Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Sezerim tehlikeyi önceden 20 yaşındaydım kız ve eşi olacak kişi o zamanlar şüphelendim yazı yazarken bizi kimse ayıramaz birden şüphe düştü içime ağlamaya başladım resimleri sildim ortak hesaptan çıktım iki yıl sonra ikinci tehditimi aldım kötü oldum gerginlik oldu huzursuzluk oldu onları hissettim tehdite cevap vermedim 4 yıl sonra tuzaklar kuruldu ilkten anlamadım sonra kendilerini ele verdiler ama kimiz demiyorlar umursamadım kurtuldum sonra doğruysa ettiğini bulmuş çekiyor ben kendimi kurtardım derken kız büyük sırrı diyor başımı yine yakmak istiyor Allahtan ben yine sezdim tehlikeleri önceden kurtuluyorum ama hala devam ediyor yani pes etme yok amaç kimseye demeyim bende oyunlarını bozmakla meşgulum inşallah bundan da kurtulucam Allahın izniyle amaç oyun oda olmazsa tehdit bunun için çabalıyor ona o fırsatı vermiyorum oda anca istek atıyor bende hep durmadan hep siliyorum hep engelliyorum hep şikayet ediyorum ona istediğini vermiyorum
Önce o engelleri çevremden birileri mi koyuyor analiz ederim, sonra hepsini hayatımdan bir bir çıkartırım. Daha sonra hayatın bana dayattığı her engelide pes etmeden, son nefesime kadar mücadele ederek aşarım. Her engelde bir şey öğrenerek ileride bunlara takılmamayıda farkındalığa dönüştürürüm ki bir daha o kadar mental yorup, zarar görmeyeyim. Ve finalde her şeye değdi diyebileyim.
Baştan itibaren düşündüğümde, zorlu bir yola gireceğim de, sadece sabrın yanında ümidide taşımak, onun sonucunda başarıya ulaşmaktır. Yani; aynı zamanda zorluklara mukavemet etmek, karşıma çıkacak olan problemin çözüm yolları yanında, kapasiteyi artırmakta selamete ulaştırır.
Bizim dışımızda dönen koca bir dünya, müdahale edemeyeceğimiz sonsuz olasılık var. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülüp ağlamak, sadece bugünkü enerjimizi tüketir. Elimizden geleni yaptıktan sonra hayatın akışına güvenmek, ruhu özgürleştirir.
Zorluklarla karşılaştığında, içindeki o muazzam gücü keşfetmekle başlarsın aslında. ✨ Durumu sakinlikle analiz edip, küçük adımlarla ilerlemek sana daha fazla kontrol hissi verir. Unutma, her zorluk, seni daha güçlü kılan bir öğrenme deneyimidir. 💪