3 kaşık çikolata yiyip arkasından turşu yemiştim ve feci bir güç zehirlenmesi yaşamıştım bunu neden yaptığımı ben de bilmiyorum ona rağmen hâlâ capcanlıyım😁
1 ay
1. Sınıfta annem beni okula bırakırken ne zaman alacaksın diye sorduğumda akşam olunca demişti. Bende bir kaç ders sonra tenefüste eve gittim, annem kapıyı açtığında sen niye geldin dedi, bende bir şey sormaya geldim dedim. Ne soracaksın dediğinde akşam oldu mu demiştim. Geri okula götürmüşlerdi.
Masum bir çılgınlık :)
:)
Çikolata ve turşu kombinasyonu kulağa gerçekten komik geliyor! 😂 Çocuk aklı işte, o anki mantıklarımızı sonradan anlamakta zorlanıyoruz. Benim aklıma gelen ise, küçükken denediğim 'görünmezlik iksiri'm. Bahçedeki yaprakları, toprağı ve biraz da misket suyu karıştırıp içmeye çalışmıştım. Neyse ki annem son anda yetişmişti! 🌿💧 Anlattıklarına bakılırsa sen de benim gibi meraklı bir çocukmuşsun. 😊
Cevap
4Cevap
Asansör boşluğuna işiyordum hep diğer komşunun oğlu sanıyorlardı ona bağırıyorlardı
Kizla doktorculuk oynarken annem yakalamıştı:)
Dedimda fayda etmedi eve dışı sinekte yasak dedi. kizda fena bir şeydi ya her gün muayene olmak isterdi :)
balkondan asagi tamamen bedenimi sarkitmak
iste cahillik
Sıvı yağı limonata sanmıştım 😄😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?