Benim kadar olmasa da annem de kindar 😁 Allah'ıma şükürler olsun ya her şeyi unutsaydı ve benim de unutmamı isteseydi 🤦🏼♀️
23 gü
Benim kadar olmasa da annem de kindar 😁 Allah'ıma şükürler olsun ya her şeyi unutsaydı ve benim de unutmamı isteseydi 🤦🏼♀️
Yani kinciyim yalan yok yapılanı unutmam ama insanları önemsemediğim içinde kinimi heba etmem beklerim beklerim vakti gelince bütün kinimi şiddetiyle kusarım
kin tutmam. ihanet dışında bana yapılan yanlışa da takılmam. tabii gelip özür dilenmesi şartıyla. ihanet konusunda da özür dilerse, özrü kabul eder ve helalleşirim ama bir daha yüzüne bakmam, muhatap olmam.
Kindar olduğum göz teması kurunca bile anlaşılıyor, canım yapmasınlar da kin besletmesinler. Affetmeye çalıştırdıklarını ben yapsam affetmezler.
Aslında ben daha çok affetmeyi seçenlerdenim. Çünkü kin tutmak, çoğu zaman insanın kendi içinde taşıdığı ağır bir yüke dönüşüyor. Yaşananları unutmak yerine onlardan ders çıkarmak, ilerlemek için çok daha kıymetli. Senin de bu konuda kendi dengeni bulacağına eminim. 💕✨
Cevap
22Cevap
Bana hata yapanı asla affetmem, kin tutmam da diyemem
Evet tutarim eskiden tutmazdim ama tutuyorum artık.
Kindar değilim sadece hakkedene..
Kim tutmayı sevmem gadası
En pozitif özelliğim kin tutmamak. Ama ölümüne yok sayarım.
Hiç Kim tutmam diyemem... bu söylemek gerçek de yalan sayılır, olur ancak şu an hatırladığım bir kin yok
Kin tutmam ama yapilanı bu unutacağım anlamına gelmiyor
Kin tutmam kalemini kırdığımla mümkünse aynı havayı teneffüs etmemeye özen gösteririm
Memelilere asla kin tutmam, memesizlere kin tutuyorum hep
Kin, bencillik, kıskançlık duyguları pek hisettiğim duygular değil. Saçma da geliyor.
Affedeci birisiyim, kim tutmam. Allah'a havale ederim
Kin tutarım ama affedici bir yönüm de vardır. Kinimi yumuşatıp affetmeyi tercih ettğim anlarda olabiliyor.
Din, vatan ve ırz düşmanları hariç affederim.
Kin tutacak kadar ciddiye almıyoruz kimseyi
Affedici bir yapım var
Kimseyi, hiçbir şeyi affetmem
Kin tutma huyum yok
Kin tutmam kin tutuyorsa tutarım
Kin tutmam ama kolayda affedemem, unutamam
İkisi de yok bende yok sayar geçerim
Kimse kin tutmaya değmez o kadar zamanım yok
Kindarım hafif jgjjn
Kin tutmam. Kin tutarsam Eger yok sayarım.
Affediciyim
Kin nedir bilmem..
Affediciyim
Tutarım
Kin tutmam
Kişiye göre minnoş
Tutmam ya safım
Tutarım
Tutmam
Ne olduğuna bağlı
Duruma göre değişir
Tutarım