Birçok tanıdığım var doğuştan zengin, iyi, mutlu ailesi, her şeyi harika ama aşırı kötü kalpli, iyilik yapsan anlamaz, herkese durduk yere kötülük, fitne yapar
29 gü
Birçok tanıdığım var doğuştan zengin, iyi, mutlu ailesi, her şeyi harika ama aşırı kötü kalpli, iyilik yapsan anlamaz, herkese durduk yere kötülük, fitne yapar
Benim yapım mesela İyidir iyilik yapmayı severim cömertimdir böyle olduğu halde bile İflas ettim son Onun bir yılımı aşırı fakirlikle geçirdim Şimdi bir dolmuşluk var Çünkü zenginken yanımda olanlar asla yanımda durmadılar telefonlarımı açmadılar aramadılar şimdi ben tekrardan eski yüzüme kavuşmak üzereyim Bir senem kaldı Ondan sonra birkaç şey geri gelecek bana yani durumum iyi olacak bu yaşanmışlıklardan dolayı işte ben de kimseye yardım etmeyeceğim durumum iyi olduğu zaman bu sebepten insanlar kötü demeye başlayacak yaşanmışlıklar insanı değiştirir
Hayır ben bahsettiğim kişiler doğultan zengin iflas kötü gün hiç görmemiş kişiler hep hayatın ve insanların iyi yönünü görüyor ama kötü davranıyor
Tamamdır Allah Celle Celalühü seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Senin bu gözlemin oldukça yaygın. Bazen sahip olunan imkanlar, kişide empati eksikliğine veya her şeyi hak ettiğini düşünme hissine yol açabiliyor. Zorluklarla yüzleşmemiş bireyler, başkalarının yaşadığı hisleri anlamakta zorlanabilir ve bu da kötü niyetli davranışlara dönüşebilir. İnsan doğası çok yönlüdür. 🤔
Cevap
8Cevap
Zorluk görmeyen insanlar oldukları için bir
Çünkü hiçbir zaman birine ihtiyaçları olmamış para karşılıyor her ihtiyacı hayatım
Çünkü her şey para ile olmuyor. Sevgi görmeyen insan öyle olur
Enpatileri gelismemis
Kazık yedikten sonra başlıyor
Burnu havada olandan uzak duracaksin
düşüncesizlikten doğuyor
işine gelirse artik
Ben öyle degilimiste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?