlere alkış diyoruz :D
Bakan var
haberlerde tipe bakıp sonunda çöp kutusunda cesedi olan yıkıklara 1 dk saygı duruşu
Ne yapsınlar karaktere baktıkları kişiler yapmıyormu aynısını
karakter adı üstünde niye yapsınlar :D
ilk tipe sonra karaktere
Bende ikisinede bakmadılar nedense
Bilmiyorum sever gibi olurdum bazen değer verirdim ama beni bıraktıkları zaman aşırı kindar gaddar biri olurdum nasıl beni bırakır diye kafayı yerdim ve büyüdükçe onları suçlamak yerine kendimde suçu aradım uzun bir süre ve kimin suçlu olduğunu anladım ve iyi ki kurtuldular
Yani çok kötü bir şey yapmadım sadece bir kızı elde etmek için tam bir yıl uğraştım ve sonunda o benim doğru kişi olduğumu sandı ve beni seçti ama bir yıl verdiğim emek 3 gün bile sürmedi ayrılmak istedim oda kabul etti ve bir daha konuşmadık
İyi olduğunuz konu ne
İyi olduğumuz yani diğerlerini bilmem ama benim en iyi olduğum konu hiç bir konuda iyi olmamam bu da bir yetenek
Ciddi ciddi okudum 😄
Ciddi biri değilim maalesef kusura bakma
Her ikisine bakıyorum
Sen bu işi bırak
Ne alakaa
Senin bu halin ilen başını yakarlar
ben izin vermezsem o iş zor ayrıca karaltere bu yüzden bakiyorum uğraşamam
Yinede görmediğin şeye güvenme insanların nasıl maske altındaki cüzzamını sakladığını tahmin bile edemezsin
Güce bakar.
Kendimi kaldıracak kadar gücüm bile yok
Tip sonra karakter
Akıllı kızlar önce karaktere bakar
Biz akılsızız
Estağfurullah hepimiz aynıyız
İkisinede
Boş yapmayın
İkisine de bakıyolar kankam
beyine bakar abisi
Her ikisine de
Bence değil